Şimdi Ara

SONY-RDR-HX950 -SONY-RDR- HX750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam; arkadaşlar bu dvd cihazın menusunde kumanda kısmına girdim dvd 3 ü dvd 2 yapınca şu an cihaz kumandadan çalışmıyor. ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler.
    kumanda diger sony cihazları (tv) kumanda ediyor.(SONY-RDR-HX950)benim cihaz.
    AYRICA, ferdagüler arkadaşım siz hdd veya DVD ye kayıt ettiginizi pc veya diger DVD playerslerde izleme
    fırsatı buldunuzmu. benim kayıtlarımı pc boş görüyor veya okuyamıyor, DVD playerslerde okuyamadı
    acaba bu cihaz sadece kendi kayıt ettiği CD lerini kendisimi okuyabiliyor.
    hepinize şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazer -- 12 Aralık 2007; 2:51:50 >

• pillerini çıkarıp yeniden takmayı deneyebilirsiniz.bende 750 yi yeni aldım daha kurup inceleyemedim.birşey öğrenirsem size bilgi veririm.
    selamlar
  • yazer hayırlı olsun ürün.
    Acaba televizyonunuzun marka ve modeli hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimağ -- 6 Aralık 2007; 20:02:33 >
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkurler. cevabı servisinden aldım
    enter + 1 olmasa,
    enter + 2 yine olmasa,
    enter + 3 5saniye bastıgımızda kumandayla baglantı kuruyor..
    ben DVD 2 ayarına getirmiştim panelde de 2 gözüküyordu bende direk enter+2 ye 5 sn basınca baglantı kuruldu.
    not cihaz açık olacak.
  • Yazer bu alet uydu görüntüsünü hdmi üzerinden televizyona aktarıyor mu???
  • power on durumunda hdmi üzerinden herhangi bir kaynaktan gelen tüm görüntüleri ve sesi upscale ederek tv nizde başarılı bir şekilde izleyebilirsiniz.olumsuz tek yani 4:3 formatlı görüntüleri hdmi yapısı gereği 16:9 a dönüştürdüğünden basık bir şekilde izlemek durumunda kalırsınız.ben dt kullandığın için ve bazı kanallarda 16:9 desteği olduğundan bu tür kanallarda görüntü tam anlamıyla dört dörtlük olmakta.hatta standart bir dvd playeri doğru bağlantı kurmak şartıyla upscale ederek izlemeniz dahi mümkün.pover of durumunda ise scart üzerinden görüntüleri standart çözünürlükte izleyebilirsiniz.bir olumsuz yanıda cihaz divx oynatırken tr altyazı desteği olmadığı için karakterler bozuk ve küçük.ancak uydu görüntülerinde 4:3 sorunun dikkate almanızı tavsiye ederim.sonuç olarak daha önce pioneer hdd dvd recorder kullanmış biri olarak cihaz gayet başarılı.ben 750 kullanmaktayım.950 den tek farkı hdd kapasitesi.
    selamlar.

• ferdagüler televizyonunuzun markası nedir.
    Hdmi üzerinden uydu yayınlarında nasıl bir iyileşme algılıyorsunuz?
    Bu hafta alacağım yanıtınız benim için çok değerli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

ferdagüler televizyonunuzun markası nedir.
    Hdmi üzerinden uydu yayınlarında nasıl bir iyileşme algılıyorsunuz?
    Bu hafta alacağım yanıtınız benim için çok değerli...

önce pardon.geç bir cevap olduğu için.
    tv im pioneer pdp-435hde.
    rgb ile arasında bariz bir farklılık yok gibi.upscale edilmiş görüntü biraz daha keskin.özellikle yazılar çok net ve canlı.hdmi de daha önce de dediğim gibi en büyük sorun bence 4:3 gelen orijinal görüntünün 16:9 a dönüştürülmesi sonrasında görüntü gayet basık bir hale gelmekte.benim gibi dt izliyor iseniz sinema ve dizi kanallarının yayınlarının hemen hemen çoğu 16:9 olduğu için pek bir format sorunu yaşamazsınız.ama türk dizilerini upcale edip izlemenizi kesinlikle tavsiye etmem.4:3 yayınları upscale etmeden izlerseniz sorun yaşamazsınız.dvd upscale olayına gelince kesinlikle orijinal bir bluray veya hd-dvd nin performansını yakalayamaz ancak bende daha önce kullandığım 2004 model pioneer dvr-520h ye göre bariz üstün.uzun dönemde hdmi çıkışlı recevier lerin yaygınlaşacağını düşünürsek 750 nin hdmi girişi yok sadece scarttan rgb giriş yapabilmektesiniz.
    selamlar.
    not:umarım bu yazıyı okumadan karar vermemişsinizdir.

• Arkadaslar bende Philips 42PFL7762 modeli var ve Digiturk ile D smart kullaniyorum. Ancak goruntuden pek memnun degilim acikcasi. Bu yuzden SONY-RDR-HX950 almak istiyorum ancak. Bu dvd Recorder Dt ve D smart yayinlarinin goruntu kalitesini gercekten yukseltiyormu?? Ve Upcaling yapabilmek icin yayini once DVD ye kayit edip ondan sonra izlemek gerekiyor. Bunu bana aciklarsaniz ona gore alicam. Tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monoxsin

Arkadaslar bende Philips 42PFL7762 modeli var ve Digiturk ile D smart kullaniyorum. Ancak goruntuden pek memnun degilim acikcasi. Bu yuzden SONY-RDR-HX950 almak istiyorum ancak. Bu dvd Recorder Dt ve D smart yayinlarinin goruntu kalitesini gercekten yukseltiyormu?? Ve Upcaling yapabilmek icin yayini once DVD ye kayit edip ondan sonra izlemek gerekiyor. Bunu bana aciklarsaniz ona gore alicam. Tesekkurler.

-rgb bağlantıya göre bariz bir üstünlük yok bence.bu birazda beklentilerinizi faazla yüksek tutmamanızla alakalı.
    -power on drumunda doğrudan sacrt giriş ve hdmi çıkışından upscale edebeilirsiniz.yani kayda gerek yok.
    selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.