Şimdi Ara

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
31.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yahu bu alette kopya oyun işi olmaz gibime geliyor.Çünkü piysada bulunmayan özel bir hafıza kartı bulunuyor.KArtları nereden bulacağızda içine birşeyler atacağız.en fazla var orjnal oyun kartlarının içi boşaltıp başka tek bir oyun yüklenebilir.Tek tek uğraşmakda zaman alacaktır.

Ayrıca bunun kart okuyucusu , yazıcısıda bulunmaz piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

OverClocKing@ Haklısın

Yahu bu alette kopya oyun işi olmaz gibime geliyor.Çünkü piysada bulunmayan özel bir hafıza kartı bulunuyor.KArtları nereden bulacağızda içine birşeyler atacağız.en fazla var orjnal oyun kartlarının içi boşaltıp başka tek bir oyun yüklenebilir.Tek tek uğraşmakda zaman alacaktır.

Ayrıca bunun kart okuyucusu , yazıcısıda bulunmaz piyasada

DS'te neler neler yapıldığını unutmayalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: haisak

benim elimde PSP3004 var ama hiç kullanıslı değil arkadaşlar. gerçi ne istediğinize bagla ama söyle söyleyeyim.
    1-Sadece gezerken bir yere giderken oyun oynayayım mac yapayım diyorsanız alabilirsiniz.
    2-Eğer müzik dinlemek isterseniz bunu denemeyin tam bi felaket hiç ses vermiyor ne yaparsanız yapın.
    3-İnternete girişi çok zor kullanıslı değil.
    4-Oyunları çok pahalı tabi pspye kırma iştelemi yapmadıgınız sürece.
    5-Çözünürlük o kaliteli değil(benim kanaatim).
    Ve son olarak hem müzik dinleyip hem iyi çözünürlüklü hemde ucuza oyun oynamak istiyorsanız bir İphone-İpod almanızı tavsiye ederim.

katılmıyorum
    1-yaklasık 5-6 saat oyun oynatan ya da fılm ızleten muzık dınleten benzer bır cıhaz yok nıntendo demeyın her versıyonu var elımde pokemon dısında bırseye yaramaz son versıyonları
    2-audıoboost eklentısını kurarsan mılletın bakıslarına hedef olursun otobuslerde falan son ses gow oynayınca mıllet ıcınden fecı sovuyor kulaklıkla oynadıgım halde
    3-ınternete gırıyorum her yerde sıfreyı aldın mı tamamdır
    4-orjınal oyun mu? o ne :D(sony yenı versıyon cıkartacagı zaman oncekı versıyonların kırılmasını saglıyor :D )
    5-cozunurluk yerı gelıyor ps2 ıle kapısıyor daha ne olsun

benım elımde yaklasık 800 oyunluk bır arsıvım var 3004 alalı yaklasık 6 ay kadar oldu gunde mınımum 5 saat oynuyorum yollarda daha 60 tanesı falan anca bıttı oyunlarımın :D

• Of of of! dört gözle bekliyorum.Sony bombayı patlattı ama hakikaten böyle bir bomba beklemiyordum.Kaba tabirle sony'nin yeni hayvanı desek yeridir.Çünkü adamlar el konsoluna ps 3 kalitesini koymuşlar.

Daha ne denir ki! Hideo Kojima ps 3 kalitesini bu cihazda yaşayabileceğiz demişti.Adam haklı sanırım.
    Bir de bu alete mgs 4 çıkacak ya bana tek başına yeter bu oyun.Hayır dualarım seninle sony:)
    Para biriktirmeye şimdiden başladım.Bir yılda baya bi birikir.
    Ninteno 3ds- psp 2 karşılaştırmasına gelirsek bence kişinin cihazdan ne beklediğine bağlı.Yani ikisi de bence birbirinden epey farklı.Gerek özellik gerek hedef kitle olarak.Tabi nintendo da atağa geçmiş durumda büyük oyuncular için resident evil,mgs gibi duyurular yaptı.
    3d yi önemseyen nintendoyu alır,grafik açısından tatmin olmak isteyen ps 3 kalitesi(boru da değil yani) yaşamak isteyen uncharted gibi killzone gibi dahası mgs 4 hatta daha sonra belli olmaz eğer çıkarsa gow gibi canavar oyunları oynamak isteyenler buyursun psp 2 ye.
    Benim tercihim psp2 olacak.

Bu arada bence tartışılan yanlış bir şey var.Dediğim gibi kişinin cihazdan ne beklediğine bağlı.
    Öncelikle cihazın asıl özelliği unutulmamalı.
    Psp 2 nin oyun konsolu olduğu unutulmamalı.Adı üstünde amacı oyun.Gidip te bu cihazı iphone falan ile kıyaslamayın.Ne alaka yahu?! Birinin amacı oyun.Diğeri ise esasında cep telefonu yahu!İphone da oyun ekstra ne bileyim vakit geçirmek adına bir şey.Yapmayın allah aşkına!Ayrıca psp 2 bir akıllı telefon da değil.Diğer alakasız cihazlarla neden karşılaştırılıyor anlamadım.Zaten psp 2 tlefon değil ki nesini karşılaştırıyorsun bambaşka kulvarda.Elbette ki oyun performansı buna bağlı olarak çok başka olacak.Adamlar ps 3 kalitesi diyor.İnsanlar hala iphone falan ile kıyaslıyorlar.
    Bir de mobil oyun kavramı bu cihaz biraz yanlış durmuyor mu?Yani mobil oyun denilince akla nokia , iphone gibi telefonlar için üretilenler ufak çapta oyunlar akla geliyor.
    Yani ps 3 kalitesinde psp 2 ve mobil oyun???Sanırım anlatabildim.

Adamlar yapmış diyorum ve dört değil sekiz gözle ps 3 kalitesini(hatta daha fazlasını) mgs 4 ü ve diğer müthiş oyunları oynamak için bekliyorum.

Daha önce hiç oyun konsoluna para vermemiştim,hiç almadım ama sanırım sony bu cihazı bana aldıracak.

Nintendo 3ds ve psp 2 karşılaştırmasında ise dediğim gibi zevk meselesi.

Ayrıca güncel masaüstü bilgisayarın daha üstün olduğunu iddia edenler var.Bir bilgisayar nasıl bir oyun konsolundan daha iyi oyun oynatabilir ki!Eğer öyle düşünüyorsun siz bilgisayarınızda takılmaya devam edin.Yahu! ps 3 kalitesinde denilen manyak gibi özellikleri olan bir cihazın nasıl olur da masaüstü bilgisayarlardan daha kötü olduğu iddia edilebilir ki!Adamlar grafikte aşmış hala masaüstü bilgisayar diyorsunuz.Dikkat edin bu psp değil ayrıca psp 2.El konsolu diyerek küçünsenemez.Artık bu iş el konsolu olmaktan çıkmış resmen taşınabilir ps 3 olmuş.O yüzden biraz mantık lütfen. Zaten ps 3 gibi bir cihazda blu-ray teknolojisi ve dahası bir oyun 50 gb küsür olmaktadır.Bilgisayarda ise zaten son çıkan oyunların dahi kaç gb olduğunu biliyoruz.O yüzden masaüstü pc ler isterse en son donanım olsun el konsollarıyla yarışamaz oyun alanında.Oyun,oyun konsolların işidir.
    Bu yüzden mi mgs 4,gow 3 gibi oyunlar sadece ps 3 için çıktı? zaten psp 2 nin de ps 3 kalitesinde olacağı düşünüldüğü zaman basbaya el konsolu dediğiniz psp 2 de masaüstü pc leri sollar geçer.
    Tek bir soru ps 3 teki oyun kalitesini pc de yaşayabilirmisiniz?Cevabını siz verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 30 Ocak 2011; 0:51:17 >

• Teknoloji geliştikçe,çıkarmayacakları şey yoktur
  • Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2

hiçbiri onun yerini alamadı daha gönlümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Şimdi ben daha önce akıllı telefonlar hakkında PC Seviyesine gelecek demiştim herkes dalga geçiyordu. Dolayısıyla şimdi söyleyeceğime de tabi herkes karşı çıkacak ama yine de söyleyeceğim.

Güzel cihaz yapmışlar "ama" uzun süre başarılı olamayacak...
    Sebebi de:

Akıllı telefonlar o kadar hızlı gelişiyorlar ki 6 aydan sonra ne olacakları kestirilemiyor. 1 sene içinde 4 çekirdeklisi olup 1.5 sene sonra 8 çekirdekli kullanılıyor olabilir. Bunu herkes görüyor. PSP çıktığı zaman herkes Nokia'nın o aptal telefonlarını kullanıyordu. Fakat şu an akıllı telefonlarda da oyun sektörü çok gelişti ve bundaki işlemci kullanılıyor. Dolayısıyla bu cihaz çıktıktan sonra 1 sene sonra atıyorum 8 çekirdekli daha iyi GPU'lu akıllı telefon çıkarsa oyun üreticileri buna ürettikleri oyunun daha iyisini bile onlara üretebilirler. Sonuçta kazanacakları paraya bakarlar. Sony daha iyi konsol yapsın ona da üretelim derler. PSP çıktığından beri çok sattı ama iPhone ile millet iyi oyun oynamaya başlayınca populerliği azaldı.
    Şimdi bu cihaz piyasada olsa, bir de bunun oyunlarını oynatan ve 4 çekirdek daha fazla işlemcili ve daha güçlü GPU'lu akıllı telefon olsa ben onu alırım. Sonuçta Sony bu. Kazığı dayayacak. Haa bu cihaz aynı zamanda telefon olarak da kullanılacaksa zaten evet 2000 lira olur herhalde...

Şimdi:

YÜKLENİN BANA.

Bence cok haklısın bu konuda sony bu makınayı bosa uretmıs gıbı bısey olacak bellı bı sure sonra artık psp-phone adında her sene olmasada 2 seneye bı yenılenen makul fıyatlarda bı telefon modelı cıkarması lazım kı akıllı telefonlarla bas edebılsın

• MAVİT boşa üretmiş olmayacak ama bazı arkadaşların olayların bütününe bakamama gibi sorunları var.
    Acayip SIĞ düşünüyorlar.

Bu cihaz çıkarsa birisi demiş ki bazı oyunlar sadece bunda oynayacak. Niye ki?
    PSP yi kırmıyorlar mı? Kırıyorlar.
    Sen bu cihazda oyunları kırılınca oynayacak değil misin ? Evet öylesin.
    Ee Akıllı telefon dediğimiz cihaz bununla aynı özelliklerde olursa bir şekilde NGP olarak gösterilip oynatılamaz mı? Oynatılır. Yeter ki donanım desteklesin.
    Oyunlar zaten NGP ye göre yazılacaksa zaten aynı güçte olan ARM işlemcide çalışır.

İkinci diyeceğim de bir arkadaş demiş ki: "Bu alet ile telefonlar karsilastirilamaz. Çünkü bu aletin 2 tane analogu L/R tuşları ve yenilik olarak arkada touchpadi var. Yani bir OYUN KONSOLU. Siz daha kolay iPhoneda dokunmatik olarak mi fps oynarsınız yoksa bu alette 2 analogla mi?"

Yahu iPhone a ne aksesuarlar çıkıyor. Şu alette oyun olayı tutsun, bütün akıllı telefon modelleri için bunun Gadget'ını yaparlar. Öncelikle iPhone için çıkar. O zaman bu aletten hiçbir farkı kalmaz. Bunları ben düşünebiliyorum da siz niye düşünemiyorsunuz? Bu kadar sığ düşünce yapısıyla hareket etmeyin arkadaşlar. Şu NGP midir PSP2 midir nedir onun analog ve L/R tuşlarının benzeri şeklinde dock yaparlar, touchpad i de üzerinde olur. Fiyatı da oynamak isteyeni rahatsız etmez. Sonuçta 1 tane bu cihazdan + 1 tane akıllı telefondan çooook daha ucuz olacaktır. Olsun olsun 100$ olsun. Aşağıda resimde verdiğim örneklerden en sonuncusunu buna uyarlayıp çıkartırlar diye düşünüyorum:

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2
    Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 30 Ocak 2011; 6:26:50 >

• Bir saattir uğraşıyorum ekranı sığdırmak için neyse oldu biraz.

