Bildirim
SONY VAİO ÇOK GEÇ AÇILIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlat menüsüne msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programları iptal edin.pc'nizdeki gereksiz dosyaları biriktirmeyin cclaner kullanabilirsiniz.güncellemeleri düzgünce yükleyin -
hocam valla vaio gate'i pasif yaptim...mcafee yi indirmedim zaten..dedigini yaptim...acildimi canavar,ama acilasaya kadar bi dakikayi geciyor gercekten.... -
Birçok açılırken ürün var onları kapatmanız gerek.İşinize yaramayan programları kaldırabilirsiniz. -
peki konuyla alakasi yok ama cihaz adaptore bagli iken pil ful iken nasil kullanmaliyim? pili cikarmali miyim? ne yapmaliyim? birde sony vaio da asistanda batarya ayari varmis pili sarzdaken cihaz pasifyapabiliyormusuz dogrumu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X