Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Arkadaşın vpc eb4s1e modeli laptonunun klavyesine gazoz döküldü ve klavye çalışmaz oldu.Bilgisayarci açdi temizledi ama yinede çalışmıyor.Yeni klavye almak istiyoruz nerden kaça alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

Merhabalar.Arkadaşın vpc eb4s1e modeli laptonunun klavyesine gazoz döküldü ve klavye çalışmaz oldu.Bilgisayarci açdi temizledi ama yinede çalışmıyor.Yeni klavye almak istiyoruz nerden kaça alabiliriz.

Yetkili Servise sordunuzmu?
  • Sony Vaio EB4Z1E/BQ bilgisayarım 1 yılını doldurdu. Hala bir problem yok, istediğim oyunlarıda oynabiliyorum. Bulan olursa hala tavsiye ediyorum
  • Benim de 1 yılın dolmasına 16 gün kaldı.Fan bu aralar biraz gürültülü çalışmasına rağmen gayet memnunum
  • Öncelikle herkeze merhaba. E serisini ilk alanlardanım iyi kötü 2 sene kahrımı çekti.. çok çekti, çektirdi... Yalnız sanırım bugün beraberliğimizin sonuna geldik..

Bilgisayarda genelde oyun oynamam ama uzun birsüredir skyrim'i takip ediyordum ve yükledim ve sorunsuz oynuyordum (sorunsuz dediğim 82 derece çekirdek sıcaklığı ve fanın yanında duran herhangi birşeyin kızarmaya başlaması) ardından birgün sims yüklemek istedim ve dedim bir iki ev yapalım ne de olsa bugüne kadar sayısız ev tasarlamıştık Birden kapanıverdi vaio daha sims oluştururken tabiki anlam veremedim ve tekrar power'a bastım, VAIO yazısı, balık ve çıt diye tekrar gitti.

Aslında kasanın altına baktığımda fazla bir ısınma yoktu ama kapanıyordu VAIO dedim büyük ihtimalle termal macunlar yetersiz geliyor değiştirmek lazım.. Arkadaşımdan temin ettim ve açtım bizimkini, toshiba'nın aksine zahmetsizce anakartına ulaşım sağlıyor bu cihaz. Fanı söktüm temizledim ve ekran kartının hiç macunu kalmadığını gördüm dedim tamamdır şunları bi güzel temizleyip yeni macunumuzu sürelim

Hallettim açtım cihazı fakat deneyemedim ama ısınmıyordu cihaz şöyle söyleyeyim yükleme + Gom player açık + 2 docx dosyası açık +3 kopyalama + 2 tarayıcı ve ortalama 5 sekme açıkken ortalama çekirdek sıcaklığı masaüstünü simgelerini komple seçip sürekli yenilememe rağmen 80 derecede kalıyordu(iyi iş çıkardın oğlum fatih diyordum kendi kendime)

Ama bugün arkadaşımla konuşurken bana fazla sürmedin dimi macunu dedi? Yo dedim (ama içimede kurt düşmedi değil) Abi taşırmayacaktın taşma varmı dedi? Bende tabikide vardı yer yer taşmalar Türk değilmiyiz bol bol sürmeli meretten.. Söktüm tekrar mereti temizledim taşan yerlerden açtım açıldı parolamı girdim metro geldi desktopa gittim 20 saniye kadar sonra bi pembeleşmeler bi karıncalanmalar ekranda birden ekran karardı ve cihazdaki tüm bildirim ışıkları söndü.. Ama çalışıyordu.. Gücü keserek kapattım tekrar açtım cihazı açıldı ama sadece fan açıldı başka hiçbiyerde ışık yoktu anladımki yanlış bişeye dokundum ve VAIO'nun canı çok yandı.

Dokunmadım tekrardan arkadaşım yarın getir bakalım dedi bi götürücem umarım sadece ekran kartı yanmıştır 200 civarı bi masrafla kurtarırız..

Gelişmeleri tekrar aktaracağım İyi Geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan_66

Merhabalar.Arkadaşın vpc eb4s1e modeli laptonunun klavyesine gazoz döküldü ve klavye çalışmaz oldu.Bilgisayarci açdi temizledi ama yinede çalışmıyor.Yeni klavye almak istiyoruz nerden kaça alabiliriz.

Yetkili Servise sordunuzmu?

yetkili servis klavye için 210 tl istedi.Bir bilgisayarci bulduk 120 tl ye yaptırcaz .Orjinal klavye değil ama napalim bütçe meselesi
  • selam arkadaşlar bir sorum olacak istanbul bilişimden :
    www.istanbulbilisim.com.tr
    İstanbul Bilişim - Cep Telefonu Notebook LED TV Beyaz Eşya Taksitli Satış Sitesi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/vpc-eh3qfx-w-sony-vaio-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,33628.html

sipariş verdim,açıkçası sony olduğu için aldım,yorum ve bilgilerinizi bekliyorum,kullanan arkadaşlar memnun mu?

ürün elime gelmedi kullanınca bende yorumlarımı paylaşacağım.

