Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar imzamda bulunan pc de bluetooth bağlantısıyla sorun yaşıyorum cep telefonumla bağlantı sağlayamadım driver ları sildim tekrar başka driver yüksedim olmadı şimdi bir daha başka driver yükleyeceğim umarım olur var mı aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriz teşekkürler şimdiden.
  • arkadaşlar bluetooth bağlantı sorununu şu link teki program sayesinde çözdüm aynı sorun yaşayan varsa tavsiye ederim çok amaçlı bir program. .
  • Benimde sony vaiom var.
  • benim sony vaio VPCEH2F1E diye geçiyor.sanırım E serisi değilim.ilk sayfada göremedim loptopumu??
  • arkadaşlar VPCEH1S1E kullanıyorum format attım fakat ethernet sürücüsünü bulamadım hiç bir yerde yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mskodtu

arkadaşlar VPCEH1S1E kullanıyorum format attım fakat ethernet sürücüsünü bulamadım hiç bir yerde yardımcı olabilirseniz sevinirim

VPCEH1S1E/B de mi ?

www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCEH1S1E_B/updates

önceden yüklenmiş sürücüye tıkla, orda çıkıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

arkadaşlar VPCEH1S1E kullanıyorum format attım fakat ethernet sürücüsünü bulamadım hiç bir yerde yardımcı olabilirseniz sevinirim

VPCEH1S1E/B de mi ?

tam emin değilim ama öyle olması lazım. teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

VPCEH1S1E/B de mi ?

ordan indirip kurdum ama hâlâ kullanamıyorum. diğer sürücülerin hepsi sorunsuz yüklendi sadece ethernetde sorun var neden olabilir acaba?

• Bugun Vaio SVE1511 aldım..Istanbulbilişim'den...Laptop geldı..Klavye calısmıyor...Gerı yukleme yaptım calısmıyor..Safe Mode'a acayım dedım..sıyah ekrana gelınce (msdos) yine klave calısmadıgı ıcın secım yapamıyorum...

Karşılaşan oldumu arkadaşlar bu sorunla, ınternetten aramadıgım yer kalmadı..Yine çözerse bizim forum çözer dedim...Yardımlarınızı beklıyoum arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynryilmaz

Bugun Vaio SVE1511 aldım..Istanbulbilişim'den...Laptop geldı..Klavye calısmıyor...Gerı yukleme yaptım calısmıyor..Safe Mode'a acayım dedım..sıyah ekrana gelınce (msdos) yine klave calısmadıgı ıcın secım yapamıyorum...

Karşılaşan oldumu arkadaşlar bu sorunla, ınternetten aramadıgım yer kalmadı..Yine çözerse bizim forum çözer dedim...Yardımlarınızı beklıyoum arkadaslar...

merhabalar hayırlı olsun. bende de aynı sorun vardı hatta önce mause gidiyordu sonra klavye gidiyordu . çözümü : temiz bir recovery atın ve sonynin tüm gereksiz programlarını kaldırın özelliklede mcafee antivürüsü kaldırın çünkü sorunun kaynağı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

Orijinalden alıntı: ynryilmaz

Bugun Vaio SVE1511 aldım..Istanbulbilişim'den...Laptop geldı..Klavye calısmıyor...Gerı yukleme yaptım calısmıyor..Safe Mode'a acayım dedım..sıyah ekrana gelınce (msdos) yine klave calısmadıgı ıcın secım yapamıyorum...

merhabalar hayırlı olsun. bende de aynı sorun vardı hatta önce mause gidiyordu sonra klavye gidiyordu . çözümü : temiz bir recovery atın ve sonynin tüm gereksiz programlarını kaldırın özelliklede mcafee antivürüsü kaldırın çünkü sorunun kaynağı o

Öncelikle ilgi ve alakan için tesekkurler arkadaşım..

Maalesef bende sonradan gıtmedi, klavye hic yoktu...(Mouse'u control center-> Enable secenegı ıle actım...zaten vardı sonradan gıtmıstı) ..Ama klavye hıc olmadı...Yanı wındows acılmadan kestıgımde de yok calısmıyor...

Bende vırus programı kaspersky var...onu sılıp gerı yukleme yaptım wındows'tan ama nafıle tık yok...Şu klavye sorununu halledelim arkadaşım dile benden ne dilersen....Gercekten bılgısayarı gerı gondermem demek en az 35 gun bılgısayarsız kalmam demek...Yardımlarını rıca edıyorm...Belkı atladıgım bır nokta var...PM yada burdan yardımcı olursan sevınırım...

• elimde eb3j1e var, format attıktan sonra w7 WLAN adaptörünü görmemeye başladı düğmeden açıp kapatınca da bluetooth açıp kapanıyor acil yardım lütfen!!
  • Arkadaşlar bu e serisindeki xloud teknolojisi için driver gibi birşey mi var? Laptopa format attıktan sonra ses seviyesinde düşüş oldu driverları yükledim oysaki...
  • Arkadaşlar ATI 5650 sürücüsünü upgrade edebilen var mı?

Bilgisayarı alalı 2 seneye yakın oldu ama Vaio Update üzerinden sadece 1 güncelleme geldi. O da 20.09.2010 tarihli 8.723.8.2000 numaralı sürücü.

ATI veya AMD'nin sitesinden indirilenlerde de donanım tanınmıyor hatası var.

2012'nin sonundayız ve hala 2010 yılının sürücülerini kullanıyorum. Bu güncelleme işinin bi hilesi yöntemi yok mu? Yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 5 Kasım 2012; 13:44:18 >
  • Arkadaşlar merhaba aşağıda linki olan sony i bi arkadaşıma amerikadan aldırdım ama kararsız kaldım haftaya getiricek türkiyeye gelene kadar değiştirebilirim dedi sizce nasıl fiyatı 1080$

http://www.bestbuy.com/site/Sony---VAIO-14%26%2334%3B-Touch-Screen-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Gunmetal/Vintage-Gold/6747147.p?skuId=6747147&productCategoryId=pcmcat247400050000&id=1218792108092#tab=specifications

• vaio VPCEE4M1E kullanıyorum.bilgisayarı servise verdim ana kart değişti.servisten geldikten sonra webcam çalışmıyor driverını bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocano

vaio VPCEE4M1E kullanıyorum.bilgisayarı servise verdim ana kart değişti.servisten geldikten sonra webcam çalışmıyor driverını bulamadım yardımcı olur musunuz ?

İşletim Sistemi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

vaio VPCEE4M1E kullanıyorum.bilgisayarı servise verdim ana kart değişti.servisten geldikten sonra webcam çalışmıyor driverını bulamadım yardımcı olur musunuz ?

İşletim Sistemi nedir?

windows 7
  • quote:

quote:

quote:

İşletim Sistemi nedir?

windows 7

32/64 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşletim Sistemi nedir?

windows 7

32/64 ?

64
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.