Şimdi Ara

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
31.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ürün büyük ihtimalle 299 $ abd fiyatı 299 euro avrupa fiyatı olur...

bizim buraya da 799 tl den giriş yapar

yok artık

siz nasıl birşey bekliyorsunuz efendim?

3ds in fiyatı 249 dolar/249 euro zaten?

299 dan daha fazla olamaz fiyatı
  • İyi güzel yazmışsında milyar dolarlık şirketin satış rakamından bana ne,alet işimi görüyorsa benim için iyidir,bencede bu donanım özellikleriyle çıktığında ubisoft ve ea call of duty ve battlefield türü oyunları yapsalar birde online koysalar tamam zaten,şahsen 2011 yılında mario oynamaktan ben zevk almıyorum.Tabi herkesin zevki farklı.
    quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Ds in bu aletten neyi üstün sadece 3d olayı,oda abartılacak bir özellik değil bu alet tam bir medya aracı olmuş hdmi çıkışı falan olursa media player olarak bile kullanılır.

dsin pspsden neyi üstünki sadece dokunmatik ekranı var denmişti zamanında pspnin grafikleri çok daha iyi denmişti ama satış rakamları, kullanıcı yorumları, oyun puanları ortada sen şimdi bana sadece 3d diyorsun abartılack bişe değil diyorsun senin bu yazıyı konsollar çıktıktan 1sene sonra bidaha düşün

• Hdmi çıkış olması lazım onsuz olmaz gözünü sevim sony :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

quote:

ürün büyük ihtimalle 299 $ abd fiyatı 299 euro avrupa fiyatı olur...

bizim buraya da 799 tl den giriş yapar

yok artık

siz nasıl birşey bekliyorsunuz efendim?

3ds in fiyatı 249 dolar/249 euro zaten?

299 dan daha fazla olamaz fiyatı

inş. dediğin kadar ucuz olur...çıktığı gün alırım valla:D :D
  • Çok güzel inşallah Türkiye'ye erken gelir psp gibi 2 yılda gelmez ve fiyatı el yakmaz.
  • Öndeki kamerada tamamda arkadaki kameranın amacı ne olarak düşünülmüş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenk
    Öndeki kamerada tamamda arkadaki kameranın amacı ne olarak düşünülmüş?

Fotograf cekmek icin herhalde.
  • quote:

youtube da invizimals videosu izle azıcık görürsün niye :D
  • quote:

eski telefonum siemens sx1 de sinek oyunu vardı kamerayı kullanıyordu nereye çevirirsem hem kamera görüntüsü hemde sinekler vardı belkide onun gibi birşey olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergentooo -- 28 Ocak 2011; 0:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergentooo

quote:

eski telefonum siemens sx1 de sinek oyunu vardı kamerayı kullanıyordu nereye çevirirsem hem kamera görüntüsü hemde sinekler vardı belkide onun gibi birşey olur..

aynen öyle
  • bende diyodum ki bu touchpad nerde diye meğer arkaya koymuş adamlar iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: roox

bende diyodum ki bu touchpad nerde diye meğer arkaya koymuş adamlar iyi mi

Ekran'da da entegre Touchpad var.

Fiyat Konusunda;

Sony fiyat konusunda endişe duyulmaması gerektiğini söyledi.
    Yani PSP ilk çıktığı zamanki gibi bi fiyat olur bence.
    TR Fiyatı da 800 civarı olur büyük ihtimal. Daha sonra 500e kadar düşer bana kalırsa.
  • Videoda adamın elini psp nin arkasına sürtmesiyle karakteri dağa tırmandırması çok hoş.
    Güzel cihaz ve alınası bir cihaz...
  • PSP2, PSP1 oyunlarını da destekliyor mu? Bir açıklama yapıldıysa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

PSP2, PSP1 oyunlarını da destekliyor mu? Bir açıklama yapıldıysa bilgilendirirseniz sevinirim.

Sony ayrıca yeni cihazın PlayStation Suite platformu sayesinde PSone oyunlarını da destekleyeceğini ve geri dönük olarak indirilebilir PSP oyunlarını da destekleyeceğini açıkladı.

MK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Ocak 2011; 2:54:34 >
  • Grafikler iyi olmayacaksa bu PSPlere para vermek mantıklı değil bence. Bende bir aralar PSP istiyordum. Kuzende gördüm bi bakayım dedim, bumu yani dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir
    Grafikler iyi olmayacaksa bu PSPlere para vermek mantıklı değil bence. Bende bir aralar PSP istiyordum. Kuzende gördüm bi bakayım dedim, bumu yani dedim.

Yukaridaki Uncharted videosunu izleyip grafikler konusundaki endiseni ortadan kaldirabilirsin
  • Oha o sniper da adama ates etme ve psp'yi sap sola götürerek nisan alma olayından tut tırmanma olayına kadar mükemmel düşünülmüş bu seyhatlerde felan çok işe yarar tabi diğer yolcular bizi deli sanmazsa oynarken :D kadının erkegin surayına tutuyoruz makineyi laf söyler felan anlat dur.. :D acayip meraklandırdı valla eski pspler çok kötüydü kuzende bakmıştım görüntüler felan ama bu alet özellikleri yüzünden alınır vay beee.
  • sony kralsın
  • Şimdi ben daha önce akıllı telefonlar hakkında PC Seviyesine gelecek demiştim herkes dalga geçiyordu. Dolayısıyla şimdi söyleyeceğime de tabi herkes karşı çıkacak ama yine de söyleyeceğim.

Güzel cihaz yapmışlar "ama" uzun süre başarılı olamayacak...
    Sebebi de:

Akıllı telefonlar o kadar hızlı gelişiyorlar ki 6 aydan sonra ne olacakları kestirilemiyor. 1 sene içinde 4 çekirdeklisi olup 1.5 sene sonra 8 çekirdekli kullanılıyor olabilir. Bunu herkes görüyor. PSP çıktığı zaman herkes Nokia'nın o aptal telefonlarını kullanıyordu. Fakat şu an akıllı telefonlarda da oyun sektörü çok gelişti ve bundaki işlemci kullanılıyor. Dolayısıyla bu cihaz çıktıktan sonra 1 sene sonra atıyorum 8 çekirdekli daha iyi GPU'lu akıllı telefon çıkarsa oyun üreticileri buna ürettikleri oyunun daha iyisini bile onlara üretebilirler. Sonuçta kazanacakları paraya bakarlar. Sony daha iyi konsol yapsın ona da üretelim derler. PSP çıktığından beri çok sattı ama iPhone ile millet iyi oyun oynamaya başlayınca populerliği azaldı.
    Şimdi bu cihaz piyasada olsa, bir de bunun oyunlarını oynatan ve 4 çekirdek daha fazla işlemcili ve daha güçlü GPU'lu akıllı telefon olsa ben onu alırım. Sonuçta Sony bu. Kazığı dayayacak. Haa bu cihaz aynı zamanda telefon olarak da kullanılacaksa zaten evet 2000 lira olur herhalde...

Şimdi:

YÜKLENİN BANA.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.