Şimdi Ara

Sony PlayStation Vita'yı duyurdu; Teknik özellikler, oyunlar ve fiyatlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
29.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha oha oha sony kendini aşmış özellikleri bir yana fiyattın 250 euro olması muhteşem olağan dışı hatta şaka gibi olmuş. çıktıgı an bir adet kapıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

oha oha oha sony kendini aşmış özellikleri bir yana fiyattın 250 euro olması muhteşem olağan dışı hatta şaka gibi olmuş. çıktıgı an bir adet kapıyorum...

Önce 250euro ya gümrük vergisi kdv ve ötv ekle ondan sonra sevin kardeşim.
  • Param olunca ilk işim bundan almak olucak :D:D
  • 299 dolarlık PS3 700 tl ye satılıyor. dolar/euro = 0,68. kabaca bir oran ile 700 TL /0,68 = 1030 TL. yani 299 dolarlık PS3 700 ise , 299 euroluk vita 1030 tl oluyor. kaldı ki yeni bir ürün bu ülkeye girince fırsattan istifade diyen ahlaklı tüccarlarımızı katmadık bu hesaba

umarım bu hesabım tutmaz ve 700 liradan daha az bir fiyattan bu ürün burada satılır ve sony cihazdan değil de oyundan para kazanmaya çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 7 Haziran 2011; 14:17:34 >
  • Yemişim gözlüksüz 3D'yi hiçte guzel degil sahsen oynadım 3DS ve begenmedım

İnsallah bu aletın sıstem ıyıdır.3DS alacaktım vazgectim bunu almayı planlıyorum
  • fıstık gibi gözüktü gözüme
  • "PlayStation 3 seviyesinde performansı cep boyutuna indirgeyen PS Vita, 5-inç boyutunda ve 960 x 544 piksel çözünürlüğünde".....ehehehehe, FX57 kafa bulmuş sanki biraz. :D:D:D:D
  • önceki psp özelliklerine göre muhteşem bir cihaz. uygun fiyatlı olursa alırım, olmazsa ancak tükkanlarda ( ) tuşlarına dokunum içimi serinletirim
  • Turkiye satis fiyati ne olur acep :D guzelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet güzel bir alet
  • Bunu cebe koyunca analoglar kırılmasın
  • 1000 liranın altındaki her fiyatlandırma ülkemizde müthiş bir satış miktarı yaratır bence...
  • Alet güzel de isim seçimi pek olmamış gibi. Daha havalı birşey koyabilirlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ilgili bölüme taşındı
  • ya daha da nintendo 3 ds'in 3d özelliğini savunanlar var şu alet karşısında. vah vah diyorum sadece.

neyse alete gelirsek günümüz teknolojisinde taşınabilir bir oyun konsolunun ulaşabileceği en uç noktalara ulaşmış. umarım batarya süresi iyidir.
  • Önemli olan oyun fiyatları ve çeşitleri bence bu cihazın satılmasında.
  • şimdiden para biriktirmeye başlayalım
    çıkış tarihi belli mi yoksa ben mi gözden kaçırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

bu alet çok tutar ki nintendo nun 3ds sinde bulunan oyunlar belli...
    yine nintendo yine çocuk oyunları?...
    hardcore oyuncuların tercihi yine psp olacaktır tabiki gelişmiş özellikleri ile..

yıkın önyargıları.

güzel alet,rekabet olması iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

oha oha oha sony kendini aşmış özellikleri bir yana fiyattın 250 euro olması muhteşem olağan dışı hatta şaka gibi olmuş. çıktıgı an bir adet kapıyorum...

Önce 250euro ya gümrük vergisi kdv ve ötv ekle ondan sonra sevin kardeşim.

yurtdısından alıp gelecegım ıcın eklemek yerıne vergi iadesi çıkacağım :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme911

1000 liranın altındaki her fiyatlandırma ülkemizde müthiş bir satış miktarı yaratır bence...

abartmaya gerek yok yaw... ne 1000 tl'si max max max olsa olsa 900 tl olur. çok ekstrem bir durum olursa oda...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.