Şimdi Ara

SONY STR DB900 nasıl amfi kullananların bilgisini alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amfinin nasıl oldugunu memnuniyeti boyutunun ufak olmasının diğer amfilerden bir farkının olup olmadığını sormak istemiştim ses olarak falam

• cevaplarınız için sağolun
  • Class D bir amfidir.
    Vasat ve oldukça sert bir sesi vardır. Ancak 500 TL gibi bir fiyata bulunabilirse işe yarar. Elinizdeki hoparlör takımı Duyarlılığı 90 ve üstü DB ise sürmekte sorun yaşamaz.
  • Uzun zamandır kullanıyorum. Klipsch quintetIV set ile birlikte. (subwooferim Mission M5AS)
    400 tl ye uygundur.
    Digital amfidir. Ornegi çok fazla yok. Digital amfi oldugu için az elektrik tüketir ve az ısınır.
    Şık görünümlüdür. Kaba görünümlü koca amfilerin yaptıgı işi fevkalade yapar.
    Kısaca şiddetle tavsiye ederim.
  • 300 ytl ye aldım hocam elimdeki hoparlörler roadson marka ve hoparlör arkAsındakı bılgıler :
    frequency: 40hz-20hz
    impedance:8,0 ohm
    power 150 watt bu şekilde hocam sub'um yok malesef siz ne kadara aldınız peki
  • hi-def-man peki amfi hic mi güzel değil ya yani bu sony str de 497 modelleri daha mı ıyıdır
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-jbl-scs-200-5-1-ses-sistemi-84241781/detay
    Tarzında uydu sistemler Sony ile uyumlu olacaktır.
    Elinizdeki Roadson gibi markalarla Sony str 900 olmaz. 😌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 7 Mayıs 2012; 22:33:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ben bu amfiye kule kabın alsam sorround ve center alsam daha gusel olmaz mı
    çünkü ben bestbuyda dınlemıstım hazır set olarak markasını bilimoyurm ama birebir sinemadaki sesin aynısıdı şuan bendeki kule kabinlerde böyle bir ses alakası bile yok hocam kabinlerden midir
  • O hoparlörlerden gürültüden başka bisey duyamazsiniz
  • hocam önerebileceğiniz bir set veya hoparlör varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.