Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ekranımda toplam 5 adet ölü pixel var. Birisi kırmızı diğerleri gri-kahverengi gibi. Garanti kapsamına giriyormu bu durum?
  • SONY VAIO SVE1512J1EW modelini almayı düşüyorum
    teknosada kampanyada ne dersini 1550 tl model iyi midir ?

en çok ekran kartının ıntel hd4000 olması hoşuma gitmiyor . bu ekran kartının eksilerini bilen var mı acaba ?
  • SVE1512Y1E modelini almayı düşünüyorum fiyatı 2000tl civarında sizce nasıl bu fiyata alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blck88

SVE1512Y1E modelini almayı düşünüyorum fiyatı 2000tl civarında sizce nasıl bu fiyata alınırmı?

Ekran kartı hariç, ürünün donanımı oyun vs. kullanım için yeterli. Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan alternatif olabilir. Oyun da oynanır. Fakat low-medium gibi ayarlarda. Ayrıca oyun için uzun süre de yetersiz kalır.

Notebookcheck
    Mobile Graphics Cards - Benchmark List
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 10 Kasım 2012; 21:27:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal_

SONY VAIO SVE1512J1EW modelini almayı düşüyorum

en çok ekran kartının ıntel hd4000 olması hoşuma gitmiyor . bu ekran kartının eksilerini bilen var mı acaba ?

Bu ekran kartıyla ağır grafik isteyen oyunları oynayamazsın. Oynatsa bile çok düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynatır. O da bir şeye yaramaz. 1500 tl ekran kartı onboard olan bir ürüne fazla.
  • Sony Vaio SVE1712Q1EW Intel Core i5 3210M 2.5GHz 6GB 750GB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar

Bu bilgisayar hakkında bilgisi olan var mı?
  • Eylül ayı başından beri Sony Vaio PCG-81313M kullanıyorum. Vatan'ın kampanyasından 2400 TL.'ye almıştım.

Gruba katılayım bari..
  • modeli vpceb4x1e bilgisayarım aşırı ısınarak kapandı kapandıktan sonra bir dahada açılmadı içini açıp temizledim bir değişiklik olmadı kapandığı gibi kaldı bu duruma ne sebep olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal_

SONY VAIO SVE1512J1EW modelini almayı düşüyorum

hocam daha uygun fiyatlara bulabilirsin... gittigidiyordan bakmanı tavsiye ederim.. oyun cok oynuyorsan daha güzel bir ekran karklı almalısın..
  • arkadaşlar herkese selamlar.yakın zamanda f23z1e/bi model vaio notebook aldım.kampanyadan yararlanıp win8 kurdum.fakat daha önce hiç sony kurmadığımdan olsa gerek wireless aktif olmuyor.forumu biraz karıştırdım.galiba bi kurulum sıralaması varmış.öyle kafamıza göre olmuyormuş :) wireless anahtarını açıp kapatıyorum ama nafile aktif olmuyor.bide wireless manager programı varmış onu bi türlü bulamadım.servisi aradım getirin hallederiz ama ücretli dediler ve yakında da servis yok.en yakın yer 100 km mesafede.bu konuda bi fikri olan yardım edebilecek kimse yada kimseler varsa beni çok mutlu ederler :) herkese saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kly50

modeli vpceb4x1e bilgisayarım aşırı ısınarak kapandı kapandıktan sonra bir dahada açılmadı içini açıp temizledim bir değişiklik olmadı kapandığı gibi kaldı bu duruma ne sebep olmuştur

bu durum bana yazın oluyordu çok aşırı ısınınca kapanıp açılmıyordu klimaya tututuyrdm 10 dakkada kendine geliyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xainox

arkadaşlar herkese selamlar.yakın zamanda f23z1e/bi model vaio notebook aldım.kampanyadan yararlanıp win8 kurdum.fakat daha önce hiç sony kurmadığımdan olsa gerek wireless aktif olmuyor.forumu biraz karıştırdım.galiba bi kurulum sıralaması varmış.öyle kafamıza göre olmuyormuş :) wireless anahtarını açıp kapatıyorum ama nafile aktif olmuyor.bide wireless manager programı varmış onu bi türlü bulamadım.servisi aradım getirin hallederiz ama ücretli dediler ve yakında da servis yok.en yakın yer 100 km mesafede.bu konuda bi fikri olan yardım edebilecek kimse yada kimseler varsa beni çok mutlu ederler :) herkese saygılar

dostum hayrlı olsn güzel ürün . win8 için acele etmişsn driverler tam oturmadı çünkü . demin baktım ürünün sayfasında driver bölümüne erişemedim bitürlü . vaio gate kurun o bulur

• valla hocam gsate i kurdum da o nasıl bulacak?onu anlamadım.programın öyle bi özelliği var mıydı?
  • Merhaba.Bende özellikle VAIO modeli denemek istiyorum.Özellikle Beyaz tasarım çok hoşuma gidiyor.1500 tl civarı - i5 işlemcili (oyun olarak FM falan) kullanabılecegım bir cihaz önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xainox

valla hocam gsate i kurdum da o nasıl bulacak?onu anlamadım.programın öyle bi özelliği var mıydı?

pardon hocam aklm başka bişye gitti . vaio update center var onu kurun orda gerekli olan yüklemeleri bulup gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOURINHO

http://www.sony.com.tr/product/vaio-e-serisi/sve1512j1e#tab

kliksa'da 1549 tl ne dersiniz?

Ekran kartı onboard (intel hd grafik 4000). Ekran kartına göre biraz pahalı bir ürün.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125724/sony-vaio-sve-1512p1eb-w8-.aspx#photos

Bu modelin beyaz ya da gri renkli modeli de alternatif olabilir. Ekran kartı (amd 7650m) orta segmentte, oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilir. %25-30 indirimle daha makul fiyatlara alınabilir.

• Merhaba ,

Bende Vaio SVE14A15FX/W seriesi bir laptop alDIM. Ancak içindeki Sony programları ve servisleri yüzünden pek randıman alamıyorum. Bir müddet kendi kurulumumla kullandım ve performansında bir sıkıntı yoktu.
    Ancak Win7 de FN tuşlarını çalıştıramadım. Forumda da araştırdım ve

Settings Utility Series
    Sony shared library
    Vaio Event Service

sırası ile kurulması gerektiğinden bahsediyordu. Bu uygulamaları bana verilen destek sayfası içinde ki indirmelerde bulamadım.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Kolay gelsin
  • arkadaşlar bir laptop alacağım.. şöyle orta performanslı ve dayanıklı bir pc arıyorum.. bilgisayar oyunları oynamam... genellikle internet, işler için ( word, excel), video, film izlemeye uygun olacak...i3 ya da i5 olsun istiyorum...benim için önemli olan özellik dayanıklılık...

1000-1500 arası
    şu iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini alayım??

• quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

arkadaşlar bir laptop alacağım.. şöyle orta performanslı ve dayanıklı bir pc arıyorum.. bilgisayar oyunları oynamam... genellikle internet, işler için ( word, excel), video, film izlemeye uygun olacak...i3 ya da i5 olsun istiyorum...benim için önemli olan özellik dayanıklılık...

1000-1500 arası
    şu iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisini alayım??

Oyun ağırlıklı kullanmayacaksan sony den daha iyi alternatif olur. Hem daha ince ve daha hafif hem de şarjı daha uzun gider. Harici ekran kartı da mevcut. (gt635m)

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.