Şimdi Ara

Sony PS5 Pro’nun satış performansı PS4 Pro’nun gerisine kalabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony PS5 Pro’nun satış performansı PS4 Pro’nun gerisine kalabilir
    Sony, yeni konsolu PlayStation 5 Pro’nun güçlü bir pazarı olduğuna inanıyor, ancak bu defa satışların PS4 Pro kadar etkili olmayabileceği konusunda dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor. 2024 yılında oyun dünyasında yaşanan değişimler ve yükselen fiyatlar, PS5 Pro’nun satışlarında oldukça belirleyici olacak.

PS5 Pro’nun fiyatı, satışları etkileyebilir

Sony’nin geçtiğimiz nesilde çıkardığı PS4 Pro, satışlarıyla bekleneni karşılamıştı. Ancak bu sefer PS5 Pro’nun fiyat etiketi, benzer bir başarıyı engelleyebilir. 700 dolarlık fiyatıyla piyasaya sunulacak olan PS5 Pro, konsol oyunculuğu ile yüksek segment oyun deneyimi arasındaki makası daraltıyor. Bu fiyatın, özellikle artan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele eden oyuncular üzerinde zorlayıcı bir etki yaratabileceği düşünülüyor. Konsolun Türkiye’de de 49.999 TL’lik bir fiyatlandırmaya sahip olması bekleniyor.

Sony PlayStation Platformu CEO’su Hideaki Nishino, PS4 Pro’dan öğrendikleriyle PS5 Pro’yu geliştirdiklerini ifade etti. Variety’ye verdiği röportajda Nishino, PS4 Pro’nun yüksek kaliteye önem veren kullanıcılar arasında popüler hale geldiğini ve yüzde 20'lik bir bağlanma oranına sahip olduğunu söyledi. Bunun tam olarak neyi ifade ettiğini bilmek zor; PS4 Pro toplam satışların yüzde 20'sini mi sattı, yoksa sadece lansman satışlarını mı? Öte yandan Nishino, PS5 Pro için çalışmaların henüz PS5 piyasaya çıkmadan önce başladığını söyledi.

Ayrıca Bkz.Merakla beklenen PlayStation 5 Pro Türkiye fiyatı ortaya çıktı

Niko Partners analisti Daniel Ahmad’a göre, PS4 Pro’nun toplam PS4 satışlarındaki payı yüzde 15’in altında kaldı ve 18 milyon adet sattı. Üstelik bu, PS5 Pro'nun 700 dolarlık fiyatından önemli ölçüde daha düşük olan 400 dolarlık bir fiyat ile gerçekleşti. Yine de PS4 Pro, beklentileri karşılayan bir üründü. Dolayısıyla analistler artan fiyatlar nedeniyle benzer bir başarının beklentilere rağmen gerçekleştirilmesinin zor olduğunu ifade ediyor.

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/101456/sony-cant-expect-ps5-pro-to-sell-like-the-ps4/index.html

• 50.000’den satılacak Türkiye’de ps5 pro ama bu fiyatta kalmayacağıda kesin, zam yiyecektir. Aynı fiyata çok çok daha iyi PC toplayabilirsin, daha fazla oyun oynayabilirsin ve hatta onunla kalmaz işlerini halledersin, Web’de takılırsın vs vs. Türkiye için ps5 pro gereksiz o fiyat bandında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 3 Kasım 2024; 23:50:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İngilterede 200, Avrupada 170 dolar daha pahalıya satmak da iyi strateji olmuş :) :) :) :)

• Enayiler alsin

• Bence başlangıç fiyatını yüksek tutarak giriş yapıp nabzı yoklayacaklar Noel indirimi felan diyerek 100 dolar aşağı çekecekler ve insanlar bunu fırsat bilip alacak...

• 50 bin liram olsa altin alırım artışlarını seyrederim daha iyi ps5 de bu da yok bide pro alalim tam olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mevcut ıktidar getirdigi nokta ,bu kadar vergi olursa kur boyle olunca sasırmamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony microsoftun yaptığı hatayı yapıyor. Kainatın en güçlü konsolu diye yedirmeye çalıştıkları makine pc alternatifi bir makine olmaktan öteye gidememişti. Konsol demek exc demektir. Bkz. nintendo.

• Her şeyi Sony'nin üzerine yıkıyoruz ama ülkede ÖTV KDV vergilerin suçu Sony mi? Her teknolojik alette bunu yaşıyoruz. Yurtdışı telefonu insanlar alabiliyor ama aynı telefonun tr fiyatı ile tamamen hayalde kalıyor. Şu an pro almak tabiki mantıksız. O fiyata aynı performansı verecek masaüstü toplanır. Ha PS store fiyatları steamdeki gibi dolar ile de olsa trye uygun olsa belki alınabilirdi . Proyu durumu iyi olan olacak. Ülkemizde orta kesim kalmadığı için fakir orta ve fakir sınıf (ben de dahil) alamayacak. Alanları eleştiremeyiz elbet, hayırlı uğurlu olsun. Buradaki çatışma tamamen devletin getirdiği ekonomiden kaynaklı kimse kimseye yüklenmesin sorun biz değil yüksek alınan ÖTV KDVlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yıl çıkan futbol oyunları için konsol kullananların ihtiyacı yok. Hikayeli oyunlara falan meraklı olanlar için de ortada oyun yok. Kim neden PS5 Pro almak istesin?

• Abd Fiyat = 25 BİN TL

Türkiye Fiyatı : 50 BİN TL oda şimdilik .

Telefondan alınan vergiye alıştıkta alışmaz olaydık oyun konsolundan bu kadar vergi ötv alınması tam .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 4 Kasım 2024; 09:12:36 >
  • Selamlar herkese.

Eskiler bilir, artık pek bu tür haberlere mesaj atmaz olduk ama PS5 Pro'nun hatrına bir ekleme yapalım.

Bu jenerasyonun konsolları ne yazık ki '' ÇÖP ''. Playstation 4'te yaptıkları gibi hala Remastered vs yapıp, aynı oyunları gözümüze sokarak para kazanma derdindeler ama bu artık burada bekler.

Dünya'da tüketim alışkanlıkları inanılmaz hızlı bir şekilde değişiyor. Bu konsol konusunda ( Pro için yazıyorum ) Sony sınıfta kalacak.

8 Gün sonra, Playstation 5'in çıkışından tam 4 yıl geçmiş olacak. Arkadaşlar şimdi soruyorum size 4 senede PS5'te kaç tane oyun bitirdiniz ?

Hadi hepimizin yaşı ilerledi, eskisi gibi boş vaktimiz vs yok diyelim ama günde neredeyse +3 saat FIFA/FC Ultimate Team veya Diablo kasan ben, bir tane oyun bitiremedim desem ?

SpiderMan Serisi ve GOD OF WAR RAGNAROK dışında, ne oynadık ?

Kıssadan hisse, PS5 Pro sağlam çakılacaktır. İçinde Blu-Ray sürücüsü koyma zahmetine bile girmeyen Sony'e güzel bir tokat atmak gerek...

• Ps5pro almak aşırı anlamsız 50k ya ps5 slim+ m4 çipli mac mini alabiliyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Donanım olarak zayıf kalmış fiyat ikiye katlamış tezat bir durum olmuş.Pro satış rakamları için beklemek gerek ilk bir yılda belli olur tutup tutmadığı.

• 10 yıldır konsolum yok
    ps5 e niyetlenmiştim hala alacağım :)
    Kısmet Ps5 pro daymış
    30.000 tl ye Bulgaristan'dan alacağım
    50.000 akıl işi değil :)

• p1azma P kullanıcısına yanıt

10 yıldır neredeydın de sımdı konsol alacağın tuttu?

• Ps4 pro normal ps4un gpu olarak 2 katindan fazla güçlü şuanda hala oyunlarda performansı kabul edilir seviyede yeni codlar olsun fortnite olsun star wars battlefront 2 gibi görsel şölen oyunlari 60 fps oynatmasi olsun

Ama ps5 pro bildiğin cücük ps5ten cok az farki var buna ragmen cok pahali fiyati 2ye katlamislar ps4 proda gpuyu 2ye katlayıp fiyati sabit tutmuslardi

Ben series x alirim suanki denklemde series xten yuzde 20 falan daha guclu ama fiyati 2 kati

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Pc vardı iş güç

Şimdi EYT liyim :)

• hahaaaaa, ps5 pro ya 30.000 tl bile cok neden ? cünkü oyun var mi ? yok,,,,, plus ve normal oyun fiyatlari zaten ucmus ,özellikle elinde ps5 olanlara diyorum neden pro ya geciyorsunuz o kadar fark ödeyemeye deger mi yani uzakdaki 1.2 yapragi ,cimeni 1 tik daha detayli gösterecek diye almaya deger mi, oda gösterirse garantisi yok ? valla benim icin coktan sony isi bitmistir kaz gibi yolunmaya niyetim yok
    tabiki sonucda para sizin almakta özgürsünüz ama birileride sony ye haddini bildirmeli adam ,icine cd rom bile koymuyor ,stand koymuyor , oyun koymuyor ...essek gibi alacaklar demesine getiriyor diger tarafdan oyunlari ve plus ebonelikleri zaten uctu kimse tutamiyor ,hatta TR den cekildiler artik bizi adam yurdunada koymuyorlar simdi gidip bunlarin konsolunu almak herhalde AI si cok yüksek arkadaslar yapar diye düsünüyorum.......icerik üreten arkadaslar var onlar alir inceler yorum yapar o baska adamlarin isi o ama 4 sene icinde fat kasa slim kasa ve pro yakinda pronunda slimi cikarsa sasirmayin fakat is oyuna geldiginde ,aboneliklere geldiginde ,kasa icerikleri yok , kazik fiyatlar ve oyun yok sizcede sony tokati haketmiyor mu ? bence coktan haketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 4 Kasım 2024; 12:45:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.