Şimdi Ara

SONY TV lerde Standart dışı Fiyatlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY TV alma aşamasında olan arkadaşlar için açıyorum bu konuyu

merhaba arkadaşlar, 1yılı geçti araştırmalarım forumu okumalarım, ilk NX720 almak için yola çıkmıştım sonra HX850 ile HX920 arasında kalmıştım ve geçen pazartesi forumdan girayhan1 arkadaşın sony lerde indirim uyarısı ile bursa anatolium sony center a gittim.

6000TL 10 taksit karşılığı 55HX920 ve SUB551 aldım. TV yanında 2 gözlük ve skype kamera hediye denilmesine kanmayın TV nin kutu içeriğinden çıkıyor zaten

haftaiçi 19:00 dan sonra sony servisleri çalışmadıklarını belirttiğinden tamam dedim cumartesi sabah gelip TV yi kurdular. TV yi çok kurcalayamadım bayram için istanbula geldim evden çıkıp.

Evim mecidiyeköyde cevahir avm ye yakın. gelmişken bir de burdaki sonycenter a bakayım dedim. 55HX920 ne kadar dedim 6800TL dedi önce sonra hangi kart dedi world kart dedim, sonra başka bir kağıda baktı 5500 dedi ve yanında 160 GB PS3 verdiklerini söyledi. sonrasında konuyu araştırınca SONY merkezin PS3 leri sadece istanbulda 3 mağazaya verdiklerini öğrendim, yani mağazanın satış için kendilerinin verdiği bir ürün değil.

1yıl araştırmanın ve beklemenin ardından TV evime kurulduğu gün gol yemiş oldum canım çok sıkıldı, Bursada yaşayanlar olarak İstanbullulardan daha zengin olduğumuzu düşünüyor sanırım SONY. canım çok sıkıldı forumdaşlarla paylaşmak istedim. Daha TV yi izlemeden soğudum arkadaşlar, tüketici haklarımı kullanarak iade edicem ben TV yi. Panasonic VT50 almayı düşünüyorum şu işi bi çözümledikten sonra.

SONY alacak arkadaşlara da istanbul cevahir ve kanyon dan başka yerden almamalarını tavsiye ederim kazıklanmamak için

not: sony müşteri hizmetleri ile yaşayacağım macerayı da adım adım yazarım burdan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.