Şimdi Ara

Sony ''SVE1511T1E'' Core i5 <<< Kullananlar kulübü >>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
6.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende az önce siparişi verdim hadi bakalım hayırlısı daha önceden alan arkadasların kargoları ne kadar sürede ulaşmıştı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdurden

arkadaşlar bende az önce siparişi verdim hadi bakalım hayırlısı daha önceden alan arkadasların kargoları ne kadar sürede ulaşmıştı ?

ben istanbuldan sipariş verdim hemen ertesigün akşam elime ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bişey sormam gerek ; vatanbilgisayardan aldım bizzat elden yanlız gitmeden önce arayıp ayırttım , gittiğimde üzerinde ambalaj bide kart okuyucusunun olduğu bölgede korumalığı yoktu ayrıyeten kart gibi takılan var toz kapmasını önlüyor o yoktu , Açık bi ürünümü bana sattılar acaba ?? bide geç açılıyor açılırken 40 sn sürüyo normalmi...
  • Açılış süresi normal daha hızlı açılmasını istersen ssd takman gerekecek,bazı bilgisayarlarda kart okuyucusu korumalığı olmaz kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_hdR*

Arkadaşlar Bişey sormam gerek ; vatanbilgisayardan aldım bizzat elden yanlız gitmeden önce arayıp ayırttım , gittiğimde üzerinde ambalaj bide kart okuyucusunun olduğu bölgede korumalığı yoktu ayrıyeten kart gibi takılan var toz kapmasını önlüyor o yoktu , Açık bi ürünümü bana sattılar acaba ?? bide geç açılıyor açılırken 40 sn sürüyo normalmi...

arkadaşım bende aynı üründen kullanıyorum kart okuyucu yeri yok yani koruması yok rahat ol birde geç açılmasının nedeni mcafee antivirüs programoından kaynaklanıyor sil gitsin onu başka bir tane kur daha iyi olur bendede geç açılıyodu sildim rahatladı ve çok fazla program yüklü pcde ondanda kaynaklı saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbay044

quote:

Arkadaşlar Bişey sormam gerek ; vatanbilgisayardan aldım bizzat elden yanlız gitmeden önce arayıp ayırttım , gittiğimde üzerinde ambalaj bide kart okuyucusunun olduğu bölgede korumalığı yoktu ayrıyeten kart gibi takılan var toz kapmasını önlüyor o yoktu , Açık bi ürünümü bana sattılar acaba ?? bide geç açılıyor açılırken 40 sn sürüyo normalmi...

arkadaşım bende aynı üründen kullanıyorum kart okuyucu yeri yok yani koruması yok rahat ol birde geç açılmasının nedeni mcafee antivirüs programoından kaynaklanıyor sil gitsin onu başka bir tane kur daha iyi olur bendede geç açılıyodu sildim rahatladı ve çok fazla program yüklü pcde ondanda kaynaklı saygılar.

Yorumunuz İçin Teşekkürler. SD Koruma Kapağı Yoksa İyi ,Avira Antivir var Fakat Açılırken Yine Ağır. Yanlız Benim Ürün mağazada tek üründü , Sanırsam Açık reyonda kalan ürünü aldım bende bilmiyorum Arayıp ayırttığım için.
    Sizce sorun olurmu ??? Öyle bi takıntım yok yani Kullanılmış değil sonuçta açık olup milletin bakması kontrol etmesi problem değil benim iç
    in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 13 Ekim 2012; 21:50:48 >

• quote:

quote:

quote:

Yorumunuz İçin Teşekkürler. SD Koruma Kapağı Yoksa İyi ,Avira Antivir var Fakat Açılırken Yine Ağır. Yanlız Benim Ürün mağazada tek üründü , Sanırsam Açık reyonda kalan ürünü aldım bende bilmiyorum Arayıp ayırttığım için.
    Sizce sorun olurmu ??? Öyle bi takıntım yok yani Kullanılmış değil sonuçta açık olup milletin bakması kontrol etmesi problem değil benim iç
    in.

arkadaşım ne tesadüf bende açık ürün aldım malasef kalmamıştı ama 1 günlük açılmıştı yanında çanta hediye ettirdim antivirüsde ise kaspersky kullanıyorum ben gayet rahatım bir dene istersen genede istersen bi geri yükleme yap için rahat olsun format atmanı istemem şahsen daha yeni pc biraz yıpransın öyle atarsın pc gayet iyi hayırlı olsun keşke sende indirim yada çanta felan isteseydin

