Bildirim
sony str-de598 hakkında...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullandığın kolonlar pek iyi değil
quote:
Orjinalden alıntı: cem1116
bu amfiyi kullananlar hakkında neler söyleyebilirler iyi ve kötü yönleri nelerdir ??? bu amfiyi sony ss-mf 450 h hoparlör çiftiyle kullanıyorum ses pek tatminkar değil nedeni amfimidir yoksa hoparlörlermi? bu amfiye başka bi çift hoparlör önerebilirmisiniz ???
-
farkındayım aslında piyasadaki sterio hoparlör çiftlerinden belkide en ucuzu ama amfi hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsin yeni bi çift sterio hoparlör almayı düşünüyorum daha çok bass ağırlıklı müzikler dinliyorum sizce ne yapmalıyım ??? -
bu amfi hakkında bi yorumu olan ve bi çift hoparlör önerebilecek biri yokmu -
ikisi aslında işini görüryorsa rahat rahat kullanabilirsin hop. ne kadar iyise amfin de o kadar yalnız mf-450 yi denon ampli ile dinlediğimde güzeldi. 598 de yeterli gelse ki giriş seviyesi denon ampli ile aynı ses şiddeti üretebilseler hiç mesrafa gerek yok derim. iyi bir şeye yöeneleceğim diyorsanız buyur başka tarafa alayım. -
cevabınız için teşekkürler fakat bu hoparlörleri sistemden çıkarıp orta kalite bi aktif subwoofer ekleyip 2 tanede uydu hoparlör alıp 2+1 olarak kullansam daha iyi ses alabilirmiyim bu hoparlörlerde bass bana göre çok yetersiz ve kalitesiz sizce ne yapmalıyım ?? -
orta kalite bir subwoofer sana yetmeyecektir
hele ki sadece müzik dinliyorsan keyif alamayabilirsin
biraz para verebilirim diyorsan kendinden amfili bir çift stereo hoparlör alabilirsin
o zaman 598 amfin sana fazlasıyla yetecektir
quote:
cevabınız için teşekkürler fakat bu hoparlörleri sistemden çıkarıp orta kalite bi aktif subwoofer ekleyip 2 tanede uydu hoparlör alıp 2+1 olarak kullansam daha iyi ses alabilirmiyim bu hoparlörlerde bass bana göre çok yetersiz ve kalitesiz sizce ne yapmalıyım ??
-
hemen hemen sadece müzik dinliyorum sayılır kendinden amfili bi çift sterio hoparlör önerebilirmisiniz ??? -
str-de 685 + MF450 + SAWM250 aktif subwoofer + SSFCR100 5li set (bunun surround ve center hoparlörlerini kullanıyorum. frontları bir kenarda süs olarak duruyor; front olarak mf450leri kullanıyorum)
bir merakla aldım 3 sene önce. film izlerken, müzik dinlerken bana yetiyor.
mf450'lerin basları tek başına yetersiz kalıyor. hele ki subwoofer'ı açıp kapatıp aradaki farkı görünce. bütçenizi bilemem ama profesonel bir müzik adamı değilseniz, en iyisi en mükemmeli diye zorlamanın anlamı yok bence. sonuçta çok ucuz cihazlar değil bunlar. -
ben definitive technology'nin orta halli bir modelini kullanıyorum
sana da örnek olarak (Definitive Technology Power Monitor 700) önerebilirim
her iki kolonda 8" subwoofer var ve onu besleyen 250wattlık amfi var
daha yüksek modelleri de var fakat fiyatları biraz fazla
başka markaların kendinden amfili modellerine de bakabilirsin
quote:
hemen hemen sadece müzik dinliyorum sayılır kendinden amfili bi çift sterio hoparlör önerebilirmisiniz ???
-
quote:
cevabınız için teşekkürler fakat bu hoparlörleri sistemden çıkarıp orta kalite bi aktif subwoofer ekleyip 2 tanede uydu hoparlör alıp 2+1 olarak kullansam daha iyi ses alabilirmiyim bu hoparlörlerde bass bana göre çok yetersiz ve kalitesiz sizce ne yapmalıyım ??
mf450 dinleyerek şunu ifade edeyim mf450 çokta kötü değil. en fazla üst frekanslarda tatminszilik çekersiniz. bas lar yetersiz olmakla birlikte hoş sesleri var. hele ki halen furyası süren ucuz jamo ar ile kıyaslarsam...millet almak için sorup duruyor. demek istediğim de598 yerine biraz daha güçlü ampli olsa idi iyi olurdu. fakat gerek yok orta kalite bir pioneer sw-150 subwoofer, center ve surround ile 5.1 keyfi yaşamaya çalışbilirsiniz. her ne kadar surround performansı zayıf olsa da... fakat orta seviye SW ve mf450 ile 2.1 dinlemekte iyi sonuç verecek kanatindeyim.
şimdilerde sony de497 ampli arıyorum valla.
-
quote:
hemen hemen sadece müzik dinliyorum sayılır kendinden amfili bi çift sterio hoparlör önerebilirmisiniz ???
Aktif stereo monitör olarak fiyat/performans bakımından benim favorim "M-audio Bx-5a" sıfır fiyatı 450YTL civarı. Orta ve yüksek frekanslarda çok başarılı bir çift aktif monitördür. Baslar da aslında iyidir ama gümbür gümbür istiyorsan eğer bu monitör çiftine bir de iyi bi aktif sub ilave edersen bu sistemle bar bile işletebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 26 Aralık 2007; 15:53:18 > -
doğru bir görüştür.
ama sinema ve sahne.iki farklı alan sadece. sahne ses tabi... alesis mk2 bir kitabevinde dinlerim hep kısık seste hassasiyetleri biyi. bas cevabı da yeterlidir herhalde. ama aktif kolon amfi cihazının zevkini gizletiyor. amfi ayrı kolon ayrı severdin.ne ise... -
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
doğru bir görüştür.
ama sinema ve sahne.iki farklı alan sadece. sahne ses tabi... alesis mk2 bir kitabevinde dinlerim hep kısık seste hassasiyetleri biyi. bas cevabı da yeterlidir herhalde. ama aktif kolon amfi cihazının zevkini gizletiyor. amfi ayrı kolon ayrı severdin.ne ise...
Hocam sana katılıyorum, kuzenim mk2 aldı geçenlerde ikinci el. Monitörler iyi konumlandırıldığı taktirde evet bas cevabı da gayet başarılı. Ama dediğin gibi amfinin tadı bambaşka... -
O hoparlör çiftinin hakkı o anfidir, aynı şekilde anfinin de hakkı o hoparlörlerdir.Alınabilir.Ama giriş seviyesi bir sistem olacak, çok çok fazlası beklenmemeli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X