Şimdi Ara

SONY SVF1521JSTB NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merbaha arkadaşlar kendime yeni bir notebook almayı düşünüyorum ve sizlerden yardım bekliyorum. Bütcem 1900 max 2000 tl dir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-svf1521jstb-svf1521jstb-notebook-core-i5-180ghz-8gb-750-2gb-155-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68994 öncelikle linkte verdiğim laptop nasıldır arkadaşlar? Oyun konusu biraz önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmrbs -- 10 Kasım 2013; 9:56:12 >

• Linke bak bilgisayar 1600 tl ye dusmus hocam almadiysan haberin olsun dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah şu an için rafa kaldırdım pc alımını.

• ben 1599a aldım vatandan
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim bende almayı düşünüyorumda acaba bilgisayar nasıl fotoğraf çekip yollarmısınız acaba klavye sini sağ sol ve arka tarafını ben birleş alırken gerçekten takıntılıyımda :D ve klavyesinde ışık varmı acaba ? birde memnunmusunuz oyun oynarken veya başka bir iş yaparken performansı ? @1984
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk123

merhaba kardeşim bende almayı düşünüyorumda acaba bilgisayar nasıl fotoğraf çekip yollarmısınız acaba klavye sini sağ sol ve arka tarafını ben birleş alırken gerçekten takıntılıyımda :D ve klavyesinde ışık varmı acaba ? birde memnunmusunuz oyun oynarken veya başka bir iş yaparken performansı ? @1984

Dostum bilgisayari persembe aldim.cumartesi ancak kurabildim isten gucten acip kurcalayamadim dogru duzgun

İki şeyi kesinlikle soyleyebilirim ses muhtesem ekran muhtesem

Ben evdeki ssdyi buna takip o zaman oyun vs olayina girmek istiyorum o yüzden performans hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim

Ama sonynin yari yolda birakacagini hic mi hic dusunmuyorum

Tek begenmedigim nokta touchpad oldu, biraz tuslari gürültülü ayrica yekpare bir tus tasarimi yapmislar o yüzden tuşlar belli değil, bir de tuslarin oldugu alan aynı zamanda touch pad olarak caliyor, sag sol tiklarken fare oynuyor ister istemez

Fotograf icin hemen soz veremiyorum, bu mesajo bile cepten yazıyorum anla yoğunluğumu, ama klavyesi isikli gayet estetik, beyaz renkte tuslar

Alirsan ilk yapacagin sey recovery cdsi oluşturmak olsun çünkü kutudan çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: heroberk123

Dostum bilgisayari persembe aldim.cumartesi ancak kurabildim isten gucten acip kurcalayamadim dogru duzgun

İki şeyi kesinlikle soyleyebilirim ses muhtesem ekran muhtesem

Ben evdeki ssdyi buna takip o zaman oyun vs olayina girmek istiyorum o yüzden performans hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim

Ama sonynin yari yolda birakacagini hic mi hic dusunmuyorum

Tek begenmedigim nokta touchpad oldu, biraz tuslari gürültülü ayrica yekpare bir tus tasarimi yapmislar o yüzden tuşlar belli değil, bir de tuslarin oldugu alan aynı zamanda touch pad olarak caliyor, sag sol tiklarken fare oynuyor ister istemez

Fotograf icin hemen soz veremiyorum, bu mesajo bile cepten yazıyorum anla yoğunluğumu, ama klavyesi isikli gayet estetik, beyaz renkte tuslar

Alirsan ilk yapacagin sey recovery cdsi oluşturmak olsun çünkü kutudan çıkmıyor

Gercekten çok sağol recovery cdsi olayına gelirsek sanırım içindeki sistemi kopyalamak içinmi bana gerekli olucak ? Eğer öyleyse bende w8 cdsi hazırda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.