Şimdi Ara

sony smartwatch 2 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony smartwatch 2 alıp kullanan var mı? kullanan arkadaşlar varsa , bilgi verebilir mi? nasıldır almaya değer mi ? kullanışlımı?

http://saatturkblog.com/sony-smartwatch/ burada özellikleri yazıyor, fakat kullanan kişilerden yorum almak daha mantıklı. bugün yarın samsung gear da satışa çıkacakmış, hangisi daha mantıklı olur bilmiyorum, ama sanırım samsung gear sadece samsung telefonlarda çalışıyor, bu sony diğer telefonlarda da çalışıyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tinu

sony smartwatch 2 alıp kullanan var mı? kullanan arkadaşlar varsa , bilgi verebilir mi? nasıldır almaya değer mi ? kullanışlımı?

http://saatturkblog.com/sony-smartwatch/ burada özellikleri yazıyor, fakat kullanan kişilerden yorum almak daha mantıklı. bugün yarın samsung gear da satışa çıkacakmış, hangisi daha mantıklı olur bilmiyorum, ama sanırım samsung gear sadece samsung telefonlarda çalışıyor, bu sony diğer telefonlarda da çalışıyor sanırım.

Merhaba,
    Ben aldım yaklaşık 15 gündür kullanıyorum. Telefonum Note 3.. hayatım kolaylaştı diyebilirim.. aramalar,smsler, mailler, facebook, twitter herşeyi kolumdaki saatten takip ediyorum. çok pratik bir çözüm. saat gayet kullanışlı. bunun yanı sıra play store da bi sürü uygulama mevcut..bence almaya değer.. gearın artıları da çok fazla ama görmeden bişey söylemek zor. onuda deneriz inşallah..

bir uyarı yapayım. saat kısmı kasasından ayrılabilen bir biçimde üretilmiş. ancak bu durum kolunuzdayken küçük bir sıkıntıya yol açıyor. bileğinizi büktüğünüz zaman saat kısmı kasasından hafif ayrılıyor. buda kenarındaki düşmeye basılmasına engel oluyor. dolayısıyla her seferinde önce düzeltip sonra tuşa basıyorsunuz. bu sıkıntıyı yazarak anlatmak biraz zor. bi ara fırsat bulursam videoyla anlatmayı da düşünüyorum..

saatle ilgili sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım..

• Çevirip kullanmayı denedin mi?
  • cskaraman kullanıcısına yanıt
    Video ne durumda hocam hazırlayacak mısınız :) ? Almayı düşündüğüm bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucker2

Bu sorunu yaşayan insan çokmuş.. yurtdışında aynı dertten muzdarip insanlar resimler yerleştirmiş zaten..
    http://www.xperiablog.net/2013/10/16/some-smartwatch-2-owners-reporting-problems-with-lifting-displays/
  • cskaraman kullanıcısına yanıt
    Sağolun, cidden rahatsız edici gözüküyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskaraman

quote:

Orijinalden alıntı: tucker2

Bu sorunu yaşayan insan çokmuş.. yurtdışında aynı dertten muzdarip insanlar resimler yerleştirmiş zaten..
    http://www.xperiablog.net/2013/10/16/some-smartwatch-2-owners-reporting-problems-with-lifting-displays/

Nerden Temin Ettiniz Ben Acil Alacagım Ama Stoklarda Göremiyorum

• Yurtdışından aldim ben.. 10gunde geldi. Bide gumrukle uğraştım.. simdi bunu verip yerine gear almak istiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün edindim Sony Smartwatch 2..

Açıkçası pek kullanmam biriki haftada kullanmayınca kenara atar diğer saatlerimi takarım diyordum ama ilk gün gayet meşgul geçti. Gelen bildirimlerin video içeriklerini veya bazı resimleri görüntülemese de, facebook twitter gmail push bildirimlerini anında alabilmek, mesajları aynı şekile görüntülemek, araba kullanırken telefonu çıkarmadan gelen mesaja veya cevapsız çağrıya hazır mesajlardan ''trafikteyim sonra ararım'' şeklinde hızlıca yanıt vermek. Arayanı telefonu çantanızdan veya cebinizden çıkarmadan görmek gerekirse direk reddetmek cihazı avantajlı hale getirdi.

