Şimdi Ara

Sony ''SVE1511T1E'' Core i5 <<< Kullananlar kulübü >>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
6.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Arkadaşlar recovery dvdlerini kopyalayıp bana yollayabilecek var mı? Format atınca silindi ama sonradan pişman oldum yedek almadığıma... Kontör olarak cüzi bir miktar ödeyebilrim yardımcı olabilirseniz.

Kardeş Format Atmıyacaktın ki , Bilgisayarı açtıktan sonra F9 yapıcan, yedeklemeyi kurması gerek. niye format attın ki..
    Bende Bilgisayarı servise gönderdim, 2.taksitini ödüyecem ama kullanamadım, bi teşhir ürün geldi bi klavye sorunu çıktı off off bekle işin yoksa 1 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_hdR*

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

Arkadaşlar recovery dvdlerini kopyalayıp bana yollayabilecek var mı? Format atınca silindi ama sonradan pişman oldum yedek almadığıma... Kontör olarak cüzi bir miktar ödeyebilrim yardımcı olabilirseniz.

Kardeş Format Atmıyacaktın ki , Bilgisayarı açtıktan sonra F9 yapıcan, yedeklemeyi kurması gerek. niye format attın ki..
    Bende Bilgisayarı servise gönderdim, 2.taksitini ödüyecem ama kullanamadım, bi teşhir ürün geldi bi klavye sorunu çıktı off off bekle işin yoksa 1 ay.

Hocam biliyorum recovery yaparken yükleyeceğim programları sormadan direk hepsini yüklüyor diye format attım, yaptık bir akıllılık işte şimdi de dvdler lazım oldu.

• Amerikadan bu aşağıdaki bilgisayarı aldırdım ancak kafamda soru işaretleri var haftaya gelicekler ve gelmeden önce değiştirme imkanım var sizce nasıl fiyatı 1080$ vergisiyle

http://www.bestbuy.com/site/Sony---VAIO-14%26%2334%3B-Touch-Screen-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Gunmetal/Vintage-Gold/6747147.p?skuId=6747147&productCategoryId=pcmcat247400050000&id=1218792108092#tab=overview

• Arkadaşlar fabrika çıkışlı(format atılmamış) bir makinadaki ses kartı driverının modelini ayrıntılı bir şekilde yazabilir misiniz? Sanırım farklı bir driver sürümü yükledim ses az çıkıyor öncekine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_hdR*

Arkadaşlar Bu ürün hakkında yorumlarınızı söyleyin ; ürünü isteticem..

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/sony-sve1512m1ew-sve1512m1ew-core-i5-3210m-250ghz-4gb-ddr3-750gb-155-dvdrw-intelhd4000-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=62791

kardeş bunu sakın alma ekran kartı kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Bu ürün Şuanda Hiç bir Piyasada Yok, Bende Ürünü İade yaptırıp --> SVE1512P1E modelini düşünüyorum..

sony sitesindeki linki ->http://www.sony.com.tr/product/vaio-e-serisi/sve1512p1e#tab

[Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum Parasını ödediğim halde ürün yok o yüzden yorumlarınızı bekliyorum ben baktım özellik olarak aynı 3.nesil i5 var bi tek, Sizin yorumunuz ve öneriniz nedir?]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 8 Aralık 2012; 19:06:29 >
  • Dediğin ürünü bende arkadaşa sipariş verdim. Alacağın ürün bende olan SVE!%!!T!EB modelinden işlemcisi ile biraz ön planda. Ama şunu söyliyeyim performans çok az farkediyor işlemcide. Bu bilgisayar 1400-1600TL'ye alabiliyorsan al. Ama daha fazla fiyat veriyorlarsa ki verdiklerini biliyorum alma sabırlı ol bir iki haftaya inşallah fiyatı inanılmaz düşer. Büyük ihtimalle kredi kartına kampanya yaparlar.Yaşadım biliyorum. Bilgisayarı ben çok beğeniyorum bu arada. Herkese tavsiye ederim. Tek sıkıntım chromde bazı sitelerde donması aletin. Hala çözemedim. Onun dışında şıklık dersen şıklık, performans dersen orta düzeyli (Bendeki diğer laptopa göre Toshiba T700-18E). Ama kesinlikle insanı memnun ediyor. Oyunlar konusunda da sıkıntı yaşamadım. Kısacası verdiğin parayı sonuna kadar hak ediyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Selamlar işyerinde SVE1511T1E İ5 sony laptop var.Sabah açmaya çalıştığımda ışıklar yanmasına rağmen ekran açılmıyor.Defalarca deneyince açılıyor.Açılınca bir daha kapanmıyor.Sabahları ilk açılışta problem var yani.Sizce sorun ne olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.