Şimdi Ara

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
31.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanım iyi olmuş olmasına da inş bol oyunla destekler. oyun stoğu eski psp gibi olmaz umarım.
  • vay vay vay çantaya bak
  • heldiğinde kaç para olyr
  • Donanımsal olarak en güçlü taşınabilir konsol ve harika oyunlarla çıkış yapacak (Killzone, Uncharted, Resistance, LittleBigPlanet...vb)

Konsolun boyutlarını merak edenler için iPhone 4, Nintendo DSi/Nintendo 3DS ve PSP Go/PSP 3000 ile karşılaştırması:

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 27 Ocak 2011; 18:42:27 >

• güzel alet hacı :)
  • aman tanrısı gözlerim yuvalarından fırladı
  • herşey güzel de işlemcisinin kaç mhz ya da ghz oldugu konusunda neden net bir bilgi yok. 1 ghz'den aşağı değildir herhalde.
  • reklam filmindeki elemanda simyager gibi elleriyle bitiriyor işi
  • 3D Pokemon ve Mario benim neyime? Tamam ikisi de iyidir güzeldir de; Harika görselleri ile, dokunmatik ekran ve touchpadi ile Metal Gear Solid, Uncharted, Killzone, Gran Turismo, Call of Duty oynamak varken.. Hele bi de Nintendo DS'deki o eğlenceli bir çok oyunların da geliştirilebileceğine göre...

Kral geliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Emektarıma yeni kardeş geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

3D Pokemon ve Mario benim neyime? Tamam ikisi de iyidir güzeldir de; Harika görselleri ile, dokunmatik ekran ve touchpadi ile Metal Gear Solid, Uncharted, Killzone, Gran Turismo, Call of Duty oynamak varken.. Hele bi de Nintendo DS'deki o eğlenceli bir çok oyunların da geliştirilebileceğine göre...

Kral geliyor.

Saçmalamışsın her zamanki gibi. Adamlar sırf siz fanboylar Mario, Pokemon filan gevelemeyin diye daha ilk duyrulduğu günden Resident Evil, MGS, Street Fighter vb. bir çok oyunuda duyurdu. Konsol çıktıktan sonra CoD filanda çıkacaktır. Bulmuşsunuz bi laf söyleyip duruyorsunuz anaokulu çocuğu gibi.

Alet müthiş olmuş. Bu kadarını beklemiyordum. Grafiklerde bir harika. PSP tam bir faciaydı. Oynaması sıkıcıydı, kontrolleri zordu TPS ve FPS oyunlarda. Grafikler vasat ötesiydi. İlk nesil iPhone'un oyunları bile daha zevkli ve daha iyi grafikliydi. Bu ise tam olmuş. Klasik PSP tasarımında yapmışlar, aslında güzel ama eski PSP yi hatırlatıyor. Daha özgün bir tasarımı olabilirdi. Arkadaki touchpad, dokunmatik ekran (Bence bu aşırı gereksiz ama klavyeyle yazı yazarken ve internette çok çok kullanışlı olacak.), Çift gelişmiş analog, özelliklede gyro sensor müthiş. Nişan alırken PSP yi hareket ettirerek nişan almak ve sallanırken vb. PSP ile kontrol etmek harika olacak. Umarız çıktığı gibi kırılırda alıp bol bol oynarız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• once şeyi okuyup izledikden sonra aklıma gelen tek şey hdmı çıkışı olsa ne güzel olurdu xD bağla tv ohhh mis :D
  • Ds in bu aletten neyi üstün sadece 3d olayı,oda abartılacak bir özellik değil bu alet tam bir medya aracı olmuş hdmi çıkışı falan olursa media player olarak bile kullanılır.
  • Bir çıksın bakalım nintendo ile yarışı nasıl olacak fiyatlandırılması ne seviyede olacak 3rd party desteği ne durumda olacak...millet 3ds çıksada kart üretsek diye pusuya yatmış durumda...fw hack olayı satışları ilerleyen dönemde çok etkiler...umarım fiyatı alınabilir seviyede tutarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleischman -- 27 Ocak 2011; 19:23:40 >
  • psp1 i kardeşim zorla aldırttı

bence ucube bir alet

almaya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Ds in bu aletten neyi üstün sadece 3d olayı,oda abartılacak bir özellik değil bu alet tam bir medya aracı olmuş hdmi çıkışı falan olursa media player olarak bile kullanılır.

Evet 3d hiç abartılacak bir özellik değil. Hemde derinliği ayarlanabilir gözlüksüz 3d. Sony yapsaydı ama 3d çok önemli, Ds te niye yok filan derdiniz ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Ds in bu aletten neyi üstün sadece 3d olayı,oda abartılacak bir özellik değil bu alet tam bir medya aracı olmuş hdmi çıkışı falan olursa media player olarak bile kullanılır.

Gözlüksüz 3D abartılacak bir şey değil öylemi ? Peki.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Süper bir alete benziyor,bakalım pil ömrü ve oyunanışları nasıl olacak.Merakla bekliyorum
  • Multimedya canavarı olmuş, ekranı filan harika, gerçi biraz büyük ama telefon da olsa yıkar ortalığı.
  • ds sahibiyim ve nintendo ürünlerini çok severim ama 3d olayı bence de önemsiz.. dilediği kadar standartlaşsın ileride hiç sorun değil.. bir de 3ds'in pil ömrü düşük olacak ayrıca 3d özelliği opsiyonel olacak (benim gibi 3 boyut olayına gönülsüz olan nintendo kullanıcıları için güzel bi haber) dilediğimiz zaman açıp kapatabileceğiz. dead of alive oyununda 3d ile 30 olan fps 3d'yi kapatınca 60'a çıkıyormuş ki burada hem dengesizlik hem de mantıksızlık söz konusu.. eğer 3d olayı çok pil yer ve oyunlarda daha düşük performans verirse (nispeten verecektir) benim de dahil olduğum büyük çoğunluk 3d özelliğini kullanmayacaktır bile.. ben zelda istiyorum arkadaş bana ne yani 3d'den sonuçta.. aynı şekilde psp2'de de god of war istiyorum, uncharted felan istiyorum.. hayırlısı bakalım neler olacak..

• beyler makina güzell
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.