Uygulamalar da baya çeşitli sayılır, yenileri de gelecektir.

Şu an için bazı çözemediğim konular var; kullananlar yanıtlarsa sevinirim..
    - Ayarlar menüsünde inceleme videolarında 'Language' şeklinde bir ayar görmüştüm ve bu ayarın içerisinde de telefonun dilini kullan gibi bir seçenek vardı ancak benim cihazımın ayarlar menüsünde dil seçeneği mevcut değil, dolayısıyla Türkçe kullanım imkanı yok.
    - Weather uygulamasında İzmir İstanbul tüm batı illeri denedim ancak Location not found hatası alıyorum yani Türkiye bölge olarak hava durumu uygulamasında mevcut değil.
    - Menüdeki simgeler favorilere göre veya karışık sıralanıyor, bu simgeleri istediğim şekilde sayfa sayfa taşıyıp yerini ayarlayabilmem de mümkün değil sanırım.?

• quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Ben de dün edindim Sony Smartwatch 2..

Açıkçası pek kullanmam biriki haftada kullanmayınca kenara atar diğer saatlerimi takarım diyordum ama ilk gün gayet meşgul geçti. Gelen bildirimlerin video içeriklerini veya bazı resimleri görüntülemese de, facebook twitter gmail push bildirimlerini anında alabilmek, mesajları aynı şekile görüntülemek, araba kullanırken telefonu çıkarmadan gelen mesaja veya cevapsız çağrıya hazır mesajlardan ''trafikteyim sonra ararım'' şeklinde hızlıca yanıt vermek. Arayanı telefonu çantanızdan veya cebinizden çıkarmadan görmek gerekirse direk reddetmek cihazı avantajlı hale getirdi.

Uygulamalar da baya çeşitli sayılır, yenileri de gelecektir.

Şu an için bazı çözemediğim konular var; kullananlar yanıtlarsa sevinirim..
    - Ayarlar menüsünde inceleme videolarında 'Language' şeklinde bir ayar görmüştüm ve bu ayarın içerisinde de telefonun dilini kullan gibi bir seçenek vardı ancak benim cihazımın ayarlar menüsünde dil seçeneği mevcut değil, dolayısıyla Türkçe kullanım imkanı yok.
    - Weather uygulamasında İzmir İstanbul tüm batı illeri denedim ancak Location not found hatası alıyorum yani Türkiye bölge olarak hava durumu uygulamasında mevcut değil.
    - Menüdeki simgeler favorilere göre veya karışık sıralanıyor, bu simgeleri istediğim şekilde sayfa sayfa taşıyıp yerini ayarlayabilmem de mümkün değil sanırım.?

arkadaşlar bende dili seçemiyorum bu cihazın dili nasıl ayarlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pebble Tarzı Saat Arayüzü Türkçe

Merhaba,
    Bu uygulamayı kendim kullanmak için geliştirdim, ama ben smartq adında başka marka bir saat kullanıyorum. Mümkünse deneyip smartwatch2 ile nasıl çalıştığıyla ilgili geri dönüş yapabilir misiniz? İndirme linklerini aşağıda veriyorum. Teşekkürler şimdiden.

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_turkergirgin.smartq_pebble
    https://app.box.com/s/oan7r3tv4mxs4ozbds6v
     sony smartwatch 2 kullananlar

• Arkadaşlar merhaba

Ben de aranıza katılmış durumdayım :D

İlk olarak sormak istediğim menü Türkçe olmuyor. Kliksa'dan aldım. Acaba yurt dışı mı? Menüde dil ayarı olduğu söyleniyor ama dil ayarı yok. Türkçe rom kurmam sorunu çözer mi?
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama fakat turkcell t50 uyumlumu bu saat bir yadımcı olursanız sevinecem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.