şu aleti alayım diyorum. Sesinin biraz kısık olduğunu falan duydum. Başka eksileri nedir bunun? Tahammül edilemeyecek özelliklerden bahsediyorum.
Sağolun şimdiden.
Pc de media player 11 olması gerekli görmesi için.Aksi taktirde görmez ve sadece media player dan şarkı ekleyebilirsin onu da klasör halinde falan göremiyorsun.Aldım denedim iade ettim.Sesi kötü bence ve ben yüksek seste müzik dinleyen birisi değilim.Yetersizdi bana göre denemeden alma sakın.Yüzey çizilmeye çok açık, hassas kullanman lazım fazlasıyla.İyi araştır.
yok öle bi olay ya media playerdan müzik dinlenebiliyo transfer yapılabiliyo ama media player 11 kullanmak zorunda deilsin direk bilgisayrimdan girip flash disk gibi dosya transferi yapabilyorsun hiç bir sorunda çıkmıyo çok hoş mp3 çalar piyasadaki en iyisi bence fiyatta uuygun 130 falan şu an bugun aldim daha çok memnunum ses seviyeside dışarda gürültüyü duymanıza engel olacak düzeyde fazlası zaten kulağa zarar verir ben tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: CiGi_27
Pc de media player 11 olması gerekli görmesi için.Aksi taktirde görmez ve sadece media player dan şarkı ekleyebilirsin onu da klasör halinde falan göremiyorsun.Aldım denedim iade ettim.Sesi kötü bence ve ben yüksek seste müzik dinleyen birisi değilim.Yetersizdi bana göre denemeden alma sakın.Yüzey çizilmeye çok açık, hassas kullanman lazım fazlasıyla.İyi araştır.
Şu anda yeni aldım bende yanlışı düzelteyim dedim. Ses kalitesi çok iyi ama gelen kulaklıklar çok kötü teneke gibi ses veriyor.
Ben creative ep630 kullanıyorum kulak içi kulaklıklardan ve mükemmel bass alıyorum şu anda tizlerde öyle.
Zaten çoğunlukla arabada kullanacağım. Sony GT300 vardı cd çaları bozuldu auxtan sony mp3 çalar takalım dedik 350 lira iyi oto cd çalarlar
bu arada iriver mp3 çalar vardı bende frimware falan atardık bunda da var mı öyle bi olay yazılım güncellenebiliyor mu aletin.