Şimdi Ara

Sony Tavsiyeniz nedir? DAV-DZ530 - DZ630 - DZ230 -DZ231...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SONY marka, 5+1, fiyati 100YTL altinda bir ev sinema sistemi almak istiyorum.

http://www.sony.com.tr/view/ShowProductCategory.action?site=odw_tr_TR&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player
    sitesinde bulunan asagidaki modellerden hangilerini tavsiye edersiniz?
    DAV-X10 DAV-DZ830 DAV-DZ630 DAV-DZ530 DAV-DZ230 DAV-DZ231 DAV-DZ20

Ev sinema sistemi alirken yerden yukarida duran yani ayakli hoparlor almak mi gerekir acaba?
    Fiyat acisindan DAV-DZ630 veya DAV-DZ530 modellerini kendime uygun buluyorum.

Bu modelleri tavsiye eder misinzi?

DAV-DZ630 ve DAV-DZ530 arasinda teknik olarak ne gibi farkliliklar vardir bilen var midir acaba?

tesekkurler.

• KARDEŞ BEN DE BU MAKINELERE BAKTIM. MORFARE SİTESİNDE İKİSİNİ KARŞILAŞTIRABİLİRSİN. 630 ZUN DÖRT HAPORLERİ DE AYAKLI DİĞERİNİN İKİ BUNDAN BAŞKA Bİ FARK GÖREMEDİM. BİR DE BUNU İNCELE İSTERSENhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17026&productid=evphhts335w SELAMLAR NEYE KARAR VERDİĞİNİ BİZE DE YAZ BEN DE KARARSIZIM.... SELAMLAR
  • DAV-DZ20 400watt,ayakları ve amfinin arkasında ekstradan giriş çıkış yok.
    DAV-DZ230 850watt, bu modelinde ayakları ve giriş çıkışları yok.(230siyah-231gümüş).
    DAV-DZ530 850watt, surround ayakları var analog girişleri var.
    DAV-DZ630 850watt,4 hoparlörün ayakları var analog girişleri var.
    DAV-DZ830 1000watt,4 hoparlörün ayakları, analog ve optik girişleri var,arka iki hoparlör kablosuz.
  • 6 aylık bir konudur bu ama madem yazılmış buradan devam edeyim..Fazla bilgim olmadığı için soruyorum cahilliğimi affedin.....

1) ayakları anladım ama analog ve optik girişlerin olmaması ne anlama geliyor..Sonuçta bu bir ev sinema sistemi zaten radyosu var, mp3 diski çalıyor, usb girişi var zaten sesi verecek ...girişler ne işe yarar..

2) Bu sistemlere PS3 nasıl bağlanır? Optik ses ile mi? optik giriş olmayanlara PS3 bağlayamaz mıyız?

3) Kablosuzluk veya ayaklar önemli değil... HDMI çıkışı olan, PS3 bağlanabilecek ve 1080i veya 1080p upscale özelliği olan en düşük SONY modeli nedir Dz-260 diye bir model var fiyatı bayağı ucuz ..O söylediğim şartları karşılar mı?
  • kendi sorunu kendin cevaplamışsın için rahat olsun söylediğin modeli ben de almayı düşünüyorum ve hem optik hem koaksiyel girişleri mevcut ayrıca hdmi çıkışı da var usb çalma- kaydetme özelliği 1080p upscale özelliği ve otomatik sinema kalibrasyonu da mevcut.... piyasanın o fiyatla alınabilecek o özellikli tek ve en kaliteli ürünü
  • Ben alamıyorum..Bizim hanım kesin bir şekilde kablo istemediğini söyledi..Sanıyorum piyasadaki en uygun kablosuz model Philips 335w sanırım onu almak zorunda kalacağım. 5-6 ay önce hepsiburada 590a inmişti, cimrilik edip almamıştım..Şimdi 800ün üstünde fiyatı....
  • kablosuzlarda tam emin olmamakla birlikte ayri olatak elektrik kablosu olmasi lazim, bunu da goz onunde bulundurmussunuzdur umarim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon PMA720 vs Yamaha As500
    11 yıl önce açıldı
    Sony DAV DZ680 Sinema Sistemi
    15 yıl önce açıldı
    kef q350 ye amfi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.