nekadar büyüktür arkadaş cihaz geçen pspdede bu sorunum vardı bundada olucak gibi sırf bunun için psp2yi beklemek yerıne 3ds bekliyecem.
Ha sony gider 7-8 saat oyun süresi 4-5 saat video süresi tanırsa şarj için ozaman gene harika 1 alet olur
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke
beyler makina güzell
uncharted mi oyun ?
güzel performans veriyor makiba.
bu türk bi şirket bor pilleri üretmişti. normakde 4 saat çalışan notebook 18 şaat çalışıyordu denmişti. niye piyasa yapmıyorlar ?
arkadaslar islemci hizi 2ghz altinda amma kac bilen varmi bir de, ram bazi kaynaklarda 512 bazilarda 1gb gosteriliyor hangisi dogru ayrica gozluksuz 3d teknolojisi goz sagligina asiri zararlidir zaten nintendo acikladi 1 saatden bir 3d ile oynarken istirahat etmek lazim diye
para biriktirmeye başlamak gerek psp slimim de nostalji olarak kalsın yanında
PSP nin son sürümlerinde bile CAMERA - WİFİ N - GÜÇLÜ SES - TUŞ IŞIKLANDIRMASI - ADAM AKILL WEB BROWSER - WİFİ CHAT YOK. yani psp çıkıyor ancak hep yazıda kalıyor. o zaman SAMSUNG WAWE2 de çıktı bakın özelliklerini okuyunca ağzımız açık bakıyoruz. 2001/01 den 2012 sonuna TR a giriş yapacak ürün için ağzımıza bir şeyler atmışlar.
yine SONY ÜRÜNÜ elimizde patladı . . . .
Mükemmel gözüküyor videoyu izledikten sonra alete hayran kaldım. Bu grafikler ve bu özelliklerle çok satar bence. Ama yinede bir denemek lazım.
sony yapıyo bilader.. ben bu yastan sonra alamam böyle bir cihaz ama gencler için vazgecilmez bir alet..
Kojima'nın şu sözleri gerçekten çok büyük iddia. En çok şaşırdığım şeylerden biri de bu söz.
"Diyelim ki evde PS3'ünüz ile oyun oynuyorsunuz ve dışarı çıkmanız gerekti. Oyunu NGP'a aktararak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Eve döndüğünüzde ise tekrar PS3 ve büyük televizyonunuzu kullanabilirsiniz. Bu hayal yakında gerçeğe dönüşecek. ve şu anda hayal ettiğim bu proje için çalışıyorum. Üzgünüm ama size ne olduğunu şimdi açıklayamam. Fakat E3'te bu proje ile ilgili bir sunumumuz olacak."
2012 mi? kıyamet kopmazsa alırız bi tane.
Güzel olmuş.
japonlar coşmuş yine
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Ds in bu aletten neyi üstün sadece 3d olayı,oda abartılacak bir özellik değil bu alet tam bir medya aracı olmuş hdmi çıkışı falan olursa media player olarak bile kullanılır.
dsin pspsden neyi üstünki sadece dokunmatik ekranı var denmişti zamanında pspnin grafikleri çok daha iyi denmişti ama satış rakamları, kullanıcı yorumları, oyun puanları ortada sen şimdi bana sadece 3d diyorsun abartılack bişe değil diyorsun senin bu yazıyı konsollar çıktıktan 1sene sonra bidaha düşün