Şimdi Ara

Sony, VAIO bölümünü Lenovo'ya satacağına dair iddiaları reddetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sony, VAIO bölümünü Lenovo'ya satacağına dair iddiaları reddetti

Önce IBM'in alt seviye sunucu bölümü, sonra da Motorola'yı satın alarak adeta şov yapan Çinli Lenovo, iddialara göre gözünü bu kez Sony'ye dikti.

Reuters'in haberine göre Lenovo, VAIO bilgisayar bölümünü satın almak üzere Sony ile masaya oturmuş durumda ve oldukça da ısrarlı. Son dönemde pazarda yaşanan durgunluğu sonuna kadar hisseden Sony, bilgisayar bölümünü değerlendirmek için bir süredir arayış içerisinde olduğunu ifade etmişti. 

Bu yıl itibariyle atağa kalkarak pazarın lideri HP'nin elinden bu ünvanı alan Lenovo'nun VAIO satışı ile birlikte elini iyice güçlendireceği belirtiliyor. 

İki firma arasındaki görüşme olup olmadığı şimdilik resmi olarak bilinmiyor. Ancak Sony iddiaları kesin bir dille yalanlarken, bilgisayar bölümü için farklı opsiyonların masada olduğunu dile getiriyor.  

• Lenovo çoştu yakında Arçelik'e talip olursa şaşırmayın.

• Lenovo kral..lenovoyu seviyorum..lenovoyu oneriyorum..

Not: Lenovo beni ise al :*

• Onlar japon malı çin değil

• Başlık çok yanlış olmuş . Sanki Lenovo , Vaio ' yu değilde Sony Lenovo'nun Vaio bölümünü alacak gibi olmuş .

• Yakında sadece Lenovo kalacak gibi Notebook üreten millet bir bir çekiliyor pazardan.
  • 3000 TL ye İ5 128GB W8tablet yapıyorsun madem
    1000-2000 arası S800 Tegra4 KlavyeDOCK 16-32GB 11.6" 13.3" FullHD ANDROİD tabletlerle daha popüler olup iyi satışlar yapardı.

Sony elindeki teknolojileri kullanamıyor.Blu-Ray i hiç etti. Kendi teknolojileri üst seviye modellerinde standart olmalıydı. Alt seviye modelleri yok hepsinin fiyatı çok yüksek. Tableti bile 1 tane VAİO tabletler hep üst model. 3000 TL kim alacak 1200 TL ye 450 Gr İPAD varken

Bak ne güzel FF makina çıkardı ama VAİO larda yok böyle birşey. SAMSUNG 12.2 tablet çıkardı. ASUS TRİO PADFONE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 5 Şubat 2014; 17:38:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lenovo yakında satın ala ala nakiti bitirsin de görsün o zaman
  • Oysa son zamanlarda toparlamışlardı vaio flip,vaio tap,vaio pro ile iyi bir geri dönüş yapmışlardı. Yazık olur diyecek hiçbir şey yok meydan lenovoya kalacak yakında. Ancak her zaman fiyatları oldukça pahalıydı hiçbir zaman fiyatını sonuna kadar hakeden bir ürün üretmediler bunu vaio kullanıcısı olarak söylüyorum. Ürüne verdiğiniz paranın bir miktarı üzerindeki "sony" etiketine gidiyordu. Evet birçok serileri oldukça kaliteliydi ancak kalitesiz e serisine,c serisine bile fahiş fiyat çektiler. Ama kim ne derse desin macbook serisinin tek rakibide vaio serisi oldu. Yenilikçi ürünleriyle her zaman diğer firmalara örnek oldular, umarım satılmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaioda düzgün laptop felan çıkarsa
  • Laptop sektörü daralmaya başlıyor,Lenovo satın alımlarla elini güçlendirecek.Lenovo kaliteli bir şirket,fakat dürüst bir şirketmi tartışılır.Yani tekelleşmeye müsait bir yapıda ise,pazarda güçlendiğinde fiyat arttırımına giderse,Apple gibi kablosunu 25 dolara satar.

• Yanlış oldu galiba sony alıcak olmasın. Genelde almakta üstlerine yokta :)

• Macbook la kıyaslanabilecek tek tasarım sony e aitti yazık olur. Lenovo Motorola yı satın aldığın için sevindim ama Sony vaio japon markası bırak japon kalsın çin değil.

• Laptopta ilk tasarıma bakarım.Açıkçası Vaiolar birer tasarım harikasıydı Lenovoya giderse yazık olur
  • sony aç gözlü bir firma değil ki zarar etse bile en son yapacağı şey çinli bir firmaya satması biraz ben hayalci görüyorum. elindeki şeyleri satmaya meyilli bir firma değil! sony

• on numara kaliteli idi kaliteyi tasarımı bozmayacaksa neden olmasın bahane ile daha ucuza alırız hem çin üretimi hem de sony'nin eder fiyatın yanında aldığı + sony takısından kurtuluruz

• lenovo ile sony arasında bariz bir kalite farkı var umarım satılmaz. geçenlerde aldığım lenovo z510'un ekran kalitesi tam anlamıyla rezaletti. gidip daha ucuz bir sony aldım. daha ucuz ve donanımı daha düşük olmasına rağmen ekranları arasında dağlar kadar fark var. kasa kalitesi de daha iyiydi. yani "parayı markaya veriyoruz" demek o kadar da doğru değil. lenovo için "ucuz etin yahnisi" demek daha doğru.

• lenovo coştu valla
  • Vaio serisi sadece etikette kalıyodu Macbook Pro ile yarışan iki cihaz serisi vardı o da HP'nin Envy serisiyle Dell'in XPS serisi.IPS ekran,her anlamda güçlü donanım,alüminyum kasa vb. Bunları bi arada sunan bi Vaio göremedim hiç

• Bende pazar lideri olsam ama Sony'nin bi fuarda gösteremediği kadar bile innovasyon gösteremesem satın almak isterdim Vaioyu...mesela Aynı segment hibrit ürünlere bakalım...Yoga vs Vaio Flip...Anlayış farkına bakarmısınız!

Yoga =https://www.youtube.com/watch?v=3ZQhczZdQks

Vaio Flip=https://www.youtube.com/watch?v=eDZH30PkM08

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.