• Malesef Arayıp ayırttım öyle gidip aldım Bilgim Yoktu ; Açık Olduğunu reyonda olduğunu bilmiyordum ; Hoparlörler arada çıt çıt ses çıkarıyor Sesi ilk güne göre kısık. anlamadım.. Sorunlu bi ürünmü aldık nedir. Aksilikler üstüne geliyor
  • quote:

Malesef Arayıp ayırttım öyle gidip aldım Bilgim Yoktu ; Açık Olduğunu reyonda olduğunu bilmiyordum ; Hoparlörler arada çıt çıt ses çıkarıyor Sesi ilk güne göre kısık. anlamadım.. Sorunlu bi ürünmü aldık nedir. Aksilikler üstüne geliyor

arkadaşım için rahat değilse götür geri ver ucuz bişey almıyorsun sanuçta için rahat olsun en azından
  • İçim rahat mı değilmi Derken Şimdi ; Ürünün Açıkta olduğu konusunda bi bilgim yok ama tek ürün kaldığına göre büyük ihtimalle açıkta olan bi üründür. ikincisi ben aldığım ilde oturmuyorum öyle ve alırken ram alıp taktırdım vatanbilgisayar mağazasından garanti dışına çıkmadı... Sorun olurmu sizce bu durum ??
  • bence pcde sorun yok dediğim gibi ağırlaşma sorunu bilgisayarla birlikte gelen bir çok gereksiz programdan ve anti virüs programından kaynaklı geri ver dedim ama bence gerek yok bi geri yükleme yap ve anti virüs programlarını ve diğer programları sil hiç bir sorun kalmz şahsen bende kalmadı ki ben ram felanda taktırmadım
  • hoparlörden çıtırtı gelmesi enteresan sanki biryerde okuduğuma göre ramden kaynaklı bir sorunda sesde sıkıntı oluyomuş ama emin değilim yanlış bilgi vermiş olmıyayım
  • quote:

hoparlörden çıtırtı gelmesi enteresan sanki biryerde okuduğuma göre ramden kaynaklı bir sorunda sesde sıkıntı oluyomuş ama emin değilim yanlış bilgi vermiş olmıyayım

Hocam sağol , Yorumsuz bırakmadığın için, üründe zati şuanda sorunum yok sadece açılırken 50 snde açılıyor oda normal gibi bi durum bazı pclerde. Herhangi bi hediye almadım çünki bana malatya vatanda şu ürün açık reyonda denilmedi. Kutu içerisinde getirildi direk açıldı Sıfır açılmış olsa kurulumu çıkardı ama çıkmadı.. Ses konusuna gelince sürekli olan bişey değil bide üstüne şu şeffaf ambalajı vardı alırken çıkarmadım ondan dolayı olabilir ürün iyi sorunum yok. Ürün Açıkta Diye Takıntı yapmak istemiyorum ama bazı arkadşlarım diyo o kadar para verdin keşke direk sıfır kutusunda sana gelseydi. Zati ürünü alırken kontrolü yapılıp öyle verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 14 Ekim 2012; 0:31:17 >

• arkadaşım kusra bakmazsanız bişey sorcam malatyalımısınız
  • Hayır ; Size Site Üzerinden Pm atmıştım Gelmedi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 14 Ekim 2012; 0:37:52 >
  • kardeş yeni gördüm cevapladım şimdi
  • Ben de vatan'dan aldım bilgisayarı arkadaşlar henüz elime geçmedi şehir dışında olduğumdan pil ömrü için ne yapmak gerekir ve bunun gibi tavsiyeleriniz var mı yeni bir laptop için?
  • herkese slmlar
    aynı cihazdan kampayadan yararlanarak bende aldım , yanlıj cihaz geç şarj oluyor bunun sebebi benim sarj adaptörüm e fişin olduğu kablo tam girmiyor acaba ondan kaynaklanabilir mi sizdeki cihazlar ne kadar sürede tam şarj oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpayolcu33

herkese slmlar
    aynı cihazdan kampayadan yararlanarak bende aldım , yanlıj cihaz geç şarj oluyor bunun sebebi benim sarj adaptörüm e fişin olduğu kablo tam girmiyor acaba ondan kaynaklanabilir mi sizdeki cihazlar ne kadar sürede tam şarj oluyor

cihazın şarj süresi 3,5-4 saat felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpayolcu33

herkese slmlar

evet cihaz geç sarj oluyor bunu bende farkettim. Birde beyler mesela ben cihazı uyku moduna alınca fan felan çalışıyor. Benim acer laptopu uyku moduna alınca sanki pc tamamen kapalıymış gibi olurdu. Sizde durum nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.