Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl kullanıyorsunuz..yani şarzınız doldu napıyorsunuz? pil ayarı var mı
  • Vallahi dostum şarj doldumu çıkarıyorum prizden o kadar yani ama var tabiki güç tasarrufu v.s ayarları.
  • Merhabalar,
    Vaio VPCEB4X1E/BQ kullanıcısıyım, performansından çok memnunum , donanımsal olarak hiçbir sorun yok, Sony'nin hiçbir yazılımını kaldırmadım, notebook'umu orijinal hali ile kullanıyorum.Masaüstümdeki klasör ve program kısayollarına SAĞ tıklayıp özelliklerden güvenlik sekmesine geldiğimde "grup ya da kullanıcı adları" altında; system, ben, administrator ve Bilinmeyen Hesap(S-1-5-21-3047912712-4274883221-740786602-1003) olmak üzere 4 kullanıcı görüyorum ve hepsi de tam yetkili...bu "bilinmeyen hesap" nedir sizce?
    Microsoft'a sordum yanıt alamadım, Sony'ye telefon ettim; Sony'nin kendi programları için kullandığı bir hesap yanıtını aldım, google'ladım; back-door'dan rootkit'e kadar değişik söylemler buldum, ne yapacağımı şaşırdım?

Tüm Vaio kullanıcılarından yardım istiyorum; lütfen sizler de bahsettiğim şekilde bakabilir misiniz masaüstündeki klasör seçeneklerinize, sizlerde de var mı bu bilinmeyen hesap? Nedir bu bilinmeyen hesap?
    Acil yanıt bekliyorum lütfen, yoksa kaldırıp atacağım 4.kattan bu notebook'u, google'dan okuduklarımdan korktum cihazı açmaktan çekiniyorum inanın...Teşekkür ve selamlarımla....

Ekte screenshot'ı dikkatinize sunuyorum.

• merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 1 yıldır eb4z1e kullanıcısıyım vaktim oldukça buralardayım

• Uploaded with ImageShack.us

kendim windows kurmuştum sony internet sitesinden sürücü ve programları indirip kurdum ama öyle bir şey yok bende

• Dostlar Arkadaşlar

Bende eb4x1e var fan sesi beni çıldırtacak evde 3 senelik dell var tık yok bu sony 2300 tl zamanında para verdim 1 yıl olmadı fan sesinden duramıyorum

ne yapmam lazım sony kronik sorunmuş bu, servise götürsem ses çıkarmayan fan takıyor mu? yada bir çözümü var mı?
  • arkadaslar merhaba elımde 2 adet SONY VAIO VPCF23L1E/B sıfır kapalı kutu orjınal seal bantları uzerınde sony vaıo canta ve hdmı kablo hedıyelı notebooklar bulunmaktadır. Alacak karsılıgı aldm bır arkadasımından. Fautrasını adınıza kesıp garantı belgesını kaseleyıp verecegım nakıt fıyat 1900 kk 12 taksıt fıyatı ıse 2000 tldır sımdı alıp bonus kart ıle mayısta odeyebılırsınız Pıyasa fıyatı 2150-2400 tl arsaında olan bır urundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StephenSaunders

arkadaslar merhaba elımde 2 adet SONY VAIO VPCF23L1E/B sıfır kapalı kutu orjınal seal bantları uzerınde sony vaıo canta ve hdmı kablo hedıyelı notebooklar bulunmaktadır. Alacak karsılıgı aldm bır arkadasımından. Fautrasını adınıza kesıp garantı belgesını kaseleyıp verecegım nakıt fıyat 1900 kk 12 taksıt fıyatı ıse 2000 tldır sımdı alıp bonus kart ıle mayısta odeyebılırsınız Pıyasa fıyatı 2150-2400 tl arsaında olan bır urundur.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=120558
  • quote:

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Orijinalden alıntı: StephenSaunders

arkadaslar merhaba elımde 2 adet SONY VAIO VPCF23L1E/B sıfır kapalı kutu orjınal seal bantları uzerınde sony vaıo canta ve hdmı kablo hedıyelı notebooklar bulunmaktadır. Alacak karsılıgı aldm bır arkadasımından. Fautrasını adınıza kesıp garantı belgesını kaseleyıp verecegım nakıt fıyat 1900 kk 12 taksıt fıyatı ıse 2000 tldır sımdı alıp bonus kart ıle mayısta odeyebılırsınız Pıyasa fıyatı 2150-2400 tl arsaında olan bır urundur.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=120558

evet arkadasında bimeks örnegini verdiği gibi normalde kdv dahil 2535 tl den kdv indirimi ile 2149 TL ye satıyor bimeks ve 6 taksit yapıyor. Ben ise 12 taksitle 2000 tl ye satıyorum bonus a da mayıs sonu odeme fırsatı sunuyorum. nakıt ıse 1900 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

