Şimdi Ara

Sony STR-DH810 anfi ile bu kolonlar iyi performans verirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkesin yeni yılını tebrik eder sağlık mutluluk ve hayırlı nice seneler dilerim.
    Sony STR-DH810 anfi ile birlikte 5.1 ev sinema ses sistemi olması için Sony SS-F6000 kule tipi hoparlörü 4 adet olarak 2ön ve 2arkada kullanacağım.Subwoofer olarak Sony SA-W2500 Aktif Subwoofer Center olarakta definitive pro 100 kullanacağım.Bu sistem ev sineması için kullanılacak sizce yeterlimidir ? Değerli görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Sony STR-DH810

Sony SS-F6000

Sony SA-W2500 Aktif Subwoofer

Definitive pro 100 Center

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutb -- 31 Aralık 2010; 17:26:54 >

• İyi Yıllar

Kimseler mesajınızı görmedi anlaşılan :)
    Aslında ben dün bu topiğe cevap yazdım ama mesajım yok.
    Ters bir topiğe yazmadım inş.

Hoparlöer yılların hoparlörü
    bundan 10 yıl kadar önce bir arkadaşımda bir çift front
    olarak vardı(hala kullanıyor)
    Küçük bir odada (apt.dairesi) 20-25m2 civarında bir mekan için fazla bile geliyordu
    AVR sini yanlış hatırlıyor olabilirim ama dg39x lı bir üründü.

Kafama takılan 180w -2 hoparlör gücü ise(90+90) avr niz sürebilir ancak herbiri 180w ise
    yuksek seslerde tam besleyemez seste dağılmalar olabilir.
    Sizin AVRkanal başı100w çıkış var.

Siz 4 tane alacağım diyorsunuz. AVR nin sürüp süremeyeceğini test etme şansınız varsa
    etmenizde fayda var.
    Öte yandan o fiyatada da daha iyi bir sıfır hoparlör almak mümkün değil gibi.
    Ama cüsseli duruyorlardı.

SW ise zaten bu hoparlörde alt sesler fena değildi. SW yeterli gözüküyor.

Center, hiç kullanmadım o nedenle forumda marka bağımlısı olan dostlar var.
    onlar okurlarsa cevap verebilirler.

• @Ahmet

İlgin ve desteğin için teşekkür ederim.Söylemiş olduğun konuları araştıracağım.Mesajıma cevap vermeyenlere gelince :) Herkes sizin gibi değil deyip geçiyorum :)

Size müsadenizle bir sorum daha olacak.Dediğiniz gibi ss 6000'nin tek kolon çıkışı 180 wattmış. Haklısınız bu kolonları anfimin kanal başına çıkışı 100 watt olduğu için anfim süremeyecektir.Bende phlips hts 7540 ev sinema ses sistemi var bunun kolonlarının tek kolona çıkış gücü 100 watt ama Uydu hoparlör empedansı: 6 ohm--Merkez hoparlör empedansı: 3 ohm----Subwoofer empedansı: 3 ohm. Amfimin ohm u 8 ohm. Bu ohm değerlerindeki hoparlörleri amfime bağlasam sizce problem olurmu yoksa rahatlıkla kullanabilirmiyim ?
    Simdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutb -- 2 Ocak 2011; 18:58:48 >
  • iyi seneler,

FCR6000 neden dusunmedin. arada fiyat frkı cok değildir. ben DH510 alıp FCR 6000 dusunuyordum ama forumlarda kotu yorumlar okuyunca vazgectim. ve daha ıyı bır hop arıyorum. tavsiye ederseniz cok sevinirim. tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nailefendi

iyi seneler,

FCR6000 neden dusunmedin. arada fiyat frkı cok değildir. ben DH510 alıp FCR 6000 dusunuyordum ama forumlarda kotu yorumlar okuyunca vazgectim. ve daha ıyı bır hop arıyorum. tavsiye ederseniz cok sevinirim. tesekkurler

Ben ön taraflar için bunları almaya karar verdim. Sizde eğer ön taraflar (Front) için düşünüyorsanız bu kolonları kullanan bir abim öve öve bitiremedi bilginiz olsun.Tabi bu arada anfiyide yükseltmem gerekecek. Nerden düştüm bu pro ses sistemi sevdasına bilmemki

• Bunların sadece ikinci eli var sıfır bulamadım. ama gerçekten güzel bir şeye benziyor. teknik detaylarını yazarsan çok iyi olur. Bu arada reciever ını yükseltmen gerekmeyebilir. FCR6000 lerde 180 W ve 8 ohm.
  • içimden bir ses hiç ugraşma al bir tane dwg800 otur aşaga paşalar gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diyor....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.