Şimdi Ara

Sony PlayStation Vita'yı duyurdu; Teknik özellikler, oyunlar ve fiyatlar! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
29.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 3ds var.Gayet gerekli konsol.Fakat yeterince icerik yok.Ayni zamanda Nintendo medya ozelliklerini paylasmiyor.Bu da 3ds`i gucsuz yapiyor.Bu arada yukaridaki sal*k arkadasin yorumuna baktim da sanki heryerde gozluksuz 3d kullaniyor.Su anda gozluksuz 3d Nintendo 3ds ve Htc Evo 3d disinda hic bir cihazda yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirparcasi

Fiyatı çok düşük.
    250 EURO avrudaki satış fiyatı inanılmaz ucuz. Bence Sony cihazı zararına satıp oyun satışlarından para kazanma stratejisine devam ediyor. Bu cihaz bu yüzden çok satar. Mobil oyun tutkunların değişmez ürünü olacak gibi duruyor.
    Hele eğer biri bu ürün kırılırsa o zaman satışlar inanılmaz miktarda patlar.

Vita 3DS'e kesin üstünlük sağlayacaktır ama asıl soru devam ediyor; akıllı telefonlar. Vita donanımsal olarak direkt akılı telefon sektörüne girmiş. İçindeki işlemci IPhone4 ve benzeri cihazlarda kullanılan işlemcinin oyun için geliştirilmiş bir türevi. Muhtemelen şu anda piyasadaki en güçlü mobil grafik işlemciye sahip ama akıllı telefonların performansının hızla geliştiği düşünülünce yakalamaları çok fazla zaman almayacaktır. Yeni nesil Ipod touch bile Vita'ya yakın performans bile sunabilir.
    Kısaca mobil oyun oynamayı çok seven ve mobil oyun için telefonunun yanımda ikinci bir cihaz taşıyabilecek biri için Vita mükemmel bir cihaz. Ama yeni nesil bir akıllı telefonu olan veya olacak kaç kişi Vita alır bunu zaman gösterecek. Soru: Nintendo mu Sony mi? değil Sony mi Apple mı?

ben de akıllı telefon var ama vita da alıcam adı üstünde zaten oyun konsolu bak bakalım akıllı telefonda bir uncharted veya little big planet oynuyabilirmisin?sonra yeni bir gta gelicek vitaya.ki akıllı telefonlarla vitanın mimarisi çok farklıdır.vita oyun için üretilimiş telefon bildiğin telefon işte.bi de oyunları akıcı oynamak için tuş lazım iphone da sadece dokunmatik ve gyro var.(tamam oynanabiliyor ama fps oyununu bir el konolu kadar rahat ve akıcı oynayamazsın.)

• bir nevi psp2 gibi olacak galiba. Süper olur bekliyorduk. Yeni nesil oyunlar playstation oyunları artık çantamızda
  • hala işe yaramaz duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

gözlüksüz 3d yoksa beş kuruş etmez

Evet kesinlikle, psp vita hicbir sekilde yenilikci bir sey sunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz harikaya benziyo konsolda rakipsiz sony istedigi gibi fiyat ceker tabiki
  • Guzel Alete benziyor fakat burda anlamsiz fiyatlardan satisa cilkar diye dusunuyorum
  • resimler gözükmüyor
  • Öncelikle merhaba demek istiyorum ve konuya çoğu nintendocular fransız bunu da belirtmek isterim benim elimde psp 1004 ve wii var nintenfoculara hakaret gibi olmasın ama wii almakta bayağı bir pişman oldum tabiki de zevkler ve renkler tartışılmaz ama ps3 alsaydım keşke dedim ama bunu görünce hepsinden vaz geçtim psp yi satıp biriktirdiğim paramla birlikte eğer tahmin ettiğim fiyatta ise 72 tl daha biriktirip 3g+wifi alabileceğim

Lütfen konuyu okumadan mesaj atmayın beğenmiyorsanız kendinize saklayın biz sony ci gençlik olarak buradayız
  • teknosa 900 tl ye sipariş alıyor
  • 3D gözleri çok yoruyor nintendo da gereksiz bence.
  • 7 aydir 3ds kullaniyorum.3d hep acik ne bas agrisi ne goz agrisi,hic bisey yok,inanmayin bu kisilere...bunlar zaten sagliksiz kisilerdir.
  • cok sacma quote sn m4lmısın
  • ps vita bence iyi bir alet.Aslında ps3 ile aynı sadece ekranı dokunmatik.benim istek listemde şu anda 2. sırada bulunuyor! SAYGILARIMLA SEVGİLERİMLE GALATASARAYLI EGE

• quote:

Orijinalden alıntı: havaemi01

7 aydir 3ds kullaniyorum.3d hep acik ne bas agrisi ne goz agrisi,hic bisey yok,inanmayin bu kisilere...bunlar zaten sagliksiz kisilerdir.

şakamısın sende olmuyorsa bile hiç olmadığı anlamına gelemeyeceğini düşünmedinmi. bende 3 ay kullandım gözüm şaşı oldu, baş ağrısı değilde gözlerim ağrıyor kime oynattıysam göz ağrısını hemen söylediler hatta 3d yi kapatıp oynuyorlar.

• psvita 3g+wifi kullanıyorum memlunum ama dikkat edin! oyunlar örneğin littlebigplanet ve diğer oyunlar normal mağazada 99 tl tabi bazıları hariç moswanted ve mortal kombat psstore dan daha ucuza alabilirsiniz iyi günler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.