< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 20 Kasım 2022; 9:37:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sony Playstation 4 + COD MW2 6999 TL (2. sayfa)
-
-
Aklın yolu bir
-
Ziraat in 500 TL kampanyası ile 6500 a 4 taksitle baya iyi fiyata geliyor aslında, series s ler 7000 in üzerine çıktı,
slim versiyondur değil mi
Çok oyun oynayan biri değilim almak mantıklı gibi
Edit: sipariş verdim, ancak çok kararsızım,daha önce hiç konsol kullanmadım yaş 30:) pek zamanım olmuyor oyun için haftada 3 4 saat Max, yani kısaca arada, çocukla vs oyun oynayacağım cihaz arıyorum, geçmiş olun tecrübem FIFA, FM, CALL OF , GTA dışında Pek yok
, sizce PS4 alıp yanına 4 5 oyun almak mı, yoksa bu PS4 ü iptal edip series s almak mı, hangisi daha kullanışlı, daha önce konsol kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 20 Kasım 2022; 15:55:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kara cuma indirimlerinde 7000 e gelir. 11.11 de 7ye sattılar series s. Resmi tr garantiliydi. Xbox daha mantıklı. Gamepassle kombinlerseniz uzun süre uzmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tartışmasız Series S alın. Sırf 3-5exclusive için eski nesil konsola aynı para verilmez. Zaten daha önce konsol almamışsınız.
Sony yetkilileri 350 dolara PS4 (Pro bile değil) satabildiklerini duysalar gözleri yaşarır.
-
Dün arkadaş sattı PS4'ü 4500TL'ye. İkinci el laptop aldı 6000TL'ye.
-
Teşekkürler, series s fırsatı bekleyim en iyisi
Teşekkürler, cevap için iptal ettim siparişi
Hayatta şu kadar salak bir argüman görmedim. Konsol alan sadece son nesil oyun mu oynayacak? Başka hiçbir oyun mu oynamayacak?
PS tavsiye ederim. PSN Deluxe alırsanız bir sürü AAA EXC oyun gelecek. Series S de yarısı yok bu oyunların. XBOX alacağım diyorsanız da en azından Series X bakın 2. El. COD MW2 de ram yetmiyor Series S. Altta ki arkadaş yazmışta. PS EXC leri değeri ortada. SS alsa ne oynayacak? Halo Forza başka? Bi de PS EXC say
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 20 Kasım 2022; 18:4:19 >
PS ten series s e geçtim, pişman olmazsjnız, ithalatçı garantili bakın ya da yeni ilan 2. Eller var, biraz araştırın bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS4 alınca 720p/600p 30 fps oyunları oynayabilirsiniz
Xbox ta 10 yillik oyunlari gamepass ten oynamaktan baska yaptigin bir sey yok. Playstation candır
Yorumları ağzım açık okuyorum. Şu konsola 7bin vermek inanılır gibi değil. Ragnarok vs exc oynayacağız oynayacağız diyorlar bir de. Yapmayın Series s varken hiç bulaşılır mı buna. Ps4e gelecek exc oyun kalmadı artık.
Playstation "lobisi" her yerde büyük. Fanları ölümüne fan. Hem PC hem konsol kullanan biri olarak konsolda Xbox seçtim. Series S+gamepass, normal PC'si olan birisi için yeterli. 9 yıllık APU sisteme 375 amerikan doları ödemeyi normal buluyorlar.
Ya kardeş 3060 Ti ve Ryzen 5600 sistem sahibiyim GOW ve Bloodborne oynamak istiyorum keyfimin kahyası mısın? sana mı soracaz ne alacağımızı? halen daha SS de SS diye tutturmuşsun. Anladık pahalı da zaten fiyatları bu 2.elde bile bu fiyata satılıyor zaten sıfır halde alıp exc. oyunları eritip satılacak diyoruz halen daha bık bık ötüyorsun. Lan saçma sapan bir yerden insanlara cihazın alınmayacağını anlatmaya çalışıp aslında kendin bile saçmaladığının farkına varıyorsun ama bir kere laf ağızdan çıktı ya toparlayacam diye iyice sıvıyorsun.
Bal gibi de alınır arkadaş veririm 7K sonra gider oyunu 700-800 e okutur üstüne 160 TL ye 3 aylık PS Extra aboneliği alır tüm exc. oyunları eritir 3 ay sonra da cihazı aldığım fiyata hatta daha üstüne satar keyfime bakarım.
Bak şu tertemiz açıklamayı idrak edemeyecek seviyedeysen lütfen beni alıntılama, zaten normal yaşantımda sıkıntılı insanlarla uğraşıyorum bir de sanalda uğraşamayacam aşırı baymaya başladınız.
-
Eski oyunlar bile XBOX ın bütün külliyatından iyi. Ne anlatıyorsun hocam sen? Series S de ne oynayacak söyle de bilelim
Ne exclusive'miş. Görende sanacak oyunların %95'i exclusive konsollara. Devir değişti. Ancak para kazanan firmalar her platforma oyunları çıkartıyor. Çıkan oyunların çok büyük çoğunluğu PC exclusive, 5-10 adet konsol exclusive'ler oluyor dişe dokunur. Geri kalanlar ya PC exc ya da her platformda var. İki oyun için 7.000 TL verilmez. Kafa güzel herhalde
Fanlık falan yok burada. Series S şu an bile yetersiz. Zaten EXC yok iki tane üç tane oyun için XBOX önermek nedir? XBOX ancak ikinci konsol alınabilir. Hiç PS oynamayan biri için PS 4 nimettir. Bunun donanımla alakası yok.
Külliyattan bahseden kim peki burada, biri eski nesil biri yeni nesil. Birinin yeni çıkacak tüm oyunlar için neredeyse 10 yıl ömrü var diğerinin taş çatlasa 1 yıl. Sen ne anlatıyorsun asıl. Sırf exclusive için alacak olan varsa gitsin arkadaşından 2 haftalığına alsın tüm oyunları bitirsin. 7 bin az para sanki 11kya yarın öbür gün resmi dijital fiyatından ps5 satılsın da senin halini göreyim sonra. 10 yıllık cihaza 400 euroya yakın fiyat verdiriliyor. Komedi bildiğin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X