Şimdi Ara

SONY S755 mi SONY A844 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa mp4 player almak istedim ve bu iki ürün arasında kaldım, sizce hangisinde daha kaliteli müzik dinlenir yada hangisini almam en doğrusu olur yardımcı olursanız sevinirim

• s755 üstadım kesin yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoStar

s755 üstadım kesin yani
    şimdi baktım da S545 de güzel ürünmüş yaa özellik olarak pek farkı yok S755 ile A844, hatta ses kaydı ve radyo kaydı gibi ek üstün özellikleri var... kafam iyice karışıyor yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

şimdi baktım da S545 de güzel ürünmüş yaa özellik olarak pek farkı yok S755 ile A844, hatta ses kaydı ve radyo kaydı gibi ek üstün özellikleri var... kafam iyice karışıyor yaa

Alıntıları Göster
    A844 ile A845 arasında sadece hafıza farkı var, teknik özellik farkı yok dimi?
  • quote:

A844 ile A845 arasında sadece hafıza farkı var, teknik özellik farkı yok dimi?

Alıntıları Göster
    yok.bu arada s755 daha alt bir seridir,A845 almanı öneririm.bu modelde s-master amfi var ayrıyeten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

yok.bu arada s755 daha alt bir seridir,A845 almanı öneririm.bu modelde s-master amfi var ayrıyeten.

benim de içimden A845 geçiyor ama kurcaladıkça iyice kafam karışıyor teşekkür ederim önerin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noproblem05 -- 5 Temmuz 2011; 11:11:25 >
  • quote:

quote:

benim de içimden A845 geçiyor ama kurcaladıkça iyice kafam karışıyor teşekkür ederim önerin için

Alıntıları Göster
    s755 = eşekse
    a845 = at

Eşeğemi binmek istersin ata mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

s755 = eşekse
    a845 = at

Bu laf biraz imalı oldu sanki başka anlamlara ve yorumlara cekilebilir ama senin bu yorumu fesat anlamayıp öyle cevap veriyim tabiki de ata binmek isterim :)
  • quote:

quote:

s755 = eşekse
    a845 = at

Bu laf biraz imalı oldu sanki başka anlamlara ve yorumlara cekilebilir ama senin bu yorumu fesat anlamayıp öyle cevap veriyim tabiki de ata binmek isterim :)

Alıntıları Göster
    Yok yaw fesatlık düşünmedim, daha kaliteli olan aleti bayaa basit bi dille anlatmaya çalıştım

Bendede A845 var, SM3 ile tizler çok sivriydi ama Radius Twf21 ile mükemmel bi bass tiz kombinasyonuna ulaştım. Şuanda FiioE11 amfiyi bekliyorum, Sony'nin ses biraz az geliyor bana amfi ile şiddetlendirecez umarım.

• quote:

Yok yaw fesatlık düşünmedim, daha kaliteli olan aleti bayaa basit bi dille anlatmaya çalıştım

Bendede A845 var, SM3 ile tizler çok sivriydi ama Radius Twf21 ile mükemmel bi bass tiz kombinasyonuna ulaştım. Şuanda FiioE11 amfiyi bekliyorum, Sony'nin ses biraz az geliyor bana amfi ile şiddetlendirecez umarım.

Mp3 playerler hakkında pek fazla bilgim yok bu SM3 olsun ve diğer terimler ne anlama geliyor ve bunların hepsi A845 var mı? Yoksa sony yeni çıkaracak ürününde mi var?
  • quote:

quote:

Mp3 playerler hakkında pek fazla bilgim yok bu SM3 olsun ve diğer terimler ne anlama geliyor ve bunların hepsi A845 var mı? Yoksa sony yeni çıkaracak ürününde mi var?

Alıntıları Göster
    Bu aleme giriyosun sende yavaş yavaş, bu terimleri zamanla öğreniceksin bizim gibi sende. SM3 ve Radius kulaklık marka modelleri, Sony iyi güzeldir ama tek başına yetmez, iyi bir kulaklıkda alman gerekir. Şöyle basit bir örnekle anlatayım sana; önce bir eşek düşün, şaka şaka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 5 Temmuz 2011; 15:20:13 >

• Eşeği atı bir kenara bıraksak :))) madem kulaklık önerdin bari güzel de bir mp3 de önerde tam olsun :))) benim düşüncem sony A845 modeli ama S545 ve S755 modelleri de güzel gibi... Başka markada daha güzelleri varsa onlara da açığım yani
  • quote:

Eşeği atı bir kenara bıraksak :))) madem kulaklık önerdin bari güzel de bir mp3 de önerde tam olsun :))) benim düşüncem sony A845 modeli ama S545 ve S755 modelleri de güzel gibi... Başka markada daha güzelleri varsa onlara da açığım yani
    800 doların varsa hfiman hm801 al.o kadar zengin değilsen hm602 modelini al.onuda alamam diyorsan tek yol sony A845
  • quote:

800 doların varsa hfiman hm801 al.o kadar zengin değilsen hm602 modelini al.onuda alamam diyorsan tek yol sony A845

Teşekkür ederim bilgilerin için... Birsey sorcam Creative X-Fi 2 nasıl peki icinde ses sistemi mi ne varmış??
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim bilgilerin için... Birsey sorcam Creative X-Fi 2 nasıl peki icinde ses sistemi mi ne varmış??

Alıntıları Göster
    zen x-fi ın içinde creative in özel bir ses çipi var.ama pek beğenilen bir model olmadı.A845 her anlamda üstün.

• quote:

zen x-fi ın içinde creative in özel bir ses çipi var.ama pek beğenilen bir model olmadı.A845 her anlamda üstün.

Teşekkür ederim bilgin için sony A845 almaya iyice karar verdim artık şimdi piyasa araştırması yapmak lazım :)))
  • quote:

Radius Twf21 nereden temin ettin zannedersem Türkiye'de satışı yok bu kulaklığın
  • quote:

quote:

Radius Twf21 nereden temin ettin zannedersem Türkiye'de satışı yok bu kulaklığın

Alıntıları Göster
    2.el olarak forumda satılıyordu geçen hafta, zaten Türkiye'de ne var ki anasını satiim, bi bellemişler herkes Synheiser cx300 alıyor :)

• quote:

2.el olarak forumda satılıyordu geçen hafta, zaten Türkiye'de ne var ki anasını satiim, bi bellemişler herkes Synheiser cx300 alıyor :)

İkinci ellerde ne kadar güvenilir olabilir ki?
  • quote:

quote:

İkinci ellerde ne kadar güvenilir olabilir ki?

Alıntıları Göster
    Satıcısına bağlı güven sorunu, mesela sen satsan almam seni tanımıyorum, ne bileyim hoparlörünü patlatmadığın :) ama forumun eskilerinden h. yada g. yada fortness34 yada seguru vs. bildiğim kişlerden ne derlerse güvenip alırım, kendi kulak uçlarımı kullandıgım içinde problem olmuyor :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.