Prototipi de hazır.
    Böyle bir şey yapılamaz mı? Yukarıdakiler yapıldıysa hele ki böyle bir şeye aç bir pazar da varken öyle bir yaparlar ki...

TÜRÜ: iPrototip pardon iPrototype

ADI: iPSP - iNGP Docking Station... Ben yaptım. Yeni çıktı. Fırından, taze sütlü...

Designed By Tuluğ.

• Overclocking bayaa ugrasmissin ama boşa. Ben sana şöyle örnek verigim o zaman anla. Pcler ps3ten daha güçlü ve programlar sayesinde ps3 oyunlarıni oynatabiliyor peki ps3 haşır durumda mi hayır. Aynı zamanda PSP ve NDS ilk ciktiginda PSP teknolojik bakımdan kat be kat üstündü ama NDS Pspyi ikiye katladı satışlarda. Yani hersey teknoloji değil git bi el konsolu al anlarsın kendine burada boş boş saldiriyorsun elle tutulur birseyin yok.

Senin mantığına göre biz psp2 alinca 2 yıl sonra daha iyi tel çıkacak. Sen o teli alıp bize hava attığında 6 ay sonra daha iyi bi tel çıkacak senin de bizim paramizda boşa gidecek senin mantigina göre. O zaman hiç bişey almayalım biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 30 Ocak 2011; 10:21:49 >
  • Afedersinizde Nintendo Ds'in çok mu iyi teknolojisi var? Grafikleri çok mu iyi? Hayır. Ama deliler gibi satıyor. Akıllı telefonların hangisinde PSN gibi bir servis var? Hangi akıllı telefona Unchardet, MGS, Resistance gibi oyunlar çıkacak? Ya da akıllı telefon üreticileri sırf oyun için Sony'nin yaptığı yatırımı yapabilecekler mi? Kojima'nın dediği şu PS3'te oyun oynarken oyunu psp'ye aktarıp devam edebilmek özelliği hangi akıllı telefonda olabilir? Elimde iPad'de iPhone4'te var ama hiçbir hardcore oyuncuyu tatmin etmez herhangi bir akıllı telefon.
  • Tasarımı çok hoşuma gitti ama psp alacağıma playstation alırm, küçük ekranda oyun keyfi çok kısıtlı bana kalırsa
  • ps3 gibi bununda kırılmasını çok beklemeyiz heralde
  • Japon değil mi yapıyor.
  • adamlar yapıyorlar gerçekten,gelde alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper
    Afedersinizde Nintendo Ds'in çok mu iyi teknolojisi var? Grafikleri çok mu iyi? Hayır. Ama deliler gibi satıyor. Akıllı telefonların hangisinde PSN gibi bir servis var? Hangi akıllı telefona Unchardet, MGS, Resistance gibi oyunlar çıkacak? Ya da akıllı telefon üreticileri sırf oyun için Sony'nin yaptığı yatırımı yapabilecekler mi? Kojima'nın dediği şu PS3'te oyun oynarken oyunu psp'ye aktarıp devam edebilmek özelliği hangi akıllı telefonda olabilir? Elimde iPad'de iPhone4'te var ama hiçbir hardcore oyuncuyu tatmin etmez herhangi bir akıllı telefon.

