ürünü burada göstermeyi beceremiyorum. o yüzden link attım yukarıya. ya da google'da
5GB MP3/4 player+3MPixel CAM+RADIO+oyun+Video+++
şeklinde aratınca da karşınıza çıkıyor. gittigidiyordan başka bir yerde rastlayamadım.
üründe video kayıt, fotoğraf çekme, .nes uzantılı oyunları oynama, radyo, mp3, mp4 oynatma, 3 inç tft ekran, hafıza yükseltme özellikleri varmış. fiyatı 225 ytl.
ürünü satan kişiden aldığım bilgiye göre 6-9 saat şarjı gidiyormuş.
ürünü almayı düşünüyorum, lütfen hakkında bilgisi ya da fikri olanlar paylaşabilir mi? elimde kalır diye korkuyorum. bir microtek mp500 faciası yaşadım. bir tane daha istemiyorum.
lütfen yardım arkadaşlar, teşekkürler...
Psp nin şeklinde yapılmış, sahte bir cihaz
made in japan yazıyo bide, alırsın bi hevesle kullan sora hooop çöpe bozuldu
GPX2 tarzı bir cihaz. Basit bir çin malı mp4 multimedia çalar , Muhtemelen linux desteklidir.
Bana sorarsan PSP al, uzerine biraz daha koyarsin ama deger
O malum siteden bence hiçbirşey alma sahte mal kaynıyor....
Fake olduğu zaten bellide ürünün bu tarz ürünler çok gidiyor ama misal PSP'den daha çok özelliği var diye eleman gidip bu üründen alabilir çok var böyle tip yani. Fake make güzel alet gibi ama.
yaa arkadaşlar bir dakika fake falan dıyoruz iyi hoş bende fake olduğunu belirttim ama burası playstation bölümü değil mi?ne alaka bu başlık burada açılıyor bizde cvp veriyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme