Şimdi Ara

SONY STR-DH730 İÇİN SPEAKER TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Sony STR-DH730 bir avr var. Bu AVR'ye uygun bir stereo yada 5+1 sistem kurmak istiyorum. İlk önce Sony DAV-DZ 840 alıp sadece speakerları kullanayım dvd kısmını atayım dedim ama subwoofer aktif değilmiş bu yüzden bu işten vazgeçtim. Bu avr 8 ohm bu değere uygun bir sistem tavsiyeniz varmı ?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler. Bu arada bütcem 1.000-TL kadardır.

• Merhaba hocam pioneer s-es3tb+s21w yada s-es2rt s21 w modellerini alabilirsiniz :)
  • http://www.canhifi.com/product_detail.aspx?pid=493

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

http://www.canhifi.com/product_detail.aspx?pid=493

+1
    Tam F/P
  • Arkadaşlar internetten araken Sony SS-FCR6000 speaker buldum sizce nasıldır. Bide acaba bu fiyatlara Jamo, Dali yada Wharfedale marka kule tipi alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwkiw

Arkadaşlar internetten araken Sony SS-FCR6000 speaker buldum sizce nasıldır. Bide acaba bu fiyatlara Jamo, Dali yada Wharfedale marka kule tipi alabilirmiyim?

Merhaba hocam fcr 6000 fiyatı ne kadar birde sub düşünüyormusunuz dediğiniz marklaradan daliyi bilmemde jamo yada wharfedale alabilirsiniz ama biraz kovalamanız lazım :)
  • Şimdi sub haric fiyat 900-TL civarında sub 350-TL yani toplamda 1250-TL yapıyorki bu beni biraz aşar yada SONY BDV-E690 buldum dartyde 800-TL'ye acaba bunumu alsam bilemedim yardımcı olabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi sub haric fiyat 900-TL civarında sub 350-TL yani toplamda 1250-TL yapıyorki bu beni biraz aşar yada SONY BDV-E690 buldum dartyde 800-TL'ye acaba bunumu alsam bilemedim yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba hocam öncelikle bu fiyat fcr 6000 ise çok zamanında 650 liraya satılıyordu sub gene aynı fiyattı daha uygun fiyatlı pioneer setler var size 800-1000 tl arası mal olur sub dahil sonyi alıp ne yapacaksınız avr ne olacak bu durumda yada avr+ uydulu set yapacaksınız ne amaçlı kullanacaksınız birde bütçe belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım :)
  • Merhaba des_955 elimde hediye gelen SONY STR-DH730 avr var. Bu avr'yi kullanacagım. Elimde Lg Bluray player var. Dsmart uydu kullanıyorum. Sony dememin sebebi avr 8 ohm pioneer setler genelde 6 ohm bu aradaki kayıptan dolayı sony dedim ama pioneer setler konusunda deneyimim yok tavsiye edebileceginiz yada başma markada bir set varsa onuda değerlendirebilirim. Bide site varmı tavsiye edebileceginiz alım yapabilecegim. ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Merhaba des_955 elimde hediye gelen SONY STR-DH730 avr var. Bu avr'yi kullanacagım. Elimde Lg Bluray player var. Dsmart uydu kullanıyorum. Sony dememin sebebi avr 8 ohm pioneer setler genelde 6 ohm bu aradaki kayıptan dolayı sony dedim ama pioneer setler konusunda deneyimim yok tavsiye edebileceginiz yada başma markada bir set varsa onuda değerlendirebilirim. Bide site varmı tavsiye edebileceginiz alım yapabilecegim. ilginiz için teşekkürler.

Merhaba hocam pioneer kule setler var 2 model biri slim biri normal 2 side aynı özelliklere sahip 8 ohm dur tümset subla dahil 800-1000 tl arası alınacak yere göre değişir birde uydulu setler jbl scs 200 gibi vb. var onlara bakılabilir media marklarda güzel fırsatlar olabiliyor gidin bakın dinleyin site olarak ben istanbul hifi dikmenden alışveriş yapıyorum yada sahibindenden çok temiz ilanlar var onlarıda takip edebilirsiniz :)

• OnyArkadaslar cahilliğimi hosgorun dav940veyadav740 kolonlarını veya sub kullanamıyoruz bunlar farklı bir sistemmi çalısiyorlar bende pioneer vsk921avr alıp sony dav740 kolonlarıni kullanamammı

• Kolonları kullanırsın ama sub kullanamazsın çünkü bu tür hazır sistemlerde sub aktif degil yani içerisinde sub için anfi devresi yok çogu anfide sub için bir çıkış katı yoktur sadece düşük wattda sinyal gönderir sen bu sinyali aktif subla yükselterek kullanırsın bu yüzden bahsettigin sistemleri alırsan sub almak zorunda kalırsın çünkü tiz ve orta frekansları alabilecegin için performansı seni hayal kırıklıgına uğratır.
  • quote:

Merhaba des_955 elimde hediye gelen SONY STR-DH730 avr var. Bu avr'yi kullanacagım. Elimde Lg Bluray player var. Dsmart uydu kullanıyorum. Sony dememin sebebi avr 8 ohm pioneer setler genelde 6 ohm bu aradaki kayıptan dolayı sony dedim ama pioneer setler konusunda deneyimim yok tavsiye edebileceginiz yada başma markada bir set varsa onuda değerlendirebilirim. Bide site varmı tavsiye edebileceginiz alım yapabilecegim. ilginiz için teşekkürler.

Sony 8 ohm da 85 watt veriyor değil mi ? 6ohm 'da da 105 watt seviyelerine çıkar. Bence 6 ohm hoparlör takımı da bağlanabilir. Sadece 4 Ohm olanlardan kaçınmak gerekebilir bu seviyede.....
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim yeni sony str dh 730 anfi aldim buna magnat supreme 2002 kule Haporlor uyum sağlar mi yada magnat supreme 1002 ile mi sureyim birde magnat hakinnda bilgim yok sinema ve muzik icin kulanacagim yardimlarinizi bekliyorum ilerde subwoofer de alabilirim ne olabilir oneriniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.