Şimdi Ara

SONY PS VITA | OYUN TAKAS GRUBU | [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
38
Favori
69.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık / takaslık birkaç oyunum var, öncelik satıştır, malum hemen hemen tüm oyunlar var elimde =)

LEGO The Lord of the Rings 70TL
    LEGO Batman The Video Game 70TL
    Need for Speed: Most Wanted 70TL
  • Elimde Kutulu Sony Centerdan alınma Uncharted var. Ankaradan takas isteyenler için tekliflere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Fifa 13 var elimde COD BO ile takas düşünüyorum. İzmir öncelikli.
  • temiz kutulu metal gear solıd var oyunu bitirmiş olduğumdan dolayı satmak veya takaslamak istiyorum ilgilenenler pm
    not:İstanbul içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xReBeLsx -- 9 Şubat 2013; 19:32:36 >
  • İzmir içi Black Ops ve Assassin's Creed Liberation aramaktayım.

Takas edebileceğim oyunlar:
    Uncharted:Golden Abyss
    Resistance:Burning Skies
    Unit 13
    Metal Gear Solid HD Collection
  • arkadaşlar mrb takas grubu msj seyri baya yavaş gidiyor canlanın birazz
    ARKADAŞLAR ELİMDE UNİT13 NİNJA GAİDEN FİFA WİPE OUT UNCAHRCED OYUNLARI VAR
    ARADIĞIM OYUNLAR WRC RALLY ASSASİNG CREED CALL OF DUTY VİRTUA TENNİS BU OYUNLARLA TAKASLIK YADA UYGUN FİYATA SATILIK TEKLİFLER VERİRSENİZ GÖRÜŞELİM İYİ AKŞAMLAR
  • Elimdeki oyunlar ninja gaiden, virtua tennis. Aradığım oyun most wanted.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem52

arkadaşlar mrb takas grubu msj seyri baya yavaş gidiyor canlanın birazz
    ARKADAŞLAR ELİMDE UNİT13 NİNJA GAİDEN FİFA WİPE OUT UNCAHRCED OYUNLARI VAR
    ARADIĞIM OYUNLAR WRC RALLY ASSASİNG CREED CALL OF DUTY VİRTUA TENNİS BU OYUNLARLA TAKASLIK YADA UYGUN FİYATA SATILIK TEKLİFLER VERİRSENİZ GÖRÜŞELİM İYİ AKŞAMLAR

şehir?
  • Takaslık Fifa 13. Takasta düşündüğüm oyunlar cod, ac:L, Most Wanted,Persona olabilir. Bunun dışındaki tekliflerinizi de pmden atabilirsiniz.
  • Online kodu kullanılmamış Little Big Planet arıyorum. Ankara içinde elden alabilirim veya Assassin's Creed Liberation, Fifa Football (12), Gravity Rush dan birisiyle takaslayabilirim. Ankara dışından sadece kargoyla alabilirim, takas yapmam.

NOT : Kutulu arıyorum.
  • elimde temiz ridge racer var kutulu , takasda olabilir nakit olarakta satabilirim ilgilenen varsa pm
    not:istanbul içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 18 Şubat 2013; 16:56:56 >
  • unit 13 takaslıyorum arkadaşlar
    lego lord of the rings veya resistance olabilir
    istanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

resistance ,wipeout2048 ve ridge racer var takas düşünüyorum pm

Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

İzmir içi Black Ops ve Assassin's Creed Liberation aramaktayım.

Takas edebileceğim oyunlar:
    Uncharted:Golden Abyss
    Resistance:Burning Skies
    Unit 13
    Metal Gear Solid HD Collection

Assassin's Creed bulunmuştur. Black Ops konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Elimde Mortal Kombat, Little Big planet ve Ninja Gaiden Sigma Plus var.LBP'yi ve Mortal Kombat'ı nakit olarakta satabilirim.Her türlü teklife açığım.

Önceliğim İstanbul içi elden takas etmek.Elden alacak arkadaşlar için ; avrupa yakasında herhangi bir yerde Asya Yakasında ise Kadıköyde takaslayabilirim oyunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beexkt -- 21 Şubat 2013; 22:30:39 >
  • fifa football satılmıştır. hala satıştaki oyunlar;

assasin's creed liberation 60tl

little big planet vita ( online kod kullanıldı) 50 tl

mortal kombat 45 tl

takas düşünmüyorum. ankara içi elden teslim edebilirim.
  • fifa football oyunu var onu virtua tennis ile takas etmek istiyorum istanbul içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik034 -- 24 Şubat 2013; 17:57:25 >
  • Elimde Gravity Rush var Fifa,Asfalt,mortal kombat,Unit13,Resistance,tenis oyunları hariç diğerleriyle takaslayabilirim özellikle aradıklarım ;
    wipeout,Lbp,persona(bu oyun için üstüne para bile veririm) Most wanted,Assasin creed.İstanbul avrupa yakası elden takas yapabilirim
  • Elimde Fifa Soccer var :) Yerim Mersin online kodu hiç kullanmadım
    takasta Little Big planet yada Needfor Speed arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortal kombat, ac liberation ve fifa satıldı. little big planet hala duruyor online kod kullanıldı 50 tl. ilgilenenler mesaj atsın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.