Merhabalar,
    Vaio VPCEB4X1E/BQ kullanıcısıyım, performansından çok memnunum , donanımsal olarak hiçbir sorun yok, Sony'nin hiçbir yazılımını kaldırmadım, notebook'umu orijinal hali ile kullanıyorum.Masaüstümdeki klasör ve program kısayollarına SAĞ tıklayıp özelliklerden güvenlik sekmesine geldiğimde "grup ya da kullanıcı adları" altında; system, ben, administrator ve Bilinmeyen Hesap(S-1-5-21-3047912712-4274883221-740786602-1003) olmak üzere 4 kullanıcı görüyorum ve hepsi de tam yetkili...bu "bilinmeyen hesap" nedir sizce?
    Microsoft'a sordum yanıt alamadım, Sony'ye telefon ettim; Sony'nin kendi programları için kullandığı bir hesap yanıtını aldım, google'ladım; back-door'dan rootkit'e kadar değişik söylemler buldum, ne yapacağımı şaşırdım?

Tüm Vaio kullanıcılarından yardım istiyorum; lütfen sizler de bahsettiğim şekilde bakabilir misiniz masaüstündeki klasör seçeneklerinize, sizlerde de var mı bu bilinmeyen hesap? Nedir bu bilinmeyen hesap?
    Acil yanıt bekliyorum lütfen, yoksa kaldırıp atacağım 4.kattan bu notebook'u, google'dan okuduklarımdan korktum cihazı açmaktan çekiniyorum inanın...Teşekkür ve selamlarımla....

Ekte screenshot'ı dikkatinize sunuyorum.

Ben kendi Sony kullanıcı ayarıma baktım bilinmeyen bir kullanıcı görünmüyor, ama diğer üç bileşen görünüyor, sizinkinde bir tuhaflık var gibi...

Pencereden atmayın en kötü ihtimal format atın!

Bir de aynı soruyu sorup onun üzerine cevaplaşmanın olduğu şu sayfa var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_32663911/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 29 Ocak 2012; 14:15:03 >

• Walla ne olmuş ya bu sayfaya...
    :D
    herkes burda.
    Arkadaşlar sesile işlgili cızırtı meselesini sormuştunuz. Tekrar cevapliim SRS AUDİO sudbax ile düzeliyor.
    Sonra hafiften gelen bir ses var özellikle fan düşük devrideyken. O ses mevcuttaki tüm i serisi işlemcilerde var.
    Çekirdeklerin birini kapalı durkası esnasında çıkıyor o ses. gerekli fonksiyonu biostan kapatabiliyorzunuz ancak güç tüketimi ve çalışma sıcaklığı doğal olarak artıyor. Bence gereksiz.
    Sonra ısınma sorunu laptoplarda kullanımınıza bağlı olarak zamanla tozlanmadan kaynaklı başlıyor. Kendi adıma laotopu servise konuyla ilgiliş olarak verdim. Önce granti kapsamaz ücret alırız dediler. Biraz ne demek kapsamaz nasıl iş bu felan diyince müşteri memnuniyeti açısından temizlği yaptılar şu an makinam gayet iyi.
    HD 5650 ise ekran kartı olarak bence gayet yeterli. Tabiki de üst seviye bir kart değil ancak sizi hiçbir zaman yolda bırakmaz. Elbette daha yüksek paralara daha iyi kartı olan cihazlar alabilirsiniz ama sonuçta bu iş fiyat performans ve bütçe olayı.

Sonra şu kullanıcı meselesi ise bende yok arkadaşım tahminen kurulum esnasında yada bir türlü faketmeden bir kullanıcı açmış olabilirisin bir kullanıcı hesaplarında öyle bir hesabıun var olup olmadığını kontrol et. Olmadı en kötü format atıver düzelir.
    Hepiniz tekrardan merhaba arkadaşlar.

