Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün sony sve1512j1ew aldım teknosadan 1499tlye oyunla işim olmadığı için ekran kartını pek önemsemedim diğer özellikleri cok güzel görünüyor daha tam denemedim size birkaç sorum olacak

asist düğmesi ne için var (denemedim daha)

recovery cdsi olusturmak için teknosa 5dvd verdi imajını alayım mı (daha önce bir laptopumda almıstım tekrar kurarken dvd cizilmiş sistem çokmustü korkuyorum doğrusu

sony w8 var kullanımına daha alısamadım dikkat etmemn gereken birşey var mı sonylerde
  • selamlar. nihayet ben de bir vaio sahibi oldum. büyük ekran sevdiğimden 17"lik SONY VAIO SVE1712Q1E modelini aldım. fiyat merak edenler için söyleyeyim 1800TL. saturnden bugüne özel kampanya ile aldım. net fiyatları 1950-2100 arası dolaşıyor. Özellikler şöyle :

İşletim Sistemi Windows 8
    Platform 3. nesil Intel® Core™ i5 işlemci
    Chipset Intel® HM70 Express Chipset
    İşlemci
    İşlemci Adı Intel® Core™ i5-3210M İşlemci
    Güç ve Performans Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile
    İşlemci Hızı (GHz) 2.50, Turbo Boost özelliği ile 3.10'a kadar
    L3 Ön Bellek (MB) 3
    Çekirdek Sayısı 2
    Bellek
    Hafıza Boyutu (GB) 6
    Hafıza Tipi PC3L-12800
    Bellek Özellikleri DDR3 SDRAM
    Bellek Niteliği 4 GB (SO-DIMM) x 1 + 2 GB (SO-DIMM) x 1
    Hafıza Hızı (MHz) 1600
    Desteklenen Maks. Bellek (GB) 8

işlerimden ötürü henüz bilgisayarı açma fırsatım bile olmadı ama ilk fırsatta bir değerlendirme yazarım. Yeni vaioları windows 8 ile kullanan ve özellikle E serisi notebookları kullananlardan da cihaz hakkında yorum bekliyorum. selamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarlike

selamlar. nihayet ben de bir vaio sahibi oldum. büyük ekran sevdiğimden 17"lik SONY VAIO SVE1712Q1E modelini aldım. fiyat merak edenler için söyleyeyim 1800TL. saturnden bugüne özel kampanya ile aldım. net fiyatları 1950-2100 arası dolaşıyor. Özellikler şöyle :

İşletim Sistemi Windows 8
    Platform 3. nesil Intel® Core™ i5 işlemci
    Chipset Intel® HM70 Express Chipset
    İşlemci
    İşlemci Adı Intel® Core™ i5-3210M İşlemci
    Güç ve Performans Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile
    İşlemci Hızı (GHz) 2.50, Turbo Boost özelliği ile 3.10'a kadar
    L3 Ön Bellek (MB) 3
    Çekirdek Sayısı 2
    Bellek
    Hafıza Boyutu (GB) 6
    Hafıza Tipi PC3L-12800
    Bellek Özellikleri DDR3 SDRAM
    Bellek Niteliği 4 GB (SO-DIMM) x 1 + 2 GB (SO-DIMM) x 1
    Hafıza Hızı (MHz) 1600
    Desteklenen Maks. Bellek (GB) 8

işlerimden ötürü henüz bilgisayarı açma fırsatım bile olmadı ama ilk fırsatta bir değerlendirme yazarım. Yeni vaioları windows 8 ile kullanan ve özellikle E serisi notebookları kullananlardan da cihaz hakkında yorum bekliyorum. selamlar..

hayırlı olsun. ekran kalitesi hakkında bilgi istiyoruz.

• selam arkadaşlar

ben de SONY VAIO SVE1512C6EW ceu beyaz modeli çok beğendim ve satın aldım. Satürn de 1198 Media Markt de 1898 TL olarak geçiyordu. Aynı ürün ama üretim yerleri farklı biri ÇİN diğeri JAPON fazla bir fark olacağını düşünmüyorum.

