< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMB34 -- 19 Kasım 2022; 18:43:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sony Playstation 4 + COD MW2 6999 TL
-
-
Bimden 600tlye almistim sifir vay be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi kolu 1k
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13 dakikada 1000 tl artmış. nefret ediyorum yeter artık ya
aldın aldın bu fırsat kaçmaz hemen çabuk ol acele et bitiyor mahvolacaksın bir daha alamayacaksın
nah bir daha alırım senden birşey
-
pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riderman -- 19 Kasım 2022; 19:20:35 > -
Hala 6999 görünüyor bende.
-
Sakin arkadaşlar fiyat aynı sepete oyun ekliyor onu kaldırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu devirde ps4 alan gitsin el arabasına binsin. Xbox series s al daha iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman pardon.
-
ps4'e para mı verilir ya series s alıp keyfinize bakın
-
Bu paraya yapıştır series S ‘i sonra 700 800 tl ye 3 yıllık gamepass ultimate yapıştır, bak keyfine.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox da oynuyamayacağın oyunlar var ps de, bunu bende alsam mı diye düşünüyorum
Sırf PS düşünenler için fırsat mı evet... Hepsiburada saçma sapan satıcılarda bu fiyata satılıyor
Diğer tarafta series s gamepass ile güzel bir ikili oluyor.
Series S, PS4 Pro'dan güçlü sayılabilecek bir cihazken bu fiyata alan kişilere satabileceğim bir köprü var.
Zevk meselesi.. Exclusive oyunlar için alinir. Tüm dünya ragnarok oynarken siz gamepass ile Halo oynarsiniz
yada youtube dan oynanis videosuda izleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMB34 -- 19 Kasım 2022; 21:53:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ciddi ciddi 375 dolara 2013 APU makinesi almayı mı savunuyorsunuz? Sırf exclusive oyunlar için şu cihaz alınmaz. Makedonya'ya gidiş geliş uçak biletiyle oradan ikinci el PS4 almak aynı para. Ki 9 yıllık donanım alırken bunun bozulma imkanını ortaya koymak lazım.
-
İlerde kutusu 1k olursa şaşırmayız heralde.
-
Bloodborne, GOW, TLOUS II, Ghost of tsushima, Horizon, Spider-man gibi oyunları SS ile oynarsın artık dostum.
PC alıyorsan donanım gücünü anlarım da konsolda donanım gücü aşırı komik kaçıyor. 10 yıllık cihaz 30fps çatır çutur Ragnarök oynatıyor daha bir şey demeye gerek var mı?
-
Çatır çutur 600p 30'da oynar, bir daha sonraki nesil çıkan oyunları da oynamazsınız. 375 dolar lan 375. Yabancı ülkede tanıdık varsa Series S+PS4 Pro getirtirsiniz bu fiyata.
Ya ne doları? neyin bir sonraki nesili? ne anlatıyorsun sen? şu cihazı alan adamın GTA 6 çıksın da PS4 ile oyniyim gibi bir derdi mi olur sence? biz bilmiyor muyuz SS in çok daha güçlü olduğunu? bir tek ben akıllıyım, herkes salak kafasından bir türlü sıyrılamadınız. Bir de demiş tanıdık varda yurtdışından SS+PS4 Pro yok kardeşim yok tanıdık yok hadi tanıdık yarat, yada TR den SS alalım gel cihaza Ragnarök kur, Bloodborne kur ben bunları oynamak istiyorum yapabileceksen anında SS siparişi geçiyorum...
Bu oynayamadığın exc. oyunları eritip 2-3 ay sonra aldığının üstüne satabileceğin zarar ettirmeyecek bir cihaz herkes bu gözle bakıyor o yüzden dolar molar diye boşa triplere girme. O kadar hassas isen git sahibinden de turşu olmuş cihazlara 6K fiyat çekenlere "325 dolar lan 325" de bakalım ne diyecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu devirde ps4 alan gitsin el arabasına binsin. Xbox series s al daha iyi
|
13 dakikada 1000 tl artmış. nefret ediyorum yeter artık ya aldın aldın bu fırsat kaçmaz hemen çabuk ol acele et bitiyor mahvolacaksın bir daha alamayacaksın nah bir daha alırım senden birşey |
ps4'e para mı verilir ya series s alıp keyfinize bakın |
Bu paraya yapıştır series S ‘i sonra 700 800 tl ye 3 yıllık gamepass ultimate yapıştır, bak keyfine.
|
Zevk meselesi.. Exclusive oyunlar için alinir. Tüm dünya ragnarok oynarken siz gamepass ile Halo oynarsiniz
yada youtube dan oynanis videosuda izleyebilirsiniz. |
PS4 mü alınır bu devirde şaka mısınız hele 6K falan diyorsunuz ciddi mi bu fiyatlar
|
Bloodborne, GOW, TLOUS II, Ghost of tsushima, Horizon, Spider-man gibi oyunları SS ile oynarsın artık dostum. PC alıyorsan donanım gücünü anlarım da konsolda donanım gücü aşırı komik kaçıyor. 10 yıllık cihaz 30fps çatır çutur Ragnarök oynatıyor daha bir şey demeye gerek var mı? |
Ya ne doları? neyin bir sonraki nesili? ne anlatıyorsun sen? şu cihazı alan adamın GTA 6 çıksın da PS4 ile oyniyim gibi bir derdi mi olur sence? biz bilmiyor muyuz SS in çok daha güçlü olduğunu? bir tek ben akıllıyım, herkes salak kafasından bir türlü sıyrılamadınız. Bir de demiş tanıdık varda yurtdışından SS+PS4 Pro yok kardeşim yok tanıdık yok hadi tanıdık yarat, yada TR den SS alalım gel cihaza Ragnarök kur, Bloodborne kur ben bunları oynamak istiyorum yapabileceksen anında SS siparişi geçiyorum... Bu oynayamadığın exc. oyunları eritip 2-3 ay sonra aldığının üstüne satabileceğin zarar ettirmeyecek bir cihaz herkes bu gözle bakıyor o yüzden dolar molar diye boşa triplere girme. O kadar hassas isen git sahibinden de turşu olmuş cihazlara 6K fiyat çekenlere "325 dolar lan 325" de bakalım ne diyecekler. |
PS4 +FIFA14 paketini 1450 liraya aldım diye beni döven abime gösterdim linki gülsek mi ağlasak mı bilemedik |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X