Şimdi Ara

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
31.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonlar istediği kadar özelliği arttırsada adı üstünde telefon.
    Cep telefonundan oyun konsalları kadar kalite alamazsınız.
    Cep telefonları sadece para tuzağı. Yok efendim 20 megapiksel kamera yok dokunmatik ekran yok oyun yok bilmem ne. Cep telefonun iletişim aracı olduğunu tekrar hatırlatırım.
    Günümüz cep telefonu tanımı yapim ben size; müşteriye 1.5-2 milyara telefon satmak için her cacıktan özellikleri barındıran teknoloji.
    Bir ayda bir yok 1ghz yok şöyle telefon böyle telefon çıkarıp duruyorlar.
    Cihazına güveniyorsan çıkardın mı en az 3 yıl gitmeli. Sony de kaldı ki oyun konsollarında cihazları 5-6 yıl ortalamada çıkarıyor. İşte güç budur.
    Ps4 gelincede daha 3 yıl çıkmaz.
  • Kaç gb hafızası olacak yada umd diskin kapasitesini kaça çıkaracaklarda ps3 kalitesinde oyun oynanacak merak ediyorum doğrusu, mobil oyunlara adapte olamadığım için almam alanların gönlüne göre özelilkleri fiyatı olur umarım. Fiyatının 1000 lira üzerinde olması beni şaşırtır.

Telefon özelliği olursa rakam uçar gider ve benim gibi iphone ve türevi telefonlara ilgisi olan kişilerde satın almaya başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Bazı arkadaşlar ucuz olur demişler. Bazıları PS3 kaç para ki bu daha pahalı olsun demiş. Bazıları laptop alırım 2000 liraya demiş. Öyle güldüm ki anlatamam.

PS3 te ekran yok, touchpad yok, şu ânın son teknolojisi değil,(çıktığında kaç paraydı), PS3 ü cebine koyup yolda gezemezsin (mobil olduğu için pahalı olur)

Laptop'u cebine koyup otobüste giderken oyun oynayamazsın, laptop ta 3G özelliği olan olsa o da çok daha pahalı olur, bunda 3G özelliği var diyorlar işte bundan da kominikasyon vergisi falan alırlar birşeyler alırlar yine 1500 liraya dayanır...

500 lira, 750 lira.

Alın, okuyun: Andersenden Masallar:
    http://www.masaldiyari.net/tag/andersenden-masallar

sonyın kendi açıklaması var 500$dan az olucak diye
    ayrıca telefonlar ile pspin oyun kulvarı çok farklı, iphone vs. oyunları daha casual aa otobüste giderken 5dk oynuyayım tarzı çoğu oyunu. bunlarla sırf bir taşınabilir oyun konsoluna cıkcak oyunları karşılastıramazsın

sanırım umd olucak psp2 de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 28 Ocak 2011; 14:33:43 >

• umd olmayacak hafıza kartı gibi bi zımbırtısı olacak değişik biçimli bi hafıza kartı bunun slotu olabilir olsa olsa.. umd tarih oldu çoktan psp go ile birlikte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 28 Ocak 2011; 15:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

PSP2, PSP1 oyunlarını da destekliyor mu? Bir açıklama yapıldıysa bilgilendirirseniz sevinirim.

Sony ayrıca yeni cihazın PlayStation Suite platformu sayesinde PSone oyunlarını da destekleyeceğini ve geri dönük olarak indirilebilir PSP oyunlarını da destekleyeceğini açıkladı.

MK

Sadece indirilebilir psp oyunları mı yoksa memory stick e atıp oynadığımız oyunlar da olacak mı?
    Biraz garip oldu ama
  • Sony açıklamada bulundu ve fiyatın 599 dolar falan olmayacağını , ürünün uygun bi fiyattan tüketiciyle buluşacağını ifade etti.
    Ayrıca ürünün 3Gsiz sadece Wi-Fi versionun da çıkacağını açıkladılar.
    Sonuç olarak ben şöyle yorumluyorum ;

NGP 3G+WiFi : 399$

NGP WiFİ : 299$ - 349$

Ben şahsen 3Gsiz olanını alırım.Ne halta yarıcak ki zaten 3G NGP gibi bi alette. Multiplayer oynarken kullanılabilir belki ama ona da o kadar gerek yok bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Telefonlar istediği kadar özelliği arttırsada adı üstünde telefon.
    Cep telefonları sadece para tuzağı. Yok efendim 20 megapiksel kamera yok dokunmatik ekran yok oyun yok bilmem ne. Cep telefonun iletişim aracı olduğunu tekrar hatırlatırım.
    Günümüz cep telefonu tanımı yapim ben size; müşteriye 1.5-2 milyara telefon satmak için her cacıktan özellikleri barındıran teknoloji.
    Cihazına güveniyorsan çıkardın mı en az 3 yıl gitmeli. Sony de kaldı ki oyun konsollarında cihazları 5-6 yıl ortalamada çıkarıyor. İşte güç budur.