Neyse bu el harelketi ile film, resim geçişini ve ses açıp kapamayı ben bir türlü beceremedim. Satıcı görevli gözümün önünde yaptı. Win Media playerde sesi açıp kapadı, filmden filme geçti. Nasıl yapıldığını bilen var mı? Hareket sensörünü çalıştırmak için özel bişey mi yapılıyor. Mesela Power Pointte slayttan slayta el hareketi ile geçilebiliyor bunu aktifleştirmek için ne yapılabilir.

Cevap veren herkese şimdiden teşekür ederim.
  • Arkadaslar bu ürün Sony Vaio SVE-1512Y1ESI (W8) hakkındaki düşünceleriniz nelerdir Aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama haftasonu almayı planlıyorum da . Acaba bimeks de renk secenekleri mevcut mu yoksa tek renk mi getiriyorlar daha once alısveris yağan oldu mu . Genel olarak E serisinin durumu nedir . Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu Model hakkında pek bi inceleme bulamadım da.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125726/sony-vaio-sve-1512y1esi-w8-.aspx#specs
  • merhaba bende e serisi yeni bir bilgisayar aldım ve kurulumunu mağazanın kendisine yaptırdım fakat daha sonra internetten araştırdığımda bu mağazanın bazen teşhir ürünlerini kakaladığını okudum şimdiyse içim içimi yiyor acaba bana da teşhir ürünümü verdiler diye örneğin denetim masasında programlar bölümünde yüklenme tarihleri hep iki ay öncesini gösteriyor halbuki bana yeni yükleme yapıcaklarını söylediler üstelik bunun için 20 tl ekstra para aldılar sizce kandılımışmıyımdır, cevaplayabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlas2134

merhaba bende e serisi yeni bir bilgisayar aldım ve kurulumunu mağazanın kendisine yaptırdım fakat daha sonra internetten araştırdığımda bu mağazanın bazen teşhir ürünlerini kakaladığını okudum şimdiyse içim içimi yiyor acaba bana da teşhir ürünümü verdiler diye örneğin denetim masasında programlar bölümünde yüklenme tarihleri hep iki ay öncesini gösteriyor halbuki bana yeni yükleme yapıcaklarını söylediler üstelik bunun için 20 tl ekstra para aldılar sizce kandılımışmıyımdır, cevaplayabilirseniz çok sevinirim

Kurulum için para mı istediler?!!!

Geçen hafta ben de SVE 14A2V2 aldım bir Sony Center'dan ve kurulum için para filan ödemedim. Zaten kurulum dedikleri şeyi evde kendiniz de çok rahat yaparsınız. Teknoloji marketleri böyle bir uygulama yapıyorlarsa bilemicem.

• SVE 14A2V2 Vaio aldım ancak kamerasıyla ilgili problem yaşıyorum. Işığın normal olduğu yerlerde dahi karanlık ve çok kötü bir görüntüsü var. Bu problemi yaşayan var mı?
  • evet ya öyle oldu peki şu teşhir ürünü olup olmaması konusunu nasıl anlayabilirim ya denetim masasında program yükleme tarihi 2 ay önce gözüküyor sizde nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlas2134

evet ya öyle oldu peki şu teşhir ürünü olup olmaması konusunu nasıl anlayabilirim ya denetim masasında program yükleme tarihi 2 ay önce gözüküyor sizde nasıl

Şu anda laptop da değilim, bendeki durumu sonra bildiririm. Sizin kamerada herhangi bir problem var mı?
  • Bendeki programlar da 23.10.2012'de yüklenmiş görünüyor. Sanırım 3.nesil dedikleri tüm cihazlarda, içinde hazır gelen programlar aynı tarihlerde yüklenmiş. Yani bence endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. Ayrıca benim aldığım cihazın kurulumu da mağazada yapıldı ve kutusunu görevliyle beraber açarken SONY yazılı kilit bantı ben yırttım.
  • Ben de bugün 1750 Tl'ye SVE1512P1E modelinin siparişini verdim Sony bayisinden.Sonra biraz pahalı gibi geldi geri dönemedim ama model olarak sizce fiyat nasıl acaba.Bir de kullanım olarak nasıldır ilk defa Sony markalı bir bilgisayar aldım.Bilgi verebileceklere teşekkürler.

