Şimdi Ara

Sony Samsung LG firmware destegi yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir arastiriyorum bu firmalardan hangisi uzun sure destek saglar guncellemeleri hizli bir sekilde verir karar veremedim sanirim lg en vasati . Bunlarin disinda 1500 2000 TL civari 3-4 yil kullanabilecegim telefon onerebilirsiniz suan icin ilk tercihim z1compact ama teknolojisi 3-4 yil sonra digerlerine gore cok geri kalabilr tereddutlerim var cevap veren herkese simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarprr S kullanıcısına yanıt
    z1 compactın ekranı bir kere çok sönük ve kalitesiz görüntü veriyor kaldıki ekranı 720p bir telefon 2000-2200 satılıyor ve bu fiyatlara piyasada 1080p telefonlar var lg artık akıllandı düzgün güncelleme sağlıyor bu ay lg g3ü tanıtacak bence alınabilir yada samsung galaxy s5 alabilirsin samsung en az 2yıl güncel kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

z1 compactın ekranı bir kere çok sönük ve kalitesiz görüntü veriyor kaldıki ekranı 720p bir telefon 2000-2200 satılıyor ve bu fiyatlara piyasada 1080p telefonlar var lg artık akıllandı düzgün güncelleme sağlıyor bu ay lg g3ü tanıtacak bence alınabilir yada samsung galaxy s5 alabilirsin samsung en az 2yıl güncel kalıyor

Z1 Compact ips ekrana sahip renkleri sönük ve kalitesiz değil.4.3 inç ekranda full hd aşırı saçma olurdu zaten.Ek olarak çözünürlüğü düşük ama o 2200 TL'ye satılanlar aynı cpu ve gpuya sahip.Dolayısıyla rakiplerinden çok daha hızlı çok daha performanslı.
    Fiyatı ise resmi garantili olarak Vatan ve Teknosa'da 1799 TL.Kampanyalarla internet üzerinden çok daha ucuza alınabilir.

Z1 Compact S5'ten daha hızlı ve 500 lira daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Z1 Compact ips ekrana sahip renkleri sönük ve kalitesiz değil.4.3 inç ekranda full hd aşırı saçma olurdu zaten.Ek olarak çözünürlüğü düşük ama o 2200 TL'ye satılanlar aynı cpu ve gpuya sahip.Dolayısıyla rakiplerinden çok daha hızlı çok daha performanslı.
    Fiyatı ise resmi garantili olarak Vatan ve Teknosa'da 1799 TL.Kampanyalarla internet üzerinden çok daha ucuza alınabilir.

Z1 Compact S5'ten daha hızlı ve 500 lira daha ucuz.

kullanım meselesi amoled 1080p ekranlar daha iyi geliyor bana sonyi tasarım olarak hiç çekici gelmiyor bana

• Z1compact sonk falan degil,adamlar 720p ekranla performansi uçuruyor begenmiyorlar,sonra amiral gemiler 2k ile gelince vayyyy ne gerek var ufacik ekranda 2k falan...z1compact on numara cihazdir,bence falanda degil,reel olarakta oyledir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın telefona çok iyi bir koruma yapman lazım çünkü 3 4 yıl kullanacağım diyorsun. Yada htc almanı tavsiye edebilirim. Taş gibi dayanıklıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Samsung driver
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.