bu monitorden almayı düşünüyorum fiyatı bazı 17 " lere nazaran uygun gibi bu monitor sizce iyimi oyunlarda falan nasıl fiyat olarakda uygun demi birde sizin görüşlerinizi alıyım
Fiyat olarak uygun Ama işlevini tam bilmiyorum onun yerine LG veya Philips alsan Daha Güzel olur gerçi Philips Biraz Tuzlu ama Sağlam Marka
imzam da ki monitör çok iyi.
şiddetle tavsiye olunur
LCD Yerine Sana CRT LaCie 19" ElectronBlueIV Tavsiye Ederim Alabilecegin En İyi 19" Monitor.
quote:
Orjinalden alıntı: HALVET
LCD Yerine Sana CRT LaCie 19" ElectronBlueIV Tavsiye Ederim Alabilecegin En İyi 19" Monitor.
onlar tam 19" değil, görülebilirleri 18.1 " 'mi ne oluyor, ama 19" LCD'nin 19" görülebilir, yani 20.2" 'lik CRT monitöre denk sayılır
19" LCD'ler 1600X1200 Açamazsın :). Fakat Bu Monitor İle 1600x1200 85Mhz Tarıyor Ve Pro. Tercih Ettiği Mükemmel Monitor...
quote:
Orjinalden alıntı: module
bu monitorden almayı düşünüyorum fiyatı bazı 17 " lere nazaran uygun gibi bu monitor sizce iyimi oyunlarda falan nasıl fiyat olarakda uygun demi birde sizin görüşlerinizi alıyım
İyi bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme