Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engyes

quote:

Orijinalden alıntı: weerendenaalen

arkadaşlar vatandaki indirimle bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/vpceh3p1e

bu aksam ustu gıttım aldım.fıyatıda çok uygunda.oyunla aram olmadığı ıçin ekran kartı benım icın yeterlı.fıyatıda 1575 tl.gıdıp ıncelemenı onerırım

Bende 1.168 e buldum. Nasıl? Isı sorunu var mı? Oyun oynamam film izlerim, günlük işlerimi hallederim. Tek istediğim sorunsuzluk ve iyi malzeme kalitesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Sony Vaio EB4Z1E/BQ bilgisayarım 1 yılını doldurdu. Hala bir problem yok, istediğim oyunlarıda oynabiliyorum. Bulan olursa hala tavsiye ediyorum

ben de aynı modelle bir senemi doldurdum. pilde çalışırken sinir bozucu çınlama dışında bi şikayetim yok. benzer bir sorun yaşadınız mı hiç?
  • öncelikle selamlar aranıza yeni katıldım umarım yakında bir e serisi vaio sahibi olarak klübünüze de üye olacam
    almayı düşündüğüm model EJ3Q1E epeyce kurcaladım siteyi ama bu modelle ilgili bir bilgi bulamadım varmıdır aranızda kullanan herhangi bir malumatı olan?
    F23 ile bu model arasında kalmıştım ama f23'lerin kasasını fazla kaba bulduğum için eledim sayılır gördüğüm kadarıyla fanları ile ilgili epey sorun yaşanıyormuş umarım almayı düşündüğüm model ile ilgili benzer bir durum yoktur. Bilgi verirseniz sevinirim
    Bu arada bilgisayarı ağırlıklı olarak autocad 3dmax gibi programlar internet ve film için nadirende oyun oynamak amaçlı kullanacağım sizce sorunsuz senelerce bu amaca hizmet edecek bir modelmidir =)

özellikler için tıklayın

• yada SONY VPC-EH2F1E/B i3 15.5 veya SONY Vaio VPCEH3C0E-W

oyun oynanır mı bu laptoplarla? en düşük performans olsa bile oyun da oynayabilmek istiyorum :/
    biri yardım etsin karar vermek zor.
  • benim eb4x1e 16 ay sonra servise gitti.aşırı ısınma ve fan sesi.wireless kopmaları.bir de fan temizliği 70 lira diyorlar.fan değişirse 160+kdv.bu nasıl servis yahu dedim wiress halledin,fanı ben temizlerim
  • merhaba beyler bidaha konu acmiyim buraya danisiyim dedim elimde e serisinden bi notebook var satmayi dusunuyorum urunden turkiyede yok sanirsam soyle bi ozelliklerini veremde ne kadar eder siz bi soyleyin

intel i5 460M 4 gb ram 512 mb ATI bilmem ne :D 500 gb 5400rpm bluray disk 15 urun adi VPCEB3NFX/BJ

EDIT: urun 1.5 yillik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TOSUN- -- 25 Haziran 2012; 22:12:03 >
  • 1250 falan eder sanırım
  • VPC-EB4S1E
  • Merhabalar. Ben de "Sony Vaio VPCEH2F1E/B " modelini bugün sipariş verdim. Umarım sorunsuz kullanırım.

Bir sorum olacak : Ürün geldiğinde kaç saat şarja takmamı önerirsiniz ?
  • ilk şarj için soruyorsan pili dolana kadar takılı kalması yeterli, saatlerce bekletmene gerek yok
    normal kullanımda zaten sürekli takılı kalsın, birkaç haftada bir sadece pilden kullanıp bir süre sonra tekrar şarj etmenin pil ömrüne faydası olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 10 Temmuz 2012; 13:45:18 >
  • Teşekkürler kardeşim..
  • Vpcej1l1e sahibiyim eklersen sevinirim
  • sa arkadaşlar bende Sony VAİO PCG-71314 L var ama ben ekran kartının ne kadar olduğunu bilmiyorum bir resmini çektim ve koydum yardım ederseniz sevinirim arkdaşlar.

http://e1207.hizliresim.com/z/j/9s9k7.png
  • 1.5 yıl önce aldığım vaio eb4x1e artık elektrik süpürgesi gibi bir fan sesi çıkarıyordu ve alev topu gibi yanıyordu.içini açma gereği duydum.fan içinde koca bir tüy yumağı oluşmuştu.fan milini yağladım,termal macun yeniledim.şu an ilk günkü kadar sessiz ve serin.sony servisi bu işleme 70 lira istemişti.
  • arkadaşlar selamlar. benim vaiomda bir garip sorun var .sistem kendini güncelliyor ben kapattığım halde ve touchpad ve klavye çalışmıyor. sinir oldum. formatlıyorum gene aynı. recovery yapyrm gene aynı. sistem güncelleştirme yapıyrm kullanıyorm . sırf bu yüzden 20 gündür bilgisayarı beklemeye alıp kapatyrm tam kapatmıyorum. sürücü güncelleşiyor sanırm daha sonra windows görmüyor onu. donanımsal bir sorun yok yazılımsal. benim gibi sorun yaşayan varmı ?
  • Garanti Kapsamındaki cihaza bunu yapmak için para mı istediler ?
  • birkaç gündür eb4x1e bilgisayarım windows 8 professional kurdum.bütün driverlar sorunsuz olarak yükleyebildim.bilgisayarın açılış süreci 10 sn,kapanış süresi 4 sn civarı.windows 7'ye göre açılış kapanış hızları inanılmaz farketmiş.başlat menüsü yerine metro denilen yeni bir arayüz gelmiş.ilk başta hiç beğenmedim ,yadırgadım ,fakat sonra gördüm ki başlat menüsünden çok daha işlevsel.aero artık windows 8'de yok.msn hesabınızla sistemi eşleştirebiliyorsunuz.formattan sonra kişiselleştirmeleriniz geri geliyor anında.ayrıca pin denilen bir olay gelmiş.böylece 4 haneli bir parola ayarlayabiliyorsunuz ve enter'a basmadan sistem açılıyor.ram kullanımı 7'ye göre daha az sanki.şu an aklıma gelenler bunlar.15 ağustosta msdn üzerinden windows 8 indirilebilecek.birkaç ekran görüntüsü paylaşayım fikir edinmeniz için.

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) &  // \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) &  // \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL )

• su an americadayim bu model nasildir arkadaslar ses benim icin onemli ilk defa laptop alicam yardim edin lutfenwww.compusa.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2985461&SRCCODE=PGCMPUSA&cm_mmc_o=2mHCjCVybgwTyz__wyCjCVqHCjCdwwp&cpncode=26-158775617-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/sve1511t1e
    bu modeli almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce nasıldır acaba e serisise f serisi gibi fan sesi sorunu olan bi serimidir
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.