Şimdi Ara

Sony PlayStation Vita'yı duyurdu; Teknik özellikler, oyunlar ve fiyatlar! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
29.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım bekliyoruz. Hardcore tipi oyuncular için de güzel bir konsol olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

bu alet çok tutar ki nintendo nun 3ds sinde bulunan oyunlar belli...
    yine nintendo yine çocuk oyunları?...
    hardcore oyuncuların tercihi yine psp olacaktır tabiki gelişmiş özellikleri ile..

Nintendo ds ile olayı kızıştırmasaydı siz bu teknolojideki bi el konsolunu rüyanızda dahi göremezsiniz.
    Umarım er geç microsoftta şu el konsolu olayına girerde iyice rekabet olur.
  • ÇOK İYİ YA FİYAT 600-650 TL CİVARI OLACAKMIŞ..

SONY TÜRKİYE KİŞİSEL EĞLENCE MÜDÜRÜ SÖYLEDİ

SÜPER FİYAT VALLAHA
  • inş. uygun bir fiyata satarlar almayı düşünüyorum nasipse
  • Yaşı ermiş arkadaşlar hatırlar eskiden Vita yağları vardı , onamı gönderme yapmışlar acaba?
  • Miniçik ekranda 3d neyapacaklar anlamıyorum. 42" de bile yeterli değil 3d özellik ki ben projeksiyonda fark ediyor 3d özellik. Minicik ekranda hala 3d arıyorlar anlamıyorum giddi. Kullanışlı bir teknoloji değil ufak ekranlarda.

1000 lira civarı çıkar diye tahmin ediyordum Türkiye'de. 1000 lira olsaydı kesinlikle yurt dışından alıcaktım ama 600-650 lira çivarıysa kesinlikle alınabilir. Tabiki 500 lira civarı olsa daha iyi olurdu ama şuan için yeni bir cihaz ve makineyi ilk getirinler iyi paralar kazanıcaklar o nedenle kıtlık olursa cihazda fahiş fiyattan dayıyacaklar millete.

Neyse gerçekten 3g-wifi model 650 liraya satılırsa hemen alırım.
  • Bir kaç nintendocu herkesi eksilemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Bir kaç nintendocu herkesi eksilemiş.

çocuk daha abisi elleme onlara
  • Şu nintendo DS kadar çocuksu konsol görmedim...Zaten gördüklerimde Toys bilmem ne Toys for kids cart curt oyuncakçı dükkanlarında satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

oha oha oha sony kendini aşmış özellikleri bir yana fiyattın 250 euro olması muhteşem olağan dışı hatta şaka gibi olmuş. çıktıgı an bir adet kapıyorum...

Önce 250euro ya gümrük vergisi kdv ve ötv ekle ondan sonra sevin kardeşim.

Adamın sevincini kursağında bıraktın
  • Bana niyeyse ismi çok itici geldi. Vita kutuları vardı eskiden (belki hala da vardır), onları anımsattı. Çok düşündüler mi acaba.

Öte yandan gerçekten ilgi çekici bir konsol. Fiyatı da makul gibi. Gerçi üzerine biraz daha ekleyip PS3 ya da XBox 360 alınabilir ama. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyeyim...
  • 300€ iyi güzel bi şekilde yurda sokulur da buna da pasaport kaydı isteyecekler vurucam btk nın ağzına
  • 3g felan eklenmiş sim kart olacakmış telefon olarakda kullanabiliyormuyuz?
  • Telefon olarak olarak kullanılmıyacak diye biliyorum . 3g yi sadece internet için kullanılacakmış. Daha önceden okuduğum haberlerde. Zaten internet için kullanılması daha mantıklı, Koskoca makineyi kulakta tutup konuşmak biraz zor.

Birde merak ettiğim konu Final Fantasy serileri bunada gelicekmi. Ps2 emu olucakmı geriyedönük. Ki öyle birşey olursa mükemmel bir oyun makinesi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ses1

Telefon olarak olarak kullanılmıyacak diye biliyorum . 3g yi sadece internet için kullanılacakmış. Daha önceden okuduğum haberlerde. Zaten internet için kullanılması daha mantıklı, Koskoca makineyi kulakta tutup konuşmak biraz zor.

