Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Orijinalden alıntı: alythestar

Merhabalar arkadaşlar,

Ben de yeni bir SVE1511Y1E kullanıcısıyım. Danışmak istediğim bir şey var. Laptopın altında ürün modeli bölümünde "SVE1511Y1E" yazıyor. Ancak sitesinden driverlarını indirmek istediğim zaman modelinizi bulun bölümünde benimki çıkmıyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. İnanın günlerdir arıyorum ve bu modele ait hiçbirşey bulamıyoru. Formatıp atıp Win8 yükledim Fn Tuş kombinasyolarım çalışmıyor. Yüklemek istiyorum ancak bulamıyorum :(

Teşekkür ederim,

İyi günler dilerim.

bu mu bilgisyarınız
    www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVE1511Y1ESI/updates

pc bu
    www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVE1512W1EB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozkir -- 23 Ocak 2013; 19:50:23 >

• evet aynen budur :) çok teşekkür ederim.hayırlı kandiller olsun..
  • Fakat Windows 8 için bulamıyorum bu driverları
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Selam,
    bende vaio almış bulunmaktayım, cihazdan genel olarak memnunum şu ana kadar bir kötü yanını göremedim.

Fakat bluetooth headset ile bir sorunum var bir türlü düzgün bir şekilde tanıtamadım.
    PS3 bluetooth headset, yazılım yüklendi gözüküyor ama kayıttan yürütme aygıtlarında görünmüyor, bir ara çalıştı ama gelen/giden ses çok bozuktu sonra uğraşırken oda gitti.
    Nasıl düzgün bir şekilde tanıtabilirim bilen varmı ?

tanıtmayı başardım ps3 headset i fakat gelen ses ve giden ses önceki bilgisayarımdaki gibi kaliteli değil, cızırtılı geliyor ve gidiyor ses.
  • arkadaşlar ekranım 10sn bir bu erkan çıkıyor ne anlama geliyor, çözümü nedir format atmak mı lazım yardımlarınızı beklıyorum.

• Arkadaşlar kitlendim kaldım. Sırasıyla yüklemem gereken driverlar ne yazık ki orada bulunmuyor. Yokmudur 1511Y1ESI kullanan ve driverlarına sahip olan kimse ? :(
  • Sony Vaio SVE1512W1EB modeli için
    2. işletim sistemi kurmak için CD veya USB den boot edemiyorum, bios ayarlarını kurcaladım genede her seferinde işletim sistemi bulunamadı diyor,
    eski ayarlara dönünce var olan sistem açılıyor normal.
    Nasıl ne yapılabilir 2. işletim sistemi kurmak için ?
  • Merhabalar arkadaşlar,

Windows 8 yüklediğimden beri sorunların arkası bir türlü bitmek bilmiyor. Windows 7 kullanırken Sony Vaio 1511Y1ES model cihazdan gayet iyi ses alırken, Windows 8 yüklememle ciddi bir azalış meydana geldi. Acaba bu sorunu başka yaşayan var mıdır ? Eğer ki varsa çözümünü bulabilmiş midir ? Paylaşımlarınızı bekliyorum.

İyi günler dilerim.
  • bendeki sonyde orjinal win 8 yüklü geldi model sve1512j modeli buna acaba win 7 kurabilirmiyim ve kurarsam driver sıkıntısı çekermiyim vede sony assist le daha sonradan tekrar win 8e geçebilirmiyim birde biosa hangi tuşla giriyoruz
  • yeni laptop alanlara tavsiye, kullanma kılavuzlarını okuyun.

@ilbilge_11

bilgisayar kapalı iken "assist" düğmesine basınız.

yalnız size şunu söyliyim, sistemin kurtarma cdsini oluşturun şimdi windows 7ye geçerseniz sonra tekrar geri dönemezsiniz.

CD'yide Vaio care'den oluşturabilirsiniz. daha ayrıntılı bilgi lazımsa pm atınız.
  • arkadaşlar vaio update programını güncelleyemiyorum bir türlü, programı açtığımda güncellenmesi lazım diyor, güncelle dediğimde ise alttan bir süreliğine bir şeyler yapıyor sonra tekrar eski haline geri gönüyor

yardım edin kafayı yemek üzereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

yeni laptop alanlara tavsiye, kullanma kılavuzlarını okuyun.

@ilbilge_11

bilgisayar kapalı iken "assist" düğmesine basınız.

yalnız size şunu söyliyim, sistemin kurtarma cdsini oluşturun şimdi windows 7ye geçerseniz sonra tekrar geri dönemezsiniz.

