Şimdi Ara

Sony Playstation 4 + COD MW2 6999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
9.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çöpbox fanlari gamepassteki çöp oyunlari oynamaktan duzgun dusunemiyorlar artik. adam hala 375 dolar diyip duruyo. dostum 375 dolar verip tum exc. oyunlari oynayip satacagiz. cebimizden bir sey cikmayak.

bu arada ps5 im var. butcesi yetmeyen yada stok bulamayanlar icin firsattir bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMB34 -- 20 Kasım 2022; 19:28:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski olduğunu biz de biliyoruz. Oyun oynamak istiyorsa külliyatı daha iyi olan PS alır ilk kez alacak birisi, almalı. Series S alıp parayı çöpe atacak. İkinci el bir sürü ilan var. Milleti yanlışa yönlendiriyorsunuz. 7bin Series S için de çok. Ben illa bunu alsın demiyorum PS alsın diyorum. İkinci el de olabilir
    Edit: 10 yıl ömrü de yok. COD MW2 çalıştıramıyor. Dün biri paylaştı ram yetersiz geliyor. Yani ömrü şimdiden bitti. Series S tamamen PS sahiplerine ikinci konsol aldırmak için yetersiz bi konsol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 20 Kasım 2022; 19:31:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Ps5 dijitalin resmi fiyatı 11k. Adamlar 7kya millete konsol aldırıyorlar. Bir de ölümüne savunuyorlar. Ölümüne savunan adam şimdiye kadar 10 tane ps5 almıştı. Bunlar vatan elemanı filan olabilir. Açıklamaların hiçbir mantığı yok.

• 11k dan bul dijital biz de alalım. Hodri meydan. PS5 sahibiyim yine de alıcam. Ölümüne savunan sensin XBOX ı. Mantığını söyledik aşağıda ki mesajda.

Kesinlikle katılıyorum.

Kendim ps2 de silent hill 2 oynuyorum.

Gayette keyifli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11k ya PS5 var ise bende alayım bir adet

• riderman R kullanıcısına yanıt

Aynısını ben Series S'de emüle ederek oynayabiliyorum, böyle bir olay da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 20 Kasım 2022; 19:44:24 >
  • Sanırım bizim insanımız yeteri kadar et, balık, kuruyemiş gibi beyin fonksiyonlarını düzenleyen besinler tüketemediği için bazı şeyleri idrak edemiyor.

+ o alınmaz, bu alınmaz, şuna para verilmez

- eee ne yapalım?

+ gidin SS alın.

- ee bende ondan fersah fersah güçlü sistem var alıp ne yapacam?

+ olsun gidin alın çünkü ben öteki alınmaz diyorum.

- tmm.

Dogrudur.

Bazılarıda çok çok eski pc de oynayabilir.

Konsola da gerek yok.

Hiç konsol almamış oynamamış biri için ps4 güzel bir arşive sahip.

Takılmayın görüntüye felan.

• İhtiyacı olan ps4 alıp geçsin.
    Ps5 15 bin ve altına bulmak mucize gibi .
    Olsa da ben seriyi tamamlasam.

• https://www.youtube.com/watch?v=mXN4ptT2Wak&feature=youtu.be hangi konsolun rami yetmiyor ilgili videoyu paylaşın da bilelim. Arkadaş series s alınır diye kendince tavsiye vermiş. Ben de series s tavsiye ediyorum. Ps4 alinacaksa alinip exc. Oyunlar oynanip satılır baska türlü hiçbir mantığı yok

• buraxx06 B kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/#154446285

Bişi gördük ki söylüyoruz. Series S alınsa ne yapacak elde patlayacak. Başka bişi değil. Microsoft’un tamamen kandırmacası. Yetersizim diye bağırıyor.

• Ölümüne xbox savunmak mı ahahahahhaha. Ps5 ana konsolum arada takılmak için Series X kullanıyorum. Kime neyi anlatıyorsun. İsteyen istediğini alsın ahahha bize ne. 11 yıllık cihaza 400 euro verilmez dedik geçtik işte. İsteyen istediğini yapsın.

• Link ölü hocam

• optimize ederler yakında

10 senelik PS4'e 6-7 kağıt para verilmez 2-3 bin tl olsa hadi neyse eski exc oyunları oynarsın derim en kötü

Şunun şurasında max 1-2 senesi kaldı oyun falan gelmez daha ps4'e

• CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlar başlığına 11 yıllık 400 euroluk cihaz konusu açana bak sen. Bende de PS5 var bu fiyata 4 alınmaz diyorum bu kadar basit. Kime neyi satmaya çalışıyorsunuz :)

Sony Playstation 4 + COD MW2 6999 TL

• Kaynak sağlammış.

Deneyimini paylaşmış. Ne olacak başka? Tez mi yazılacak bunla ilgili?

• Arkadas internette arastirmis 1 kiside daha bu sorunun olduğunu yazmış. Kocs dunyada 2 kisi yani. Konsollari arizali olabilir. Hatali bir guncelleme yapmilmis olabilir. Yazılımsal bi sorun olabilir. Series s oyunu calistirmiyor rami yetmiyor diye genellenemez. Siz ps oynayin alin aldirin hocam diz ve diger arkadasin laf sokma çabasına girmesine gerek yok. Forumda herkes birbirine yardimci olmaya çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.