• arkadaslar bu ürün hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/120551/sony-vaio-vpceh2e0e-w-.aspx#specs
  • Çok fazla performans beklentin yoksa işini görür. Tahminim ofis uygulamaları için konfigüre edilmiş bir makina. O yüzden oyun vs gibi performanslı uygulamalarda işini görmez.
    İşlemci eski ekran kartıda alt seviye bir kart. Bu durumda fiyatda yüksek kalıyor tabiki. yani o parayı ona vermek çok mantıklı değil. Daha üst seviye bişiler için hafta sonuna özel vatanda %20 indirimden bahsediyolar. Bir incele istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 4 Şubat 2012; 23:38:27 >
  • ben bu modeli kullanıyorum.r bu modelin RAM ini yükseltebiliyormuyuz ve 8 gb ram i desteklrmi kndim değiştireblirmiyim bilgi verirseniz sevinirim.

www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCEB4M1E_WI/specifications
  • Zaten sayfada desteklediğini belirtmişler. Kendinde yapabilirsin çok basit. Arkada kapak var onu söktüğünde hemen karşında ram yvalarını göreceksin.
    Bu arada alacağın Ramin cıhazınla uyumlu olmasına dikkat et .Yani DDR3 ve cıhazdakiyle aynı frekansta olmalı. Örn benim makinamın üzerinde 1033Mhz ram var yanına ilave daha yüksek frekansta bir ram de alsam aynı frekansta çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 5 Şubat 2012; 15:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Zaten sayfada desteklediğini belirtmişler. Kendinde yapabilirsin çok basit. Arkada kapak var onu söktüğünde hemen karşında ram yvalarını göreceksin.
    Bu arada alacağın Ramin cıhazınla uyumlu olmasına dikkat et .Yani DDR3 ve cıhazdakiyle aynı frekansta olmalı. Örn benim makinamın üzerinde 1033Mhz ram var yanına ilave daha yüksek frekansta bir ram de alsam aynı frekansta çalışacaktır.

cevap için teşekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra1903

arkadaslar bu ürün hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/120551/sony-vaio-vpceh2e0e-w-.aspx#specs

Çok fazla iyi değil özellikleri tabi oyun için falan düşünmüyorsan, aynı paraya daha iyi bilgisayarlar bulabilirsin

• @ ANTHYPATHY

Özdem dostum nasılsın? Epeydir göremedim seni.

@ GRETACASH

Kullandığınız 3. parti programlardan kaynaklı olabilir. Eğer iyi bir antivirus ve antilogger kullanırsanız gözünüz arkada kalmasın. Yada recovery yapabilirsiniz.

Konu epey güncelliğini kaybetti ama yine yardımı dokunur anlatacaklarımın özellikle fan sesinden şikayet edenlere.

Bu akşam hazır boş vaktim varken beni son zamanlarda rahatsız eden fan sesinden kurtulayım dedim.

Cihazın Mart ayında 2 senesi doluyor. Geçen yaz alt kasa değişmişti serviste komple. O ara fanada bir kompresor tutmuşlardır sanırım.

Sıcaklık yük altında tam 91 derece gösterdi. Fan yatağıda iyice yağsız kaldığından çekilmez bir hale gelmişti fan sesi.

Neyse cihazı komple söktüm. Termal macunlar tamamen özelliğini kaybetmişti tamamı kurumuş. Onları söktüm ve Thermaltake macun ile yeniledim. Fanı tozlardan temizledim ve molykote yağı ile yağladım.

Şuan sıcaklık yük altında maksimum 70 derece. Fandan gelen o rahatsız edici ses kaybolmuş durumda.

Tabi herkesin yapabileceği bir işlem değil. Ama şikayet eden arkadaşlar sorun bundan kaynaklanıyor haberiniz olsun.

• Eline sağlık sayın kardeşim.
    Walla bir ara hayat telaşında neti felan unuttum resmen ama baktım olmuyor.
    Sen bir kaç resim daha eklesen nasıl yapılacağını anlatsan sayende çoğu insan bunu yapar hale gelir.
  • arkadaşlar selam, şu cihaz alınır mı...

http://www.buduro.com/store/ProductDetails.aspx?productid=159594&ref=akakce&v=0.14.3

Vatan da 2100 TL gibi bir rakamı var.. 10 a da bölüyorlar... i7 ile i5 arasında çok fark olurmu, biraz daha kasıp i7 işlemcili bi model mi bakayım ?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.