Şimdi Ara

Sony ''SVE1511T1E'' Core i5 <<< Kullananlar kulübü >>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
2
Favori
6.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de bu cihazdan kardeşime aldım. Bilgisayar resimlerde belki kaba gibi gözüküyor olabilir ama kasası dell veya toshiba gibi cihazlardan bariz ince ve güzel. Özellikle klavye aydınlatması çok güzel ve diğer markaların çoğunda olmayan bir özellik. Parlak ekran monitörü 1080p filmlerde harika görüntü veriyor. Bu arada dikkatimi çeken özellikleri; bilgisayar çalışırken sallarsanız harddiski korumaya alıyor, bunlar basit gibi özellikler görülebilir ama bilgisayarın kullanım ömrünü uzatıyor.

Ekran kartı testini Call Of Duty 4 ve Pes 2011 ile yaptım.

Call Of Duty 4 xfire ile multi oynuyorum internet üzerinden. Ortalama fps değerlerini config ile (normal ve bir çok ayarlar high olarak karışık) ortalama 150-160 olarak gördüm. Oyun tek bir kasma dahi yapmadı.

Pes 2011 de grafikler yüksek olarak zaten rahat rahat oynatıyor hiç bir sıkıntı yok ama canımı sıkan tek bir kusur çapraz yönde koşarak giderken ( örn: yukarı + sağa + koşu) pas veya şut çekemiyorsunuz. Yani klavyede 3 tuşa aynı anda basarken 4. tuşu algılamıyor. Sebebini bilmiyorum ama sistemde yüklü olan Windows 7 Home Premium lisanstan yapabilir diye düşünüyorum. Windows 7 Pro yükleyip yada windows 8 e lisans yükseltmesi yapıp denemek gerekiyor. Ben şahsen kablosuz joystick almayı düşünüyorum.

Bilgisayar çok çok iyi hele ki 1360 lira bütçe ile sony ve i5 işlemci çok çok uygun fiyat. Ben aldım ve memnunum bilgisayardan. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun, almayı düşünen arkadaşlar da hiç tereddüt etmesinler. Ben ilk aldığımda ekran kartında şüphe ettim ama bu makina cod4 ü kasmadan oynatıyorsa o makinanın ekran kartından şüphe etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurerat -- 4 Ekim 2012; 11:54:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurerat

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu cihazdan kardeşime aldım. Bilgisayar resimlerde belki kaba gibi gözüküyor olabilir ama kasası dell veya toshiba gibi cihazlardan bariz ince ve güzel. Özellikle klavye aydınlatması çok güzel ve diğer markaların çoğunda olmayan bir özellik. Parlak ekran monitörü 1080p filmlerde harika görüntü veriyor. Bu arada dikkatimi çeken özellikleri; bilgisayar çalışırken sallarsanız harddiski korumaya alıyor, bunlar basit gibi özellikler görülebilir ama bilgisayarın kullanım ömrünü uzatıyor.

Call Of Duty 4 xfire ile multi oynuyorum internet üzerinden. Ortalama fps değerlerini config ile (normal ve bir çok ayarlar high olarak karışık) ortalama 150-160 olarak gördüm. Oyun tek bir kasma dahi yapmadı.

Pes 2011 de grafikler yüksek olarak zaten rahat rahat oynatıyor hiç bir sıkıntı yok ama canımı sıkan tek bir kusur çapraz yönde koşarak giderken ( örn: yukarı + sağa + koşu) pas veya şut çekemiyorsunuz. Yani klavyede 3 tuşa aynı anda basarken 4. tuşu algılamıyor. Sebebini bilmiyorum ama sistemde yüklü olan Windows 7 Home Premium lisanstan yapabilir diye düşünüyorum. Windows 7 Pro yükleyip yada windows 8 e lisans yükseltmesi yapıp denemek gerekiyor. Ben şahsen kablosuz joystick almayı düşünüyorum.

Bilgisayar çok çok iyi hele ki 1360 lira bütçe ile sony ve i5 işlemci çok çok uygun fiyat. Ben aldım ve memnunum bilgisayardan. Alan arkadaşlara da hayırlı olsun, almayı düşünen arkadaşlar da hiç tereddüt etmesinler. Ben ilk aldığımda ekran kartında şüphe ettim ama bu makina cod4 ü kasmadan oynatıyorsa o makinanın ekran kartından şüphe etmem

hayırlı olsun kardeşim. oyun oynarken sendede fan sürekli çalışıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzimliBirisi -- 4 Ekim 2012; 13:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Ürünü Almayı Düşünüyorum ? Fakat Bazı Forumlarda Ürün Hakkında şikayet var , donma sorunu veda ağırlaşma sorunu varmış bu tabiki kullanıma göre değişebilir , alan arkadaşlar memnunmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_hdR*

Arkadaşlar Ürünü Almayı Düşünüyorum ? Fakat Bazı Forumlarda Ürün Hakkında şikayet var , donma sorunu veda ağırlaşma sorunu varmış bu tabiki kullanıma göre değişebilir , alan arkadaşlar memnunmusunuz ?

bende şuana kadar donma sorunu yok. ağırlaşma sorunu ise bilgisayarda birsürü sony nin programı var ondan kaynaklanıyor. pcye temiz bir format atarsan veya ssd takarsan bilgisayar daha verimli olur.

