Şimdi Ara

Sony Vaio Duo 11 video inceleme 'Windows 8 Tablet ve PC Bir Arada! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabletlere benim gibi gereksiz olarak bakan birini bile düşündürdü şu an. Param olsa alacağım elektronik aletlerin ilk sırasında gelir. Ki nerde öğrencide o para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Apple'ye kapak olsun :)

Haklıymışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 10 Eylül 2012; 15:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Apple'ye kapak olsun :)

"Apple" Nasıl okuyorsunuz acaba? Açıkçası merak ettim, hem boş mesaj hem de saçma sapan fikirler üretip burada trollemeye mi çalışıyorsunuz?

Okurken epıl diye okuyor, yazarken apleye diye yazıyor. Oldu mu ?

Cihaza gelecek olursak, bence rakipsiz bir ürün olmuş. Her halde Sony yıllar sonra ilk defa pazara yön verecek bir cihaz üretmiş.
  • sony den muazzam bir ürün çıkmış..

bu ürünü kesinlikle almak istiyorum ancak eminim ki türkiyeye giriş yaptığında gördüğüm fiyat karşısında cihazdan soğuyup samsung dell asus ms gibi markalara yöneleceğim..

işte sony nin tek eksiği bu; yüksek donanımlı ürün yapıp düşük fiyata satamamak dolayısıyla rekabet edememek
  • Sony kendinden beklenenleri yapmaya başladı nihayet. Son zamanlarda çıkarttığı muhteşem cihazlardan biri bu da.
  • Videonun sonunu kesmişler sanki. Sonunda tablete küfür edilip yerde parçalanıyor gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: free_agent

Teknoloji açısından devrim gibi bir olay bence.Sony taklitten uzak çizgisini koruyor.Takdiri hak ediyor gerçekten.

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://www.teknotime.net/wp-content/uploads/2011/08/asuseeepadslider.jpg#.UE0lt7fT96E

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway Appleye kapak olsun :)
    Apple Nasıl okuyorsunuz acaba? Açıkçası merak ettim, hem boş mesaj hem de saçma sapan fikirler üretip burada trollemeye mi çalışıyorsunuz?

Benim konuyla alakam yok ancak Türk Dil Kurumunun koyduğu kurallar gereği özel isimlere veya kısaltmalara getirilen ekler okunuşuna göre değil yazılışına göre eklendirilmelidir.

Apple bir yabancı özel isimdir. Okunuşuna bakmaksızın Apple'ye şeklinde yazmak doğru bir yazımdır.

Eğer okunuşuna göre eklendirecekseniz Epıl'a dememiz gerekiyor. Sanırım buda saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway Appleye kapak olsun :)
    Apple Nasıl okuyorsunuz acaba? Açıkçası merak ettim, hem boş mesaj hem de saçma sapan fikirler üretip burada trollemeye mi çalışıyorsunuz?

Benim konuyla alakam yok ancak Türk Dil Kurumunun koyduğu kurallar gereği özel isimlere veya kısaltmalara getirilen ekler okunuşuna göre değil yazılışına göre eklendirilmelidir.

Apple bir yabancı özel isimdir. Okunuşuna bakmaksızın Apple'ye şeklinde yazmak doğru bir yazımdır.

Eğer okunuşuna göre eklendirecekseniz Epıl'a dememiz gerekiyor. Sanırım buda saçma olur.

Türkçem iyi ama bir İsveç vatandaşı olarak ancak bu kadar iyi olabiliyorum, sayenizde yeni birşey öğrenmiş oldum.

• Sony geri döndü ;)

• Sony den portatif modeller ( Micro PC ) bekleriz tıpkı daha önce ürettiği şu model gibi :

Sony Vaio Duo 11 video inceleme 'Windows 8 Tablet ve PC Bir Arada!

http://www.sony-asia.com/product/vgn-ux58gn/specs

• dokunmatik teknoloji geliştirimi tam da istediğim yöne kaymaya başladı. tabletlerde ne kadar güçlü donanımlar yaparsanız yapın işletim sistemi android, ios vs. olunca tablet yazılımları smart phone dan öteye gidemiyor.tabletiniz oyunlarda ne konsolun yanına yaklaşabiliyor ne de uygulamalarda pc nizin...
    çok basit windows uygulamalarını dahi çalıştıramıyorsunuz.
    üreticiler bu türde pc,laptop yazılım gücüne sahip tablet üretimine yönelirlerse harika olur.
  • Bu cihaz bir tablet degil, bu nedenle bu cercevede tartismak pek de dogru olmaz.
  • harika bi cihaz her eve lazım :)

• Erdi abi bıkmış artık ürün tanıtmaktan abi biraz kendinizede vakit ayırın :D:D:D

• Sonynin kalp tedavi süreci başarıyla gerçekleşti :) sonunda bu ürün türkiyeye gelsin direk teknomarketlere uçucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

quote:

Teknoloji açısından devrim gibi bir olay bence.Sony taklitten uzak çizgisini koruyor.Takdiri hak ediyor gerçekten.

http://www.gophoto.it/view.php?i=http://www.teknotime.net/wp-content/uploads/2011/08/asuseeepadslider.jpg#.UE0lt7fT96E

tabi insanların haberi yok asus'un bu modelinden. dh'nin firmalara göre ayrımcılığıda ortaya net şekilde çıkıyor bu video ve son amd olaylarıyla birlikte.
    insan "biraz asus'un slider tasarımını andırıyor" gibi bir cümle kurar. sanki daha önce hiç bir firma böyle bir ürün çıkarmamış gibi sunum yapılmış.
    donanım özelliklerini ayrı tutuyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 10 Eylül 2012; 12:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

quote:

tabi insanların haberi yok asus'un bu modelinden. dh'nin firmalara göre ayrımcılığıda ortaya net şekilde çıkıyor bu video ve son amd olaylarıyla birlikte.
    insan "biraz asus'un slider tasarımını andırıyor" gibi bir cümle kurar. sanki daha önce hiç bir firma böyle bir ürün çıkarmamış gibi sunum yapılmış.
    donanım özelliklerini ayrı tutuyorum tabi.

Merhaba,

Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. Asus'un çözümü, yanında harici bir klavye taşımak istemeyen Android kullanıcıları için tablete entegre klavye olarak düşünülebilir. Ayrıca bu tip tasarımlar ilk olarak Asus'dan gelmemiştir. Daha önce örneğin HTC, Shift adını verdiği bir model geliştirmiştir.

Sony'nin hem dokunmatik ekrana hem de dahili klavyeye sahip bilgisayar tasarımları yıllar öncesine gitmektedir. Bunlara örnek olarak VAIO UX gösterilebilir. Videomuza konuk olan Vaio Duo 11 zaten herhangi bir Android tablet ile mukayese edilemeyecek bir cihazdır çünkü birebir aynı kategoride de yer almamaktadır.

Eğer illa ki bir karşılaştırma yapacaksanız bu noktada Sony'nin ürün gamında Xperia Tablet S gibi çözümler zaten var.

Konu hakkında tam bilgi sahibi olmadığınız gibi bir de karalama yapmaya çalışmışsınız. Umuyorum ki hatanızı fark edip, mesajınızda gerekli güncellemeyi yapacaksınızdır.

İyi forumlar dilerim.

Sevgiler,

• Birçok dizüstü kullanıcıları bu tableti alır.Özellikleri kullanım şekli felan çok güzel.

• bu hibrit bilgisyarlar ipadlerin satışına etkisi olacaktır ve macbook ıpad karşımı bir makina ile karşılaşabiliriz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.