Arkadaşlar yeni bir mp3 çalar almaya karar verdim, aklıma ve bütçeme Sony S605 ile Cowon U3 uyuyor, aslında ben Sony'nin tasarımını çok beğendim ama forumda Cowon için yazılanlarda aklımı kariştiriyor. Benim için radyo yada video önemli değil, kaliteli ve güzel sesi olsun yeterli, sizce hangisini almalıyım. Karar veremiyorum
Ben COWON derim. Sony, COWON'un ses kalitesi, ses efektleri ve en önemlisi basslarının yanında çok sönük kalıyor.
Bencede Cowon çok daha iyi
cowonun verdiği son ses oranı sonyden çok üstün.ses kaltesi açısından u3 le s605 arasında çok kayda değer bir fark yok.sony nin eski modelleri olsa bişey söyleyebilirdik ama s605 gerçekten gelişmiş bir alet.değişik ses teknolojileri var.sesi temizleyen clear stereo,basları daha net almanızı sağlayan clear bass özelliği gibi.kulaklıları şu an mp3 playerlarla birlikte verilen kulaklıklar arasında piyasanın en iyisi.ben s703 kullanıyorum.sesi gerçekten harika.ama dediğim gibi cowonun verdiği son ses oranı sonyden daha iyi.
sony player'i ums olarak kullanamayacağını da düşünürsen bence yine de cowon ağır basıyor
ıkı aydır cowon u3 kullanan bırı olarak ben ılede u3 ıleede u3 derım... arkadaslarımın sony mp3 lerını sennheıser ie4 um ıle bırlıkte hem ses sevıyesı olarak hemde kalıte olarak sony gercekten u3 un bayagı altında kalıyordu..yuksek sesde dınlemeyı sevenler ıcın solım sony de son ses actıgımda cowoon un 40 sevıyesı uzerınden ancak 18 20 aralıgına denk gelıyo.. ben u3 de genelde 10 da falan dınlıyorum.. hem u3 un ses efektlerı bass guclendırıcısı bence sonyden ustun
ben iaudio 6(ses özellikleri u3 ile aynı)ve s605 dinledim.s605 kristal berraklığında ve çok kaliteli ses veriyor.iaudio 6 da temizlik açışından sonyden biraz geride ancak çok farkedemezsin.ses efektlerine gelince iaudio 6 özellikle bbe ve mach3bass ta fark atıyor.ses seviyesini söylememe gerek yok zaten cowon açık ara önde çünkü.ama cowonun yanına ie4 gibi cx 300 gibi bir kulaklık lazım.sonyde ise kendi kulaklıkları çok güzel.eğer bass ağırlıklı müzüik dinleyeceksen tizler de bir o kadar kaliteli olsun diyorsan u3.yok çok bass hastası değilim diyorsan mid yani arkaplan sesleri önemli diyorsan s605 derim.(buradan cowonun midleri sonyden gride olduğu anlaşılmasın.sadece sony bu konuda biraz daha dengeli.)benim görüşüm bu
Arkadaşlar yardım ettiğiniz için teşekkür ederim Sony aldım bugün ve çook hoşuma gitti
quote:
Orjinalden alıntı: denizkarakus
Arkadaşlar yardım ettiğiniz için teşekkür ederim Sony aldım bugün ve çook hoşuma gitti
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
Herhangi bir COWON görürsen de sakın kulaklıklarını kulağına takıp birşeyler dinleme, SONY aldığına pişman olabilirsin çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
quote:
Herhangi bir COWON görürsen de sakın kulaklıklarını kulağına takıp birşeyler dinleme, SONY aldığına pişman olabilirsin çünkü.
Çok teşekkür ederim kardeş Bu arada Sony'i arkadaşimin U3'ünü dinledikten sonra aldım zaten, U3'ün ses çikişi çok yüksek söyleyecek lafım olmaz ama ben kendi adıma Bass'tan başka birsey duymadım vocal ağirlikli müzik dinleyen biri olarak Sony'nin sesi bana kristal gibi geldi walla
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
quote:
bende bir sony kullanıcı olarak sonuna kadar destekliyorum
Ben 1 ay kadar Cowon F2 kullandım, özellikle ses çikişi çok yüksek kesinlikle ama bir türlü istediğim ses rengini yakalayamadım. Basslar çook ön planda geldi bana EQ. ayarlarını ne yaparsam yapayım bassları geri plana itemedim onun üstüne F2'mi kardeşime devredip kendime birtane Sony S705 aldım seste ki netlik ve denge acaip mutlu etti beni tabi bu benim kişisel görüşümdür; bence ses çikişi olarak değil ama ses kalitesi olarak S705 bence piyasada ki en iyi alet özellikle S600 serisinden farklı olarak verilen kulaklıklar bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık, Ep630'mun pabuçunu dama attı, çekmecemde öyle yatıyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme