Şimdi Ara

SONY-TOSHIBA-HP hangisi. Yardım ediiin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu formu bir hafta önce keşfettim yani daha yeniyim aranızda.
    Yakında yurt dışından laptop aldırıcam dubai veya singapurdan. Masaüstü pc ler hakkında bilgim var fakat laptopları pek yakından takip etmedim şimdiye kadar. Bir kaç gündür diğer formlara takılıyorum herkes farkı şeyler söylüyor baktım sizin formumdaki arkadaşlar daha deneyimili size danışayım dedim. Bana 12,1 -13,3 veya 14,0 inçlik en az 1,86 Ghz, en az 60-80GB-Ata Hardisk, 512Mb veya 1GB ram, DVD-WR, iyi bi ekran kartı olan, kablosuz internet bağlantılı, uzun pil ömürlü, sessiz çalışan bir laptop lazım. Bütçem max. 2.000 $. Farkındayım çok şey istiyorum ama... Bir ara Asus W5F 'e karar vermiştim sonra forumda bir kaç kişiden asusun fanının çok sesli çelıştğını duydum ve karasız kaldım. Diğer özellikleri gayet iyi çoğu kişide olumlu şeyler söyledi forumda ama karasız kaldım ses konusunda. Hatta bir ara Tablet Pc'ye kafayı takmıştım HP Compaq tc4200 alacaktım ama ona vereceğim parayla daha iyi özellikleri olan normal bi laptop alırım diye vazgeçtim. Kimi Sony kimi Toshiba veya HP diyor. Bu işin piri kimdir arkadaşlar. Sony pc konusunda daha yeni diye düşünüp pc konusunda sonye pek güvenemiyorum toshiba ve hp marka oldukları için diğer markalara göre daha pahalı. Forumları okudukça Asustaniyice soğudum. Sony, Toshiba ve HP arsaında karar vericem. Arkadaşlar lütfen bana bu konuda yardımcı olun. 1 hafta içinda kara vemem gerek.
    Şimdiden teşekkürler,

• Bunu al arkadaşım yaklaşık 2000 dolar liste fiyatı var:

http://www.sony-mea.com/vaio/vgns56/vgns56.asp
  • ben diyorumki hp pavilion ek 976 veya biraz daha paraya kıyarsan toshiba satellite m70-160
    ben hp alıcam cunku parm buna yetıyor bımeksten alırsan 150 ytl lık hedıye cekı de verıyor toshıbaya 1024 ram takrsın hediye cekıyle uçar valla alet

hp 1649+kdv toshıba ise 1899+kdv
  • sony ler hakkında bişey yazmadım cunku sonlylerin kalıtesı ortada fakat bu fıyatlara sattıkları cıhazların ekran kartları genel olarak paylaşımlı
    paylaşımsız olanların ıse fıyatları ucuyor o yuzden ben az once yazdıklarımı uzun suren ıncelemelerın ardından sectım bu arada bazı arkadaslar packard bell kullanıyolar w7600 modeli o cihazda donanım olarak guzel fakat ekran 17'' benım ıcın buyuk dolayısıyla eledım seceneklerım arasından
  • bence yurtdışına gittikten sonra karar verip al. ben aldığım zaman toshibaya çok adapte olmuştum, kim ne yaparsa yapsın vazgeçiremezdi beni toshibadan. nitekimde alacağım güne kadar fikrim değişmedi. ama nasıl imzamdaki sony vaio yu gördüm o an kararımı değiştirdim. bence hoşuna hangisi gidiyorsa onu al, sonra keşke öbürünü alsaydım demezsin. bu arada sony kalitesi bambaşka tabii

karar senin, çünkü sen kullanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdursun01 -- 1 Şubat 2006 11:24:56 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, ama bu arada ben başka bir bilgisayar keşfettim. Aslın tam aradığım şeyi buldum galiba. Acer Travel Mate C204 TMI. Benim istediğim özelliklerde çok güzel bir tablet PC. Bildiğim kadarıyla Türkiyede yok. Yurt dışında yaklaşık 1.850$. Bu bilgisayar hakkında bilgisi olan varmı?

• Intel Pentium M Processor 760, 2.0GHz
    • 1GB of RAM, 2/512mb DDR2 533 SDRAM Simms
    • 100GB hard drive storage capacity
    • Modular DVD dual drive (DVD+/-RW)
    • 12.1" XGA (1024x768) display with NVIDIA GeForce Go 6200 graphics card

• Tek önerim:Sony Vaio.
    3 aydır kullanıyorum.Nefis bir laptop...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp mi, lenova mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayın egeliefe

Kullandığınız vaio modelini yazarmısınız. Alma aşamasında bana yardımcı olmuş olursunuz.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.