Şimdi Ara

Sony PlayStation 5 Pro '%100 geliyor' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
9.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

lan yoksa %100 o %100 mü diye geldim ben de  

• Konu yine konsol vs PC oyunculuğu tartışmasına dönmüş. Şunu biri cevaplayabilir mi? FPS türevi oyunlarda nişana hızla girip ateş etme, yatma, kayma, zıplama, koşma gibi birden fazla kombinasyonun olduğu oyunlarda konsol mu daha iyi PC mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Father Gascoigne kullanıcısına yanıt

Bende ise tam tersi pc açıldımı monitor kapatırım karakterim olduğu için pazarda 7.24 açık durmak zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

Bukadar uzun yazmana gerek yok

Knightonline

Rise online

Cs go

bunlar benim vazgeçilmezim bir yandan karakterler pazardayken yada exp kasarken diğer yandan cs go oynuyorum god of war metal gear bilmem ne bunlar beni kesmiyor artık konsolardaki en kral oyuna ilgim yok.

Hatta laptop bile aldım yan karakter kasmak için knightonline çok eski oyun derler şimdi oynamayan anlamaz anlayamaz PS1 PS2 evde duruyor halen orjinal kutularında bende eski konsolcuyum sabaha kadar uyumayıp 2 saat uykuyla işe gitiğimi bilirim ve hepsi bir kenara bir oyuna başladımı o oyunu bitirmeden kalkmazdım neredeyse günde 1 oyun bitirir oldum ama sıktı artık ve en önemlisi artık konsol oyunlarıda pc çıkıyor sadece grafikleri görmek için birkaç dakika oynayıp siliyorum konsol bana göre değil pc de yapabildikleriniz ile konsolda yapabildikleriniz farklı arada uçurum var heşey bir kenara neredeyse tüm emülatörler pc geliyor yanlışım yoksa PS3 emulatörüde çıkmıştı en son stabil çalışan konsolda siz ne buluyorsunuzda çok beğeniyorsunuz anlatında herkes öğrenmiş olur.

Almanyada bit pazarları oluyor 2 hafta önce gittik ne ararsanız var PS4 ler çöp gibi dizili tezgahlarda sorduk 240€ istedi adam düz 200 € bırakıyordu PS3 aldı arkadaş 50€ yüzüne bakan yok ve dikkatimizi çeken birşey oldu araba yarışı oyunları çok para ediyor ps3 50 € need for speed most wanted 30€ tam komedi.

• enja kullanıcısına yanıt

Karakter sahibi adamsın ne diyelim :)

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

%100 PC makro olaylarına hiç girmiyorim zaten. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 26 Mayıs 2023; 9:51:38 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.