Şimdi Ara

sony t90 dokunmatik ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • doğubanktan 500 tlye sıfır almıştım orjınal kılıfa 45tl dıyınce paraya kıyıp almamıştım 1 hafta sorunsuz kullandım kayınbabam cepte tasımış ekranda renkler birbirine giriyor ekranın kösesine bastırınca duzeliyor ama sonradan gene gidiyor su an amasyadyım burda anlayan yok ne dersiniz ekran komple mı değişmesi lazım yarın istanbula gideceğim gunu birli,k yaptırıp dönmem lazım bana akıl verin

• hocam geçmiş olsun.. istanbulda indiğiniz gibi isterseniz önce aldığınız dükkana gidin o sizi bi yerlere yönlendirecektir mutlaka.. ama ondan sadece fiyat alın. .sonra hayyamda ve altınhandaki tamircilere de bakın.. kim uygun ve temiz yapabilecekse, güvenebilecekseniz ona makinanızı teslim edin.. başka yapılacak bişey yok.. ücretide biraz fazlaca olabilir dipnot olarak aklınızda bulunsun.. zira ekranlar birazCIK pahalı tabi orjinalse..
  • Orjinal ve 500 lira ? enteresan doğrusu

Hepsiburada fiyatı 930 tl , yada en ucuz fiyatı 830 tl iken o fiyata almak güzel ama ya garantisi nedir ? , eğer bi kırıklık filan yoksa git ekran kendi kendine bozuldu de , belki garanti kapsamına sokarlar ama yüksek ihtimal garanti içinde yurtdışına yollamak zorunda kalırlar (hongkong malıdır o) ve kargo bedelinide yüksek ihtimal senden isterler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 8 Ağustos 2009; 14:24:17 >
  • istanbulda sony servisleride dahil hiçbir yerde yok yurtdışından siparişle getirtmek zorundayım ah su basıma gelenler dış yuzeyde hiç bir problem yok göturdugum tamircilerde makinayı acmadılar bile kör seytan ac bak bakalım diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.