İşte beklenen haber. Sağ analog, ps2 oyunlarını convert edip oynarken işe yarayacak..
SONY firması zaten herzaman büyük başarılara imza atıyor. alet süper.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
İşte beklenen haber. Sağ analog, ps2 oyunlarını convert edip oynarken işe yarayacak..
god of war, killzone, black, shadow of colossus ve daha nice ps2 oyunlarını oynayabilirsek zalım ötesi olur.. cihaz güçlü, emülasyona girmeden doğrudan uyumluluk verirlerse muazzam olacaktır.. psp2'nin kendi oyunlarının yanında ps1, ps2, psp kütüphanesine de sahip olabilme ihtimalini düşünmek bile heyecan verici.. homebrew ile kurulacak emülatörler ve uygulamaların bolluğundan bahsetmedim bile.. çok zalım olacak psp2 çook
alet dehşet olmuş fakat, çıkış fiyatı ile afrikada bir aile geçinir büyük ihtimalle
quote:
Orijinalden alıntı: orhan azeri
arkadaslar islemci hizi 2ghz altinda amma kac bilen varmi bir de, ram bazi kaynaklarda 512 bazilarda 1gb gosteriliyor hangisi dogru ayrica gozluksuz 3d teknolojisi goz sagligina asiri zararlidir zaten nintendo acikladi 1 saatden bir 3d ile oynarken istirahat etmek lazim diye
bilen yokmu
güzel cihaz olmuşş..
Adamlar PS3'ü elimize vericek resmen
bana kalırsa çok pahalı olacak ülkemizde.
bana kalırsa gold bilgisayar ilk getiren olur 2000tl fiyat çeker.
bunu almak için psp 3004 ü satmak istiyorum piyasası hakkında pek bilgim yok.lisede derslerim bozulduğu için ailem elimden aldı yani fazla kullanılmadı kaça satabilirim arkadaşlar? :):)
Bu alet türkiyeye geldiğinde 1500+ olur iphone 4 gibi. Sonra 2 sene fiyatı 1000 tl üzeri kalır. ve sabitlenir. Elinizdeki psp ler gibi 500-700 lira olmaz.
sergentooo acele etmene luzüm yok çıkmasına daha var ve bu alet çıktıktan sonra ellerdeki pspler piyasada kaça gider var hesabını sen yap
abi nasipse alacam çıksın ...resmen hayalimdeki cihaz hdmi çıkışı olmamasını sorun etmiyorum ..
ürün büyük ihtimalle 299 $ abd fiyatı 299 euro avrupa fiyatı olur...
bizim buraya da 799 tl den giriş yapar
quote:
Orijinalden alıntı: Fatz
Adamlar PS3'ü elimize vericek resmen
Aynen
bir anlık heves icin alınır sadece. psplere bi türlü alışamadım
Turkcell bunada girer bunuda kontratlı satar :) haha amaAllahı var güzel alet paramız olursa alırız :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke sergentooo acele etmene luzüm yok çıkmasına daha var ve bu alet çıktıktan sonra ellerdeki pspler piyasada kaça gider var hesabını sen yap
abi nasipse alacam çıksın ...resmen hayalimdeki cihaz hdmi çıkışı olmamasını sorun etmiyorum ..
acele etmek lazım aslında bu canavar piyasaya çıktığında psp 3000 emekliye ayrılır fiyatı çok düşer. çıktığında psp mi satmış olursam avrupadan alacağım içinde Türkiyedeki fiyatından pek korkmuyorum :)
beyler uçmayın ne 1500 -1400 tl
ps3 kaç para
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
bizim buraya da 799 tl den giriş yapar
yok artık
Yılan gibi valla, TR çıkış fiyatını söyleyeyim 550,00 TL + KDV
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Clapton
quote:
Orijinalden alıntı: swat882