• Arkadaşlar vaio ya mac osx kurmak istiyorum ancak bir türlü kuramıyorum. Sanırım sorun sata yı Ide yapamamamdan kaynaklanıyor, bunu da biostan yapmam gerekiyor. Ancak bios u açınca bu tarz bir ayar karşıma gelmedi. Bununla ilgili bir önerisi olan var mı? Bu özelliği nasıl değiştirebilirim.
  • Arkadaşlar format sonrası ekran kartını göremiyor bilgisayar agıt yöneticisinde bir akıl verecek var mı ya ? Driverı da kuramıyor bilgisayarda görmediğinden, sadece onboard kartı görüyor, bilgisayarın kendi kartı olan HD5650 görünmüyor
  • Arkadaşlar bataryanın bitmek üzere olduğunu(%15) farkedip şarja taktım.Şarj oluyo simgesi gelmedi çıkartıp tekrar takayım dedim bilgisayar kapandı.Tekrar açtığımda batarya takılı olmasına rağmen bu uyarı geldi ;

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL )

Daha önce bataryayla ilgili herhangi bir sorun yaşamamıştım. Sizce sorun ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşlar bataryanın bitmek üzere olduğunu(%15) farkedip şarja taktım.Şarj oluyo simgesi gelmedi çıkartıp tekrar takayım dedim bilgisayar kapandı.Tekrar açtığımda batarya takılı olmasına rağmen bu uyarı geldi ;

Daha önce bataryayla ilgili herhangi bir sorun yaşamamıştım. Sizce sorun ne olabilir ?

Maalesef diyor ki piliniz satın aldığınız zamanki durumuna bir hayli uzak sağlık durumu ciddi kötüleşmiş ha gitti gitmeden yeni bitane edininiz.

• quote:

quote:

Arkadaşlar bataryanın bitmek üzere olduğunu(%15) farkedip şarja taktım.Şarj oluyo simgesi gelmedi çıkartıp tekrar takayım dedim bilgisayar kapandı.Tekrar açtığımda batarya takılı olmasına rağmen bu uyarı geldi ;

Maalesef diyor ki piliniz satın aldığınız zamanki durumuna bir hayli uzak sağlık durumu ciddi kötüleşmiş ha gitti gitmeden yeni bitane edininiz.

bugün servise götürdüm başka bi batarya taktı o da çalışmadı, bilgisayar kaynaklı bir sorun varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

bugün servise götürdüm başka bi batarya taktı o da çalışmadı, bilgisayar kaynaklı bir sorun varmış

O zaman şanslı sayılırsınız ürün garanti dahilinde ise anakart değişecek.

Anakartın üzerinde bulunan çeşitli sensörler var sanırım batarya ile ilgili olan biyeri sıkıntı yarattı.

• SSD alırken bizim makinaya SATA 2.0 mı alacağız arkadaşlar? 3.0 desteği var mı?

Nasıl aranır bilemedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Arkadaşlar format sonrası ekran kartını göremiyor bilgisayar agıt yöneticisinde bir akıl verecek var mı ya ? Driverı da kuramıyor bilgisayarda görmediğinden, sadece onboard kartı görüyor, bilgisayarın kendi kartı olan HD5650 görünmüyor

Ben de format attım aynı ekran kartı ben de var ama böyle bir sorun yaşamadım; eğer Vaio'nuzla birlikte gelen orijinal diski kullanıyorsanız, Assist butonu altında Recovery&Restore kısmında "Reinstall Drivers&Applications" sekmesinde ekran kartınızın driver'ını bulup yüklemeyi deneyin...Formatı oluşturduğunuz "Recovery Media"dan mı yaptınız, yoksa tek tuşla format mı?
  • Ya geçen bilgisayarı servise vermiştim. Bilgisayarı geri aldığımdan beri interneti modemin olduğu odada kullanıyodum. Bugün başka bi odaya geçtim modemi görüyo ama bağlanırken hata veriyo, daha önce gayet iyi çekiyodu ordan. Problem ne olabilir sizce ?
  • arkadaşlar vatandaki indirimle bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/vpceh3p1e
  • quote:

Orijinalden alıntı: weerendenaalen

arkadaşlar vatandaki indirimle bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

bu aksam ustu gıttım aldım.fıyatıda çok uygunda.oyunla aram olmadığı ıçin ekran kartı benım icın yeterlı.fıyatıda 1575 tl.gıdıp ıncelemenı onerırım

• quote:

Orijinalden alıntı: engyes

quote:

arkadaşlar vatandaki indirimle bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

bu aksam ustu gıttım aldım.fıyatıda çok uygunda.oyunla aram olmadığı ıçin ekran kartı benım icın yeterlı.fıyatıda 1575 tl.gıdıp ıncelemenı onerırım

vatanın sadece internet sitesine özel bir indirim değil bu kampanya anladığım kadarıyla. yani gidip kendimiz alabiliriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engyes

quote:

vatanın sadece internet sitesine özel bir indirim değil bu kampanya anladığım kadarıyla. yani gidip kendimiz alabiliriz

aynen.gıdıp ınceleyıp alabılırsin normalde fıyatı 1900 civarı.1575 tlye sonynın i3 lusunu alamassın.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.