• bu ürünü almayı planlıyorum haftasonu teknosadan.

oyun oynayan biri değilim. internet, basit office uygulamalrı, film-dizi indirme izleme, müzik dinleme, msn-skype gibi işler için kullanacağım...

randıman alır mıyım? işlemcisi ve 4gb ram, yukardaki uygulamalar için yeterli gelir mi? açılırlen kapanırken, çoklu web sayfaları açtığımda, ya da aynı anda birden fazla uygulama çalıştırdığımda beni bekeltmesin, kasmasıni donmasın, seri bi şekilde bu işlemleri yapabilsin istiyorum...kesinlikle oyun oynanmayacak, çizimdi, graikti vs şeyler yapılmayacak. bir de burda webcamin iyi olmadığından bahsedilmiş. bu sonylere özel bişey mi ki? bu sorunu yaşayanlar naaptılar, çözebildiler mi bu sorunu? cameralı sohbet benim için önemli de...

yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar izmirde Sony i7 17.3" nerden kaça alınabilir bu yılbaşı döneminde kampanyalı satan bir yer varmı? satürnde varmıdır fiyatı nedir bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

Arkadaşlar izmirde Sony i7 17.3" nerden kaça alınabilir bu yılbaşı döneminde kampanyalı satan bir yer varmı? satürnde varmıdır fiyatı nedir bilen varmı?

Markanın peşinde değilsen monster notebook öneririm.

www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/MS-1762-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-17627-430227-434341.html

• SVE1511PGXS

Bundan aldım arkadaşlar 1000$ a yaklaşık 5 ay önce nasıl sizce özellikleri genel olarak E serisiyle ilgili bilmem gereken önemli şeyler nelerdir yardımcı olabilcek varsa çok memnun kalırım.

Şu an da windows7 kullanıyorum sony bayisine gitsem 8 yüklerler mi ücretsiz yurtdışından aldım pc yi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercem -- 1 Ocak 2013; 2:44:04 >

• 1.5 yıllık EB4Z1E modeli laptopumda müthiş hoparlör cızırdaması başladı. kulaklığı takınca da aynı problem var. televizyona hdmi ile bağlayıp denedim. ses çıkışı olarak tv hoparlörünü kullandığında bir problem olmuyor. ses kartıyla mı alakalıdır? benzer problem yaşayan var mıdır?
  • Selam,
    bende vaio almış bulunmaktayım, cihazdan genel olarak memnunum şu ana kadar bir kötü yanını göremedim.

Fakat bluetooth headset ile bir sorunum var bir türlü düzgün bir şekilde tanıtamadım.
    PS3 bluetooth headset, yazılım yüklendi gözüküyor ama kayıttan yürütme aygıtlarında görünmüyor, bir ara çalıştı ama gelen/giden ses çok bozuktu sonra uğraşırken oda gitti.
    Nasıl düzgün bir şekilde tanıtabilirim bilen varmı ?
  • Merhabalar arkadaşlar,

Ben de yeni bir SVE1511Y1E kullanıcısıyım. Danışmak istediğim bir şey var. Laptopın altında ürün modeli bölümünde "SVE1511Y1E" yazıyor. Ancak sitesinden driverlarını indirmek istediğim zaman modelinizi bulun bölümünde benimki çıkmıyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. İnanın günlerdir arıyorum ve bu modele ait hiçbirşey bulamıyoru. Formatıp atıp Win8 yükledim Fn Tuş kombinasyolarım çalışmıyor. Yüklemek istiyorum ancak bulamıyorum :(

Teşekkür ederim,

İyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alythestar

Merhabalar arkadaşlar,

Ben de yeni bir SVE1511Y1E kullanıcısıyım. Danışmak istediğim bir şey var. Laptopın altında ürün modeli bölümünde "SVE1511Y1E" yazıyor. Ancak sitesinden driverlarını indirmek istediğim zaman modelinizi bulun bölümünde benimki çıkmıyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok sevinirim. İnanın günlerdir arıyorum ve bu modele ait hiçbirşey bulamıyoru. Formatıp atıp Win8 yükledim Fn Tuş kombinasyolarım çalışmıyor. Yüklemek istiyorum ancak bulamıyorum :(

Teşekkür ederim,

İyi günler dilerim.

bu mu bilgisyarınız
    www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVE1511Y1ESI/updates

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.