Şimdi Ara

Sony oyunun kurallarını değiştiriyor: Heyecan verici donanım özellikleriyle PSP2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
31.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam guzel turkcemizin katili oldugumun farkindayim (sanal ortamda olmus olsa bile) fakat dervisin fikri neyse zikri de odur diyorum ben yorumumu yaptim onca guzel yazilanlar icinde gozune batan +18 ler olmus ise birsey diyemeyecegim ayrica bakiniz : Sergen Yalcinla Sikinti Var
    quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

DeliMemo3.5

sıkıcı

sıkıntılı

sıkça

sıkıntısı

sıkıldıktan

şık

yukarıdaki mesajındaki 18+ kelimelerin Türkçe olanlarını yazdım. İstersen mesajı düzenleyip bunlarla değiştir. Çok garip okunuyor.
    Sanırım Türkçe klavye kullanmıyorsun. Yardımcı olmak istedim...

• akıllı telefon diye övüp övüp bitiremediğiniz cihazlar bu cihazın 3-4 katı fiyatta olacak onu da biliyor muydunuz.. ayrıca bugün 1,5-2 milyar para ile iphone4 alsan psp2'nin çıkıp kırılmasına iphone6 çıkar ona da güncel kalmak için 2 milyara yakın para bayın oh babam ne güzel memleket.. oyun düşünüyorsanız ilk önceliğiniz akıllı telefonlar olmamalı, hem gerçek oyun konsolu olmadığı için asla psp2 ve 3ds kalitesinde oyun imkanı sunamazlar hem de sürekli güncellendikleri için uçuk fiyatlarla yeni çıkacak oyunları takip edeceğim diye kapana kısılır kalırsınız..
  • Bence dehşet olmuş. Lakin Apple oyun konusunda ciddi bir rakip olmaya başladı. Nokia gibi güme gitmesin Sony? Yatırımlarını ve stratejilerini çok iyi belirlemesi lazım.
  • Haber için teşekkürler. Oyun performansı çok iyi olacak gibi...
  • ps3 de 7 çekirdek vardı degilmi...anca 5 senenin sonunda uncarte uncarte diyebildi oyuncu....
    bundada çıkışından tam 3 yıl sonra bi gow 4 gider artık...
    hadi gene iyisiniz....
  • Çıksada alsak
  • Pspnin bence 3 önemli eksiği vardı 2. analog ve rahat online oyun ve en önemli sorunlardan biride ekranının çok yansıtma yapmasından dolayı hemen hemen hiçbiyerde oynayamamamdı. Şimdi led ekranla ve ikinci analogla bu sorunlar geride kalır birde 3g üzerinden online oyun desteği olursa o zaman değmeyin keyfimize.
  • Harika gerçekten bayıldım. Fiyatı 500 den aşşağı olmayacak gibi görünüyor çünki özellikleri gerçekten iyi ve şuanki durumunda verilen paraya değer diyede düşünüyorum..
  • Psp ye bir daha para vermem demiştim. Tükürdüğümüzü yalayacağız gibi

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuluk13 -- 8 Şubat 2011; 5:28:57 >
  • PSP'de oynadığım Most Wanted'dan sonra dediğimi tekrarlıyorum ; Adamlar yapmışlar abi. Sony = Kalite Farkı.
  • Bu cihaz alınır.Daha erken çıksa bari
  • hemen para biriktirmeliyim
  • Çıksa da alsak ...

Bu arada iPhone kullanicisi olarak oyun konusunda iPhone ile PSP yi karsilastirmanin bile sacmalik oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz
    Çıksa da alsak ...

Bu arada iPhone kullanicisi olarak oyun konusunda iPhone ile PSP yi karsilastirmanin bile sacmalik oldugunu dusunuyorum.

Kesinlikle

Dokunmatik ekranda oyun bir yere kadar. Tuş sart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksa da alsak.
  • Ne oldu bu alet?Önce bir hevesle beklenmiş herkes,kaşıması nasıl olmuş bu aletin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Ne oldu bu alet?Önce bir hevesle beklenmiş herkes,kaşıması nasıl olmuş bu aletin?

O kadar konu var cihaz ile ilgili ama ben yine söyleyeyim.17 aralıkda japonyada, 22 şubatda tüm dünyada çıkışını yaptı.
  • konu hortladı 1 senelik konu bu son cevaba bakmadan ne hortlatıonuz konuyu
  • Fiyatıda güzel olur
  • 2-3 ay sonrada ps4 çıkarsa hiç şaşırmam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.