CD'yide Vaio care'den oluşturabilirsiniz. daha ayrıntılı bilgi lazımsa pm atınız.

teşekkür ederim çok sagolun
  • Windows 8'e kullanıcı şifresi girmeden nasıl giriş yapabilir her açılışta şifre soruyor ve bunu kapatacak bir yol da bulamadım
  • Arkadaşlar imzamdaki e serisi laptopumun HD5650 olan ekran kartı chipsetyi arıza yaptı. YArdımcı olabilecek varsa uygun yada benzer chipset ayarlamamda sevinirim pm atarsanız tel ile iletişime geçebiliriz.
  • SVE1512Y1ESI modeli hakkındaki görüşleriniz nelerdir? WoW dışında oyun oynamam sanırım, genellikle film izlemek için kullanıcam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

SVE1512Y1ESI modeli hakkındaki görüşleriniz nelerdir? WoW dışında oyun oynamam sanırım, genellikle film izlemek için kullanıcam..

Hocam wow ne derece bilgisayarı zorlar bilmiyorum ama fiyat performansa bakın biraz bide linkinizide burdan paylaşırsanız cıhazla ilgili daha güzel yorum yapabiliriz. Bunun yanında incelediğim kadarıyla vatanda bir model mevcut. eğer Wow çok fazla özellik istemiyorsa sizin için gerekli bile değil.
    Dediğim gibi wow hakkında bir bilgim yok ama ilgili model sanki neredeyse her oyunu açar.
    Bu arada değerlendirmek için size fikir olması bakımından imzamdaki Lenovo Y580 bilgisayarımı 2150 liraya 12 taksitle yaklaşık 2,5 ay önce edindim. Şu an bulunmayan bir model zaten ama farklı seçenekleri değerlendirme açısından da fikir vermek açısından söylediö.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

quote:

SVE1512Y1ESI modeli hakkındaki görüşleriniz nelerdir? WoW dışında oyun oynamam sanırım, genellikle film izlemek için kullanıcam..

Hocam wow ne derece bilgisayarı zorlar bilmiyorum ama fiyat performansa bakın biraz bide linkinizide burdan paylaşırsanız cıhazla ilgili daha güzel yorum yapabiliriz. Bunun yanında incelediğim kadarıyla vatanda bir model mevcut. eğer Wow çok fazla özellik istemiyorsa sizin için gerekli bile değil.
    Dediğim gibi wow hakkında bir bilgim yok ama ilgili model sanki neredeyse her oyunu açar.
    Bu arada değerlendirmek için size fikir olması bakımından imzamdaki Lenovo Y580 bilgisayarımı 2150 liraya 12 taksitle yaklaşık 2,5 ay önce edindim. Şu an bulunmayan bir model zaten ama farklı seçenekleri değerlendirme açısından da fikir vermek açısından söylediö.

http://www.electroworld.com.tr/p/sony-sve1512y1esi-intel-core-i7-3632qm-windows-8-notebook/ model bu, wow'u yaklaşık 8 sene önce aldığım vgnfe11s modelinde oynadım uzunca süre. sanırım bu da yeterli olacaktır. bir de bu modelde 1080p filmleri rahatça izleyebilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

http://www.electroworld.com.tr/p/sony-sve1512y1esi-intel-core-i7-3632qm-windows-8-notebook/ model bu, wow'u yaklaşık 8 sene önce aldığım vgnfe11s modelinde oynadım uzunca süre. sanırım bu da yeterli olacaktır. bir de bu modelde 1080p filmleri rahatça izleyebilir miyim?

Hocam istediğin işleri faslasıyla yapailecek bir bilgisayar. Ama dediğim gibi tavsiyem sadece bir marka modele bağlı kalma. Bir fiyat performans araıtırması yap. Sonuçta 2200 Tl az bir para değil. Birde etrafta i7 işlemciler fazladan ısınıyor gibi bir söylenti var kulağına asma ben kullanıyorum gayet normal ve başarılı işlemciler ama çoğu zaman gerekli değil desem yeri ben sistemimin i5 işlemcilisi olsa tercihim o olurdu.

• quote:

quote:

quote:

Monster notebook' lara baktınızmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: postgres

quote:

quote:

quote:

Monster notebook' lara baktınızmı acaba?

hayır bakmadım, bi öneriniz var mı acaba..? önceki sony marka laptopumu uzun yıllardır kullandığım için yine sony almaya sıcak bakıyorum açıkçası

@ANTHYPATHY yardımlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.