Şimdi Ara

Sony Vaio bios sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar sony vaio vpcf22s1e model laptopum var. geçen gün corsair gs seri 128 gb ssd aldım taktım ama ahcı modunu açamıyorum. Tam performans almak için ahcı modunu açmam llazım. vaio nun biosu çok sade hiçbir şey yok. araştırdım bulamadım. win 8.1 kurulu. yardımlarınızı bekliyorum.

• Son VAIO notebook 'ların BIOS erişim ekranı biraz farklı olabiliyor. İşletim sistemini kapatıp, notebook üzerinde VAIO ya da ASSIST adında bir buton varsa sistemi buna basarak açmayı dener misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 14 Eylül 2014; 17:09:28 >
  • biosa giriyorum ama ahcı modu diye bir şey yok.
  • BIOS 'un tüm menülerine ve alt menülerine ait görüntüleri buraya ekleyebilir misiniz ?
  • abdulhamit1988 A kullanıcısına yanıt
    Demekki default olarak AHCI modu etkin hocam
  • ahcı modu etkin ise neden ssd den 500 mb üstünde okuma va yazma alamıyorum.

Sony Vaio bios sorunu
  • Yeni nesil notebook 'larda ve hatta çoğu notebookta AHCI modu etkin ve varsayılan olarak gelir yani Mocle arkadaşıma katılıyorum.

Bu yüzden siz yine de BIOS menü ve alt menülerine ait görüntüleri ya da fotoğraflarını buraya aktarınız, bir inceleyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop bios güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bu hız yetmiyormu. ssd nin normal değerleri nedir.
  • normal hızı 560 okuma 530 yazma
     Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulhamit1988

normal hızı 560 okuma 530 yazma
     Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu Sony Vaio bios sorunu

hmm öyle br ayar yok gibi ama bunun ahci ile alakası olduğunu sanmam çünkü ahcı olayı mekanik disklerde geçerli diye biliyorum ssd de ne olursa olsun hızlı çalışır zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.