Birde merak ettiğim konu Final Fantasy serileri bunada gelicekmi. Ps2 emu olucakmı geriyedönük. Ki öyle birşey olursa mükemmel bir oyun makinesi olur.

Telefon özelliği eklenseydi keşke iyi olurdu.Almayı düşünüyorum fakat bunu cebimizde nasıl taşıyacaz orası belli deil
  • ya benim anlamadığım konferansta amerika fiyatı 299 dolarken avrupa fiyatı 299 euro olarak açıklandı, amerika ve avrupa arasında bu kadar fark olması normal birşey mi?
  • Fiyatı çok düşük.
    250 EURO avrudaki satış fiyatı inanılmaz ucuz. Bence Sony cihazı zararına satıp oyun satışlarından para kazanma stratejisine devam ediyor. Bu cihaz bu yüzden çok satar. Mobil oyun tutkunların değişmez ürünü olacak gibi duruyor.
    Hele eğer biri bu ürün kırılırsa o zaman satışlar inanılmaz miktarda patlar.

Vita 3DS'e kesin üstünlük sağlayacaktır ama asıl soru devam ediyor; akıllı telefonlar. Vita donanımsal olarak direkt akılı telefon sektörüne girmiş. İçindeki işlemci IPhone4 ve benzeri cihazlarda kullanılan işlemcinin oyun için geliştirilmiş bir türevi. Muhtemelen şu anda piyasadaki en güçlü mobil grafik işlemciye sahip ama akıllı telefonların performansının hızla geliştiği düşünülünce yakalamaları çok fazla zaman almayacaktır. Yeni nesil Ipod touch bile Vita'ya yakın performans bile sunabilir.
    Kısaca mobil oyun oynamayı çok seven ve mobil oyun için telefonunun yanımda ikinci bir cihaz taşıyabilecek biri için Vita mükemmel bir cihaz. Ama yeni nesil bir akıllı telefonu olan veya olacak kaç kişi Vita alır bunu zaman gösterecek. Soru: Nintendo mu Sony mi? değil Sony mi Apple mı?

• sony ne varsa koymuş cihaza helal psp den nefret etmiştim ama bu fükrimi değiştirecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasi
    Fiyatı çok düşük.
    250 EURO avrudaki satış fiyatı inanılmaz ucuz. Bence Sony cihazı zararına satıp oyun satışlarından para kazanma stratejisine devam ediyor. Bu cihaz bu yüzden çok satar. Mobil oyun tutkunların değişmez ürünü olacak gibi duruyor.
    Hele eğer biri bu ürün kırılırsa o zaman satışlar inanılmaz miktarda patlar.

Vita 3DS'e kesin üstünlük sağlayacaktır ama asıl soru devam ediyor; akıllı telefonlar. Vita donanımsal olarak direkt akılı telefon sektörüne girmiş. İçindeki işlemci IPhone4 ve benzeri cihazlarda kullanılan işlemcinin oyun için geliştirilmiş bir türevi. Muhtemelen şu anda piyasadaki en güçlü mobil grafik işlemciye sahip ama akıllı telefonların performansının hızla geliştiği düşünülünce yakalamaları çok fazla zaman almayacaktır. Yeni nesil Ipod touch bile Vita'ya yakın performans bile sunabilir.
    Kısaca mobil oyun oynamayı çok seven ve mobil oyun için telefonunun yanımda ikinci bir cihaz taşıyabilecek biri için Vita mükemmel bir cihaz. Ama yeni nesil bir akıllı telefonu olan veya olacak kaç kişi Vita alır bunu zaman gösterecek. Soru: Nintendo mu Sony mi? değil Sony mi Apple mı?

Akilli telefonlar elbette 2-3 yıl sonra bu teknolojiye ulaşacaktır. Ama önemli nokta playstation kalitesini sunabilirler mi? Telefonlara oyun yapanlar ea activision gibi paragoz firmalar ve amatör oyunlar yapan firmalardir. Bir naughty dog, guerilla oyunu göremezsiniz telefonlarda. Her zaman kalite eksikliği olacaktır. Sonuçta oyun oynama amacıyla yapilmamislardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 8 Haziran 2011; 21:03:01 >

• alet avrupa fiyatına bayağı yakın bir fiyatta satılacak türkiyede.sevindirici bir detay.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.