|
Bildirim
|
Burda kaç ay önce Horizon haberinin altında değiminde de fanboy arkadaşlar ağlıyorlardı.Diyorlardı ki oyun motorunun reklamı için :D O kadar belliydi ki geleceği bunları görmemek için fanboy olmak lazım.1-2(belki yeni nesilde o kadar bile sürmez) sene geçmiş hiç bir first party game pc deki satış rakamlarına ulaşamaz.Horizon bile hayvan gibi sattığı bir yerde Gow Tlou düşünemiyorum.Sony yada Mc sizin egolarınızı tatmin edecek şirketler değil.Sürekli para kazanmak üzerine strateji yürüten firmalar.O yüzden ps4 de 5 inde oyunları gelecektir.
|
Ha şöyle yola gel. Baktı pc pazarında kar müthiş pastadan pay almak aklına gelmiş.
Pc kullanıcısının çoğu konsolda oyun oynamayan kesim. Bunlara konsol istesende satamıyorsun. Konsolda oynayanda zaten pc'ye çıksın çıkmasın konsolda oynuyor. Eee ne demeye kasıyorsun exclusive diye inatla? Bundan sonra sony süreli exclusive olayına dönecektir. 1-2 sene konsola özel sonra doğru pc. |
İnanılmaz bir fanboy kitlesi var cidden sıkıntılı arkadaşlarda var aralarında. Daha yeni pc ye çıkmış bir oyun ile ps satış sayısını karşılaştıran falan var. Ki ufak bir araştırma yaptım. Söylenti sony resmi sayıyı falan daha acıklamamış. O kadar bir fanboyluk ki bu ya gördün mü bu kadar az sattı falan diyor ne diyim allah kurtarsın kardeşim
|
Lütfen bu yorum gerçek olmasın. Bir ay bile olmamış oyunla birkaç yıl öncd çıkmış oyunun satış rakamları karşılaştırılıyor. Harbiden ps fanboyların iq seviyesi böyle bir şeymiş.
|
Bloodborne gelsin yeter bi 60fps oynayalım şu oyunu.
|
Ghost of tsushima oynarken buram buram pc kokusu almıştım. Hatta konusuna da yazdım. Hemen 500 tl yapıştırıp oynayanlar bana ağlamaya başladı. Ama görünen köy klavuz istemez ben demiştim. İlk gelecek oyunlardan birisi de ghost of tsushima olacak ha hemen mi gelir hiç sanmıyorum. Devam oyunu çık aya yakın gelir ki doğru olan da bu.
|
Sakin olun
Killzone serisi, Infamous serisi, Resistance serisi, The Order, Days Gone belki Bloodborne bu oyunlar gelecektir. Sony'nin ciddi ciddi GoW, TLOU, UC gibi serileri getireceğini düşünen var mı? Biri de demiş Horizon hayvan gibi sattığı için getiriyorlar :D PC 390K - PS4 10M satmış. Aynen panpa hayvan gibi satmış valla :D Yav deki ek gelir için getiriyorlar kazanç kazançtır de anlarımda yok hayvan gibi sattı pc'de felan :) Adama gülerler. |
|
Göz 30 fps’den sonrasını görmüyor.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarohan -- 29 Ağustos 2020; 20:41:9 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 29 Ağustos 2020; 21:7:22 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 29 Ağustos 2020; 21:0:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |