Şimdi Ara

SONY STR DE-400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amacım western digital hd tv'ye bağlayarak HD filmleri DTS ile izlemek. Fakat bunu mümkün olan en ekonomik şekilde ve optimum kalitede yapmak istiyorum. Sahip olduğum Panasonic marka ev sinema sistemimin optik ses girişi olmadığından DTS sesleri alamıyorum. Bu yüzden ihtiyacım olan digital girişi olan bir ampli. 1 haftalık araştırmam sonucunda iki seçenekte karar kıldım.

1- AKAI AA-V4300 (sıfır) 275 TL
    2- SONY STR DE-400 (2 yıllık kullanılmış) 250 TL

Eminim bütçeyi yükseltirsek çok daha iyi seçenekler vardır ama benim için max 300TL sınır war !!!
    Hatta bu sebepten ötürü ilk etapta mevcut ev sinema sisteminin haporlörlerini kullanacağım.
    Tavsiyelerinizden ötürü herkese teşekkür ederim.

• Abiler ablalar yok mu yorum yapacak...
    Çok üst düzey makinalar olmasa da bizim gibilerden de tavsiyelerinizi eksik etmeyin lütfen
    En azından sony str de-400 modelini nasıl bilirsiniz.
    Hangi yıllar arasında üretildi?
  • Ben Sony Str-De 485E kullaniorum..Baslangic seviyesi icin gayet iyi bir receiverdir....400 modelininde iyidir...DTS destekler...Ben ps3'e baglayip Blue-Ray filmleri DTS olarak büyük keyifle izlemekteyim...Üstelikde senin almayi dusundugun 400 modelinde 2 optik bir coaxial giris var kacirma derim.....Akai hakkinda hicbir fikrim yok acikcasi....
  • akaı'yi salla sony iyidir
  • Şöyle düşünmek doğru mu acaba
    Noname markaların (Akai, Premier vb.) iyi düzeyleri bile,
    Markalı ürünlerin (Sony, yamaha vb.) giriş seviyeli düşük modellerinden daha iyi olmaz...
    bu görüşe ne dersiniz???
  • sanırım konu ile ilgilenen yok !!!
  • evet doğru düşünmüşsün
    bu gibi konularda marka her zaman ön planmda tutulmalı
    ama str400 için 250 çok
    biraz daha araştırırsan ve sıkı bir pazarlık ile çok daha iyi modeller bulunabilir (300 liraya)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.