arkadaslar bi mp3 alcamda kararsız kaldım SAMSUNG YP-U3 1gb ve SONY NWD-B103 1GB arasında sizce hangisi ii dir benim icin usb den kablosuz bi sekilde pC e baglanması ve bagladıktan sora surucu istemeden harici bellek olarak gorulmesi lazım cunku 1 ay once creative aldım o CD si yuklenmeden calısmıodu elimde patladı simdi hata yapmayayım HELP PLS !!!
dostum bir adet 1gb samsung mp3 hediye olarak aldım, 2. günü bozuldu. internetten araştırdığım kadarıyla samsungtan şikayet eden çok insan var (google da ingilizcen varsa "samsung mp3 disconnected" diye arat, aletler bir süre sonra kafayı yiyip hiçbir bilgisayarda görünmemeye başlıyor)
Bunlara alternatif olarak Sandisk Sansa Express 1gb a bakmanı oneririm , bunlardan ustun olarak radyosu ve micro sd kart yuvası da var , ses kaliteside mukemmel. Pioneer kulaklıkla kullanıyorum gercekten super ses veriyor.
peki arkadaslar cd yuklenimi istiomu istemiomu bilen yokmu bu urunleri ben creative aldım 2 hafta once super taş gibi ama cd yuklenimi istio bilgisayar gormesi icin benim icin onemli olan bu
sony al arkadasim. yada apple derim,fakat sonyden sasma düsünüyosan!