Hiç ışte boş boş saldırıyorlar Applein kendine bağlı kaç tane oyun stüdyosu var. Ne kadar oyunlara yatırim yapabilir varsa yoksa teknoloji madem teknoloji al eline eski PSP yi ve bi kaç oyun oyna 333 mghlik hızıyla sizin iPhone oyunlarinizdan hala daha iyi ( gow resistance vs)

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba
    ps3 gibi bununda kırılmasını çok beklemeyiz heralde

coook bekleriz gibi geliyo bana
  • Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2
  • Arkadaslar emin olun Sony ilk psp ve sonrasindaki psp go ile dersini cokca aldi - ilk psp hayatimdaki en buyuk hataydi tarihte boyle sikici elektronik cihaz gormemistim hele ki oyun kitligi vardi ki ... evinde playstationda oynadigin bir oyunu yolda sagda solda sana oynatacak sebep sadece evdekine yakin grafik degildir oynanabilirlik ve eglence dozaji tasinabilir konsollarda cok muhim ki sony bunu kavrayarak yeni nesil psp ye inanilmaz eglenceli eklentiler getirmis Move a yakin bir Gyro sensor (tanitim konferansindaki hot shots golf u izleyin INANILMAZ) oynamak icin delice sabirsizlandigim cihazin arka kismindaki track pad (iste bunu akil eden olmamisti oyunlarda) yine playstation meeting i izlediyseniz eger uncharted ta sarnica tirmanmak icin arka track pad i kullaniyoruz parmaklarimizi bir yukari bir asagi surterek Drake i tirmandiriyoruz veya Little Deviants oyununda kucuk yaratiklari yer yuzeyi ile oynayarak kontrol ediyoruz sunu soyliyeyim bu cihaza cokca rpg ve strateji oyunu yapilir .

Simdiye kadar ne saydik Move a yakin bir Gyro - devrimsel olacagini dusundugum Track Pad siradakiler - on ve arka yuzde kamera (gercekten lazim bos degil) GPS (o an sehrin hangi bolgesinde kim nerede hangi oyunu oynuyor ) multitouch 5 inc OLED ekran (oled ekranlar uretimi sikintili ve pahali fakat gorus acisi ve renkleri SAHANE) multi touch ekran bizim psp de cokca ucuz ve zevkli oyunlari gormemizi saglayacak ipad te bulunan ninja fruit , cut the rope gibi oyunlari sikca gorecegimizden supheniz olmasin

Not : tasinabilir konsollardaki ikinci analog devriminide unutmusum kusura bakmayin

Yeni nesil psp ile ilgili aklimda yazacak bir ton sey var sikici olmasin ve yavas yavas yazayim diye burda ara veriyorum ve son olarak sunu ekliyorum cihazin cikis fiyati ne olursa olsun Sony ilerleyen donemlerde gerek pazarlama , gerekse oyun destegini (ilk psp deki en buyuk eksiklik) saglarsa Sony nin ilk handled deneyimi olmasina ragmen 65 milyon sattigi psp yi ikiye katlar dusuncesindeyim bu cihazin oyun sikintisi cekecegini hic ama hic dusunmuyorum hic cikmadi en kotu ihtimal cihaz ipad tarzi application ve kucuk oyunlarla dolar (ki daha fazlasi olacak)

Nintendo 3DS i insanlar devrimsel bir gozluksuz 3 boyut ozelligi ile saldirip kapisacak (yeni psp tanitilmadan onlardan biriydim) ardindan gozlerini iyice yorup 3d olayindan sikildiktan sonra kalip sabun seklindeki cihazimizin (yeni psp dizayni sasirtti sony den beklerdim ama bukadar sik bir tasarim HELAL ) 3D disinda pek bir numarasi olmadigini gorecekler umarim onu gorene dek Sony darbe yemez satislarda ..

• DeliMemo3.5

sıkıcı

sıkıntılı

sıkça

sıkıntısı

sıkıldıktan

şık

yukarıdaki mesajındaki 18+ kelimelerin Türkçe olanlarını yazdım. İstersen mesajı düzenleyip bunlarla değiştir. Çok garip okunuyor.
    Sanırım Türkçe klavye kullanmıyorsun. Yardımcı olmak istedim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.