Hocam kusura bakma ama bahsettiğin sözlerin hiçbiri iphone 4 için geçerli değil

• GTA 4 gelse yada onun grafik motorunu kullanarak oluşturulmuş bir oyun red dead redemption gibi işte o zaman benim için bir numara alet olu r:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

GTA 4 gelse yada onun grafik motorunu kullanarak oluşturulmuş bir oyun red dead redemption gibi işte o zaman benim için bir numara alet olu r:D

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Oha o sniper da adama ates etme ve psp'yi sap sola götürerek nisan alma olayından tut tırmanma olayına kadar mükemmel düşünülmüş bu seyhatlerde felan çok işe yarar tabi diğer yolcular bizi deli sanmazsa oynarken :D kadının erkegin surayına tutuyoruz makineyi laf söyler felan anlat dur.. :D acayip meraklandırdı valla eski pspler çok kötüydü kuzende bakmıştım görüntüler felan ama bu alet özellikleri yüzünden alınır vay beee.

düşünsene otobüstesin karşında karşı cinsten biri olması da farketmez ve uncharted da iple tırmanırken arkadaki touchpad i okşuyosun :D komik olur ama o kadar da dikkat çekmez akla ilk başta değişik geliyor ama tam bi "ovuşturma" yapmıyor videoda zaten geliştirirler daha çok yolu var psp2 nin..

eski psp ler de sırf ps1 oyunları için saklanır düşüncesindeyim ama tabi sony son dakkada ps1 ve ps2 desteğiyle karşımıza çıkarsa hiç şaşırmam.. ve grafikler hiç de fena değildi.. zaten çok beğendiğin bu aletin atasıdır psp

• quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Evet iphone 4 için geçerli değil tüm cep telefonlarında geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Buraya'da İphone getirmişsinya Stew sizin gibi beleşci avukatları oldukdan sonra sırtı yere gelmez...İphone4 önce gitsin doğru düzgün çeksin!sonra sitelerde reklamını yap...

• quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

Sadece indirilebilir psp oyunları mı yoksa memory stick e atıp oynadığımız oyunlar da olacak mı?
    Biraz garip oldu ama

Cihaz kırılırmadığı sürece sadece PSN den satın alıp indirdiğin oyunları oynayabilirsin.Kırılırsa eğer zaten her türlü oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source
    Telefonlar yada bu tip oyun konsolları hiçbir zaman masaüstü PC'leri geçemez bugün i7 980 işlemci bu tip cihazları duman eder büyük ihtimalde yeni çıkacak konsollarda PSP2'yi 4 bölüp 2'le çarpacaktır yani çokda abartmayın derim..

Herhalde el konsolu güncel masaüstü pc donanımıyla yarışamaz.Zaten kimse de yarışmasını beklemiyor.Ayrıca o i7 lere falan da pek güvenmeyin derim.Yeni nesil konsollar geldiğinde en yeni 1000 dolarlık işlemciler-ekran kartları fasa fiso kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source
    Telefonlar yada bu tip oyun konsolları hiçbir zaman masaüstü PC'leri geçemez bugün i7 980 işlemci bu tip cihazları duman eder büyük ihtimalde yeni çıkacak konsollarda PSP2'yi 4 bölüp 2'le çarpacaktır yani çokda abartmayın derim..

Öyle diyorsun ama her yeni ARM haberinde benim söylediklerime doğru bir adım daha atılıyor.
    1Ghz tek çekirdekliler varken de Core i7 ler en çok 6 çekirdekli idi şu anda da en yükseği 6 çekirdekli ama en hızlısı değil. Sandybridge ler 4 çekirdek 8 thread çıktı şu anlık.
    Ama Akıllı telefon işlemcileri 8 çekirdekliler yolda. Senin işlemcinin 100 kat hızında ilerliyor. Az kaldı az...

quote:

1- Cep telefonları telefon, akıllı telefonlar "Bilgisayar"
    2- Niye alamayalım? İkisi de aynı işlemci ise değişen bir şey olmaz.
    3- Cep telefonu iletişim aracı evet. Akıllı telefon değil. Benim arkadaşım tam 2 yıl önce bir toplantıda yanımda
    elindeki akıllı telefonu ile Petrol Ofisinin sistemine bağlanıp bağlı olan tüm bilgisayarlara serverdan virüs taraması başlattı.
    Resmen uzaktan yönetim cihazı olarak kullandı. Demek ki neymiş?: Smartphone Telefon açmak için değilmiş...
    Onu da yapıyor o ayrı...

Cihaza bak. Klavyesi var ekranı var. Ama üzerine Atrix Smartphone takınca PC oluyor:
    Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2

• evet kaşıyacak bir alet daha çıktı sonunda...
  • Bu alet ile telefonlar karsilastirilamaz. Çünkü bu aletin 2 tane analogu L/R tuşları ve yenilik olarak arkada touchpadi var. Yani bir OYUN KONSOLU. Siz daha kolay iPhoneda dokunmatik olarak mi fps oynarsınız yoksa bu alette 2 analogla mi? Bu alet genel olarak oyun oynamak için yaratılmış ve oyuncuları düşünerek tasarlanmış. Sony nin vereceği desteklerle de (PSN LiveArea Near gibi) çok gelişmiş olacak.

Bir de tutmussunuz 1-2 yıl sonra daha teknolojik telefonlar çıkar diye evet belki çıkar ama yukarıdaki söylediğim şeylere artı olarak Sony nin exclusive oyunları var ( LBP Killzone Resistance Uncharted vs vs ) bu oyunları hiç bir zaman telefonlarda göremeyeceksiniz ve ekstra olarak Sony bu konsola özel yeni nice exclusive oyunlar çıkartacaktır. Bu yüzden bu alet Sony desteğini cekene kadar eskimez.

Son olarak madem hep teknoloji sürekli gelişiyor ve siz en iyisini almak istiyorsunuz. Merak ettim nereye kadar bekleyeceksiniz. Elbet bir telefon alacaksınız. 6 ay sonra üst modeli çıkınca ne olacak ? Boş boş konularla saldirmayin. Hadi nintendocular neyse ama telefonculari hiç anlayamiyorum. Hayatlarında hiç taşınabilir bir konsola sahip olmuşlar mi acaba ?

• Şu anda 3DS mi, NGP mi çok kararsızım, ancak 3DS biraz üstün gibi. Neyse, her iki konsolu da elimize alalım da oynanışına bakalım, ona göre karar veririz
  • cihaz ozellikleri ve tasarimiyla harika birsey
    telefonlarla kiyaslayanlara sasiyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing
    quote:

1- Cep telefonları telefon, akıllı telefonlar "Bilgisayar"
    2- Niye alamayalım? İkisi de aynı işlemci ise değişen bir şey olmaz.
    3- Cep telefonu iletişim aracı evet. Akıllı telefon değil. Benim arkadaşım tam 2 yıl önce bir toplantıda yanımda
    elindeki akıllı telefonu ile Petrol Ofisinin sistemine bağlanıp bağlı olan tüm bilgisayarlara serverdan virüs taraması başlattı.
    Resmen uzaktan yönetim cihazı olarak kullandı. Demek ki neymiş?: Smartphone Telefon açmak için değilmiş...
    Onu da yapıyor o ayrı...

Cihaza bak. Klavyesi var ekranı var. Ama üzerine Atrix Smartphone takınca PC oluyor:

Akıllı telefon diye birşey yok. Cep bilgisayarı olur. Cep bilgisayarınada sim kart takabiliryorsan o da cep bilgisayarı olmaktan çıkar. Cep telefonları fotoğraf video çekiyor diye o zaman fotoğraf makinası diyelim.
    Üreticiler bu telefonlardan çok iyi para kazanıyor. Kameraymış yok efendim dokunmatikmiş yok internetmiş vb. ama tüketicilerde iş yok işte onlara kalsa bi cihaz olucak içinde kamera telefon oyun internet dokunmatik ekran projektör tv bağlantısı hd video oynatma ekmek fırını lahmacun salonu öyle düşünce olabilirmi akıl var mantık var. Profesyonel olmak için tek bir düşünce üzerinde yoğunlaşmak gerek. Herşeyi yapabilir diye gösterilen cihazdan hayır gelmez. Profesyonel anlamda.
    Herkes kendi işini yapsın. Fotoğraf makinası fotoğraf çeksin. Kamera video çeksin. Cep telefonu görsel, sesli ve mesaj iletişiminde bulunsun. Bilgisayarda işini yapsın.

Kısacası kimse gelip bana bir cep telefonu ile oyun konsolunu kıyaslamasın.
    3ds daha iyi olabilir psp2 göre ya da daha kötü bu tercih meselesi. Ama bana biri gelip bilgisayarı napıcan artık cep telefonuda yapıyor demesin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.