• bende az önce vatandan 1369 tlye aLDIM umarım sorunsuz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eguler28

bende az önce vatandan 1369 tlye aLDIM umarım sorunsuz olur

hayırlı olsun hocam. cihaz elinizdemi şuan?

oyun incelemesi yaparsanız buraya ekleyelim ben pek oyun oynayamıyorum vakit kalmıyor

• siparişi netten verdim elime geçtiğinde paylaşırım
  • emre42dem Oyunlarla pek işim yokta evdeki ufaklar oynasın diye nfs falan ancak kurarım, benim photoshop falan , işim var normal programlar onlar sorun çıkmaz sanırsam..
    eguler28 Hayırlı Olsun, Fiyatı Gerçekten Uygun Bende Yarın Almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

emre Kardeş bişey daha soracaktım , usb 3.0 ve hdmı var değilmi. bazı sitelerde yazmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 5 Ekim 2012; 18:36:19 >
  • 3 tane usb2 1tane usb3 ve hdmi var.
  • Arkadaşlar sizin yazılarınıza baktım. Vatanda en çok satılan Sony modelinden 20 dakika içinde bir tane sipariş verdim. Kayınvalide güle güle kullansın (hediye). Hadi hayırlısı. Acaba kaç güne gelir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomtom45

Arkadaşlar sizin yazılarınıza baktım. Vatanda en çok satılan Sony modelinden 20 dakika içinde bir tane sipariş verdim. Kayınvalide güle güle kullansın (hediye). Hadi hayırlısı. Acaba kaç güne gelir ??

kayın valideye mi aldın . neyse hayırlı olsun diyelim. bende internetten siparişle aldım vatan bilgisayardan. 2 güne elime ulaştı ama bende istanbuldaydım

• arkadaşlar ben bu modelin biosunu yükseltmek istiyorum ama bulamadım sitede?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Çılgın Doğuyor

quote:

Orijinalden alıntı: ugurerat

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu cihazdan kardeşime aldım. Bilgisayar resimlerde belki kaba gibi gözüküyor olabilir ama kasası dell veya toshiba gibi cihazlardan bariz ince ve güzel. Özellikle klavye aydınlatması çok güzel ve diğer markaların çoğunda olmayan bir özellik. Parlak ekran monitörü 1080p filmlerde harika görüntü veriyor. Bu arada dikkatimi çeken özellikleri; bilgisayar çalışırken sallarsanız harddiski korumaya alıyor, bunlar basit gibi özellikler görülebilir ama bilgisayarın kullanım ömrünü uzatıyor.

hayırlı olsun kardeşim. oyun oynarken sendede fan sürekli çalışıyormu?

Valla kardeş yatağın üstünde keyif yapıyordum pike üstündeydi bilgisayar ama duyulacak bir fan sesi yoktu. Yüksek devirde dönse fan illa duyulurdu. Sadece hafiften sol ızgaradan sıcaklık geliyor o da normal bir durum zaten gelmezse sorun var demektir. Fanın hava sirkülasyonu fazlasıyla iyi, fan yavaş dönerken sıcaklığı dışarı verebiliyor ki dediğim gibi pike zeminde kullandım.

Cihazı almayı düşünen arkadaşlar varsa fiyatı 1690 TL den 1369 TL'ye düşmüş tekrar.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve1511t1eb-sve1511t1e-core-i5-2450m-25ghz-4gb-640gb-155-dvdrw-1gb-hd7650-win7pre/productdetails.aspx?I_ID=61862

• arkadaşlar ben bu pcden geçen cuma aldım gta 4 prototyp2 ve crysis 2 de test ettim sonuçlar çok iyi olmasada güzel
    prototeyp 2 max çözünürlükte ayarlar high (en yüksek değil)
    gta 4 1.7 pacht max çözünürlük yüksek ayarlarda (en yüksek değil)
    crysis 2 max çözünürlük yüksek ayarlar (en yüksek değil)

gayet akıcı 35-40 fpsnin altına düşmedim 50-80leride gördüğü oldu
  • arkadaşlar donma ve ağırlaşma pc ile birlikte gelen mcafee diye bi anti virüs programından kaynaklanıyor bendede oluyordu pcyi açtığımda 20dk bekliyodum sildim şimdi hiçbir sorun yok oyunlardada tavsiye üstüne (donanım haber kullanıcıları sağ olsun) yüksek performansda test ettim
  • Arkadaşlar ben de bu laptop geçen hafta vatan bilgisayardan aldım.İşlemcinin sıcaklığı nette gezerken 55 derece(*C), oyun oynarken(yalnızca COD 4 denedim orta ayarlarda) 90 küsur oldu.Sizde de böyle mi?( iki ayrı programla ölçtüm sıcaklığı: coretemp ve hwmonitor)
  • Arkadaşlar Ben Ürünü Aldım + 4 GB RAM taktırdım , 8 GB Oldu cihaz iyi şimdilik şarjı bitene kadar kullandım , ilk şarjına kattım yarın tam detaylı kullanıcam yorumları yazacam , mcafee Virüs programından dolayımı bilmiyorum arada takılıyor. Yarın inceliyecem,..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_hdR*

Arkadaşlar Ben Ürünü Aldım + 4 GB RAM taktırdım , 8 GB Oldu cihaz iyi şimdilik şarjı bitene kadar kullandım , ilk şarjına kattım yarın tam detaylı kullanıcam yorumları yazacam , mcafee Virüs programından dolayımı bilmiyorum arada takılıyor. Yarın inceliyecem,..

hocam mcafee programını direk kaldır pcyi baya yoruyor

• emre42dem , Öyle yapıcam zaten bi 6,7 Saat Şarjda kalsın ilk şarj olduğu için , Ardından Kaldırıcam Aviraantivir yüklerim iyidir; Yanlız bi sorun var HDD yi bölmemişler. Hepsi C De neden acaba ? o , Bide Hdd 640 Değilmiydi ? 560 falan boş yazıyo benimkinde. Yarın inceleyip tam yazayım eksiklerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 7 Ekim 2012; 0:21:12 >
  • pcye red alert yukledim ama tam ekran olmuyo tam ekran ayarini nasil yapabilirim amd hd